77

Анонимен

преди 8 години

За мъжете е ясно. Но тези жени които слагат бурките - толкова ли ги е страх, и толкова ли нямат уважение към себе си, че сами се принизяват до нивото на вещ, с която мъжете да се разпореждат?Не мисля че уважаваща себе си жена би се затворила доброволно вкъщи, понеже не може да се забули на публично място.

76

Анонимен

преди 8 години

Тук не трябва да се пипа "меко" или политически-коректно.Не става дума само за бурките, а за всякакви религиозни "свободи" които се дават на всички.Това че изповядващ дадена религия не трябва да служи за извинение да си правиш каквото искаш и да не зачиташ върховенството на законите в държавата, чиито гражданин се водиш.

75

Анонимен

преди 8 години

Слагането на бурките е обидно! Сякаш жената, която ги носи е най-големият срам за човечеството, та за това дай да я покрием!

74

...

преди 8 години

***, много поздрави на всичките ти роднини!Да са "живи и здрави" ти желая от сърце!!!

73

Даола

преди 8 години

Любопитно е,ако някой предложи на кадъна по 5 000 лева в Пазарджик. да не носи бурка, колко " буркаджийки "ще останат ??

72

Анонимен

преди 8 години

Обидно е да си вярващ за пари и облаги!!!Дойдоха сектите,наливаха пари-станаха сектанти!!Започнаха евангелистките църкви помощи да дават-станаха евангелисти!!!Започнаха арабите да наливат пари-станаха мохамедани и мохамеданки с бурки!!!Утре да започне да раздава будизмът помощи и пари-на момента ще станат будисти!!Обидна е такава вяра към всеки един Бог на земното кълбо!!Вяра назаем!!!За помощи и пари!!!

71

АНТИ

преди 8 години

До Бурко НикабовИмаме повече бурки от Буркина Фасо, бе!Там чаршафосаните се наричат буркинабе, а тук как?

70

Анонимен

преди 8 години

Chtom zakona zabrani da se nosiat burki ,trebva da se spazva.Kogato posechtavame musilmanski dargavi i na mnogo mesta nalagat na turistkata hristianka da si sloji burka i e zabraneno da se konsumira alkohol.Kakto nie go spazvame i tezi koito iskat da giveiat vav Bulgaria chte spazvat zakonite.Kato ne imiznasua , da si hodiat v tehnata dargava.

69

Анонимен

преди 8 години

Всички сме равни,всички имаме равни права,но,когато едно,,учение"заплашва да накърни конституционния ред,а именно светска парламентарна република,то трябва да бъде незабавно изкоренено!

68

MARI

преди 8 години

Като не им харесват нашите закони, да отидат да живеят там, където ходят с бурки, ако искат и пера да си слажат на г..а!!!

67

Бурко Никабов

преди 8 години

Тия р.ми ще са мюсюлмани докато дойде някой от някое друго вероизповедание ,примерно свидетелите на Йехова или мормоните или не знам кой си ,който предложи повече пари от саудитите ,За две седмици целия квартал ще си смени религията .А иначе големия проблем е че няма ДЪРЖАВА .Институциите са абдикирали от проблемите на това малцинство .Сетиха се за тях когато чергата започна да дими .Дано не се подпали....

66

Анонимен

преди 8 години

Светска държава,светски закони,само,че имат ли нашите депутати достатъчно воля и интелект да защитят светската република???

65

лошо става

преди 8 години

До ИСТИНАТА Е---------------------------На теб и на руснаците казвам, че предателя Горбачов ми е предостатъчен за цял живот!

64

Родолюбец

преди 8 години

"Жените мюсюлманки ще се подчиняват на закона на Аллах, който иска да са праведни и добри, така ще отидат в рая", заяви Яшар МустафаНе на Аллах ще се подчиняват, а на ЗАКОНИТЕ И КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ,ясно ли ти е Яшаре !!! Иначе се изнасяйте вън от България към СА.

63

художника

преди 8 години

"Бурките са национална носия в ислямската религия", допълни Мустафа, като припомни, че в християнските храмове жените също трябва да влизат покрити...--------------------------------------Мустафа сам ви дава решението: Бурки само в храмовете.

62

Анонимен

преди 8 години

Не мислите ли че е дошло време за законите на Крум? В екстремна ситуация, екстремни правила. Не допускайте една група *** и хора с малко мозък да диктуват правилата. Това е безумие. Уважаеми политици, ако сте истински българи променете светкавично законите така, че повече своеволия да не се допускат. В ареста ли ще ги вкарвате, в затвора ли, вие ще решите. Никой няма право да излиза на улицата с чул на главата и да не знаем дали е мъж или жена. Утре ще бъде късно.

61

Харманлия

преди 8 години

До ПазарджиклияПодкрепям!

60

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен70Остави сега Раша,питай дядо си поп,дали не се изисква жената да е забулена! Апропо,според библията изобщо не сме равностойни,двата пола.

59

ИСТИНАТА Е

преди 8 години

До лошо става 69 щом толкова питаш НА глава на население 10 пъти по малко предатели от русия ФАКТ

58

Некъф луд

преди 8 години

Ако искате и кофи на главите си носете но във турция. България е Християнска държава.