61

доаман от историци

преди 8 години

Турция премахва робството 1550 г. В Русия 1908 г идва навласт правителството наСтолипин. Той раздава земя на селяните и създава собственици. Комунистите го убиват 1914 г. Първата руска конституция-1908 Първата турска-1839 Излиза,че" освободителите" ни са си останали крепостни доста дълго след като са ни освободили от робските вериги.Не случайно Дяконът на въпрос какво ще прави след Освобождението отговаря,че ще отиде в Русия ,защото и там има още много робове.

60

Исмаил

преди 8 години

Шулц смъмри Ердоган: Прекрачихте границата!..ха..ха И на Ердоган много му пука за мнението на Шулц и шамароса Европа с 6 милиарда..ха..ха Просто Ердоган много се зачерви от забележката на Шулц..ха.ха

59

аман от историци

преди 8 години

Русия е освободила българите и ни е дала нашия национален дом - България. точка. Това е ясно и не може да се промени въпреки заклинания и медитации на всякакви семпли люде с огромни претенции пишещи тук и там самоуверени безсмислици. и да казвате на черното - бяло, то няма да промени цвета си от това. просто се излагате. Ердоган е диктатор. останалото са глупости. Шулц е прав. очевидно. И престанете да се правите на умни защото не сте.

58

Анонимен

преди 8 години

91. Нещо много го изби на философия. Че Русия ни е освободила няма нужда да се мисли, достатъчно е да се отвори един учебник по история. А никъде не съм написал, че турците са глупави. АКО ТАКА СИ ГО РАЗБРАЛ СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ. А, че в ТУРЦИЯ НЯМА СВОБОДА ГО ЗНАЕ ВЕЧЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ. Това, че Ердоган не може да търпи никаква критика, въпреки огромните политически грешки, които прави ще донесе само беди на турците.

57

Анонимен

преди 8 години

До ShoppЕдна лъжа повторена хиляда пъти не я прави истина.Дори лъжа казана от Прецедента.

56

европа

преди 8 години

България е ЕС и ние сме жители на ЕС.Не сме в САЩ,нито в РФ нито в Близкия Изток.Няколко милиона българи живеят из ЕС.Ако ЕС се разпадне България в сегашното и състояние ще потъне в разруха.Затова разни русофили,туркофили,американофили да хващат пътя и да изчезват от Европа.

55

До 82

преди 8 години

Аз не съм владял никого. Владея само това което имам и което никой не може да ми отнеме-мисълта. Владея я и боравя доста успешно с нея. Не смятам турците за глупави, като теб, нито смятам, че руснаците са ни освободили. Раздвижи я тази мисъл, тя е единствения инструмент който може да подобри реално живота ти. В противен случай рискуваш да киснеш по такива форуми и да търсиш причината за собствената си неудовлетвореност там където я няма само и само защото те е страх да погледнеш в себе си .

54

Професор

преди 8 години

Браво Шулц! Размажи Ердоган!Шулц Премиер!

53

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНикой не ме е освобождавал, *** за мене не е нищо повече от негативен фактор от енвайърмънт-а. Никой не ме е освободил и на никого не съм задължен с нищо.

52

Shopp™

преди 8 години

Колко трябва да си ***, за да се гордееш, че някой те е освободил? Къде точно е поводът за гордост, особено като се има предвид, че са ни освободили, за да ни поробят?

51

До 78

преди 8 години

А ти кои ценности искаш? Като не искаш европейски, бягай в Москва, Турция...С.Корея. Не стига, че заради точно Европа и ЕС дръпнахме малко последните годино, но и плюете. Путин ще ти даде ли пари за пътища, селски туризъм, метро..ако щеш и детски площадки? Плюе пак ***...и лае по ръката, която го храни.

50

Анонимен

преди 8 години

Защо пропускате да кажете(случайно ли) че покрай уместните критики в клипа е споменато че Ердоган подкрепял Идил?Ето кое е разгневило Ердоган!

49

Shopp™

преди 8 години

До до 79Мене не ме е освободила ***, в която няма НИКАКВА свобода.

48

Анонимен

преди 8 години

Шулц е социалдемократичен ***. Пеенето на глупави песнички не е демокрация. Ако имаха нещо срещу Ердоган, да действат чрез съда.

47

Анонимен

преди 8 години

Станишев го е инструктирал. Големия пес - кукловода в сянка.

46

Анонимен

преди 8 години

Комплекс и то робски имат не турците, а тези които си мислят, че някаква песничка е подразнила някого. Колко трябва да си кух и нихилист, че да смяташ за по-глупави от теб, не определен индивид, а цяла нация която те е владяла и управлявала половин милениум. Ако 500 години те управляват глупави и прости хора, то тогава твоят интелект трябва да е някъде между тоя на амeбaта и чехълчето. Имайте малко повече себеуважение! Нихилизмът както и робския комплекс го дължите на матушката.

45

Анонимен

преди 8 години

във фаза трета четвърт

44

Анонимен

преди 8 години

Синовете на Луната.

43

Анонимен

преди 8 години

Леле, тия как смеят да окарикатуряват непогрешимия, перфектния. Дърпат дявола за опашката това правят, като онези с карикатурите на Мохамед.

42

666

преди 8 години

До Турчин"И да е на колене Европа няма да спре с майтапите. Особено като се разбра, че действат. Свиквайте. Нали искате да ставате европейци. Голямо драпане беше за тия визи"Ние сме си добре като европейци и не сме на колене. Вие турците дето си мислите, че Европа е на колене и искате да влизате в Европата сте на колене.