26

ПР

преди 8 години

Не можаха ли да пратят някоя не толкова отблъскваща физически персона? Ако някоя толкова подтискаща мома ми предлага туристическа дестинация, ще сменя канала и никога няма да посетя страната.

25

Анонимен

преди 8 години

Пропуснала е да каже че имаме и ...шведи-особено "гостоприемни" към чуждото имущество.

24

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Нали другарката Бокова щеше да прави културна полиция?!Нещо много бързо я забравиха с Ангелкова, а?!Сега ми хвалят новата туристическа полиция, но да ги разправят на децата тези глупости!

23

Анонимен

преди 8 години

Имахме природа, сега има бетонни хотели, чадъри и шезлонги и ски лифтове.И българките погрозняха, явно ниско качество храна, лош мръсен въздух и въртенето на *** в чалга текста с цигара в уста не е спорт или разходка след природата.

22

Paradis

преди 8 години

Sakin chodjum, imami beton all inclusive ogradite, cameri daje i pod vodata...:-):-):-):-)Ti ne sa li gmurkash, re?!:-):-)

21

Един от Северозапада

преди 8 години

До ГРЪБМога много да споря по изказването ти за това, кой на какъв език да говори, и да ползува ли преводач. Дали Обама не ще да говори на немски с Меркел, защото е националист и за това му превежда преводач, или просто не владее езика, или на Испански, в Куба, когато беше?А за Борисов да давам пример е просто излижно. Той даже и на руски, който език е учил от 3-ти клас нагоре, задължително, се съмнявам, че може да говори.А какво ще кажеш за френския посланик, говорещ Български? Аз го одобрява

20

АЗ76

преди 8 години

не е требвало да споменава природни ресурси,щото че останеме хептен без тех.

19

:)

преди 8 години

Да, имаме море микс с лай....н..аа, елате да се къпите туристи....аз си резервирах в Турция през Юни, а Септеври в Гърция за по 5 дена.Чао

18

Gray

преди 8 години

Imame izobilie ot reklamni self filmi v you tube - ot jivi trezvi turisti, taksidjii, faitondjii, sladoledadjii, dronadjii, donerdjii, imbischii, semkadjii, shapkari, krastavichari, maistori na pekana carevica, pukanki, piperki, lutinicca, gevrek, chouchou, grillove bez dim :-), mobil optiki, mobil parfumerie, mobil bijouterie, mobil bank and change, bulgarski e-bike, e-riksha, e-karrucca, e-train, e-bus, e-bunji, e-gondola...

17

dip BG

преди 8 години

Те дестинацията БЪЛГАРИЯ отдавна са я ПРОДАЛИ на бандитите и то за жълти стотинки, за това сега за жълти стотинки изпаднали уж туристи о...сират всичко що е споменато от г-жата хлопатарка . Там където е красиво , спретнато и читаво няма нужда от реклама и много приказки - то мястото само намира съдбата си като дестинация от уста на уста.

16

Анонимен

преди 8 години

Имаме хубава природа, но имаме и българи. Те са тарикати, това разваля почивката.На скоро ми се случи в БГ хотел 5 звезди с доста висока цена за стая да не им работи отоплението в стаите.

15

АНТИ

преди 8 години

"А и българите сме изключително гостоприемни", отбелязва тя по време на интервюто."Гостоприемно лъжат наивния турист на всяка крачка!Като няма туристи, българи измамват други българи!Ей, ***, мазохистите туристи са на свършване вече!

14

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

Червените плюнчовци и тук таме някое старо ергенче -атакисче,здраво са захапали темата. Плювните си, никой не ви пречи :)

13

Farmacie

преди 8 години

Imame i eftini tamponi za ushi - self spasenie ot visokite bg muziki 24 chasa vseki den:-)

12

Анонимен

преди 8 години

Поредната хумористична новина ...:-)

11

ГРЪБ

преди 8 години

Това че гпвори на англ. не е похвално а срамно всякаш нямаме наш език и всякаш снн нямат пари за преводач! Като е бг министър да си представлява страната почва се от езика!Оланд,Путин,Меркел,Ципрас,Лавров и т.н също владеят по няколко чужди езика, но не съм ги чул да правят изявления на различен от родния им език! А доколко България има нужда от реклама е спорен въпрос! Това все още се води някаква държава, а не търговска марка! Ако някой не знае нищо за историята и културата си е негов п-м!!!

10

Един от Северозапада

преди 8 години

Още нещо, това, което тая министърка прави, и убеден съм, макар и да послъгва, прави го с добро намерение, с цел да потръгне поне туризма в тая страна, това трябваше да го правят навсякъде посвета, и то по -най интензивен начин и посланици, и търговски представители, и почетни консули.... Проспа ги държавата тия години слезд 1989-та. Но, какво да се прави, по традиция там се назначаваха "наши хора, заслужили към властта " , или пък някой депутат или партиен функционер, който сгафи у нас .

9

Анонимен

преди 8 години

и ракия имаме

8

Анонимен

преди 8 години

Самата визия на тази гербаджийска скумрия е най-голямата антиреклама на България

7

АTAKICT

преди 8 години

ДАА ВИЕ УПРАВНИЦИТЕ ИМАТЕ Т.Е. ПРИСВОИХТЕ ВСИ4КО ПЛАНИНИ МОРЕ ЗАВОДИ ВЛАСТ А НАРОДА ОСТАНА С ПРЬСТ В УСТАТА О ОКОКОРЕНИ О4И ОТ ВАШАТА НАГЛОСТ ПО КОНСТИТУЦИЯ УПРАВЛЕНИЕТО НА БЬЛГАРИЯ ОТ 1989 ДО СЕГА Е НЕЗАКОННО---ДОШЛО Е С ПРЕВРАТ ОСТАВКА