35

На Буров чичата

преди 8 години

Ще се откажат от Аллах !!! Те идват да убиват,бе...

34

Един от Северозапада

преди 8 години

За пръв път чета за някаква рационална идея , дошла от запада. Поддържам я този път напълно! Отдавна това трябваше да стане!

33

Анонимен

преди 8 години

Започват да се събуждат от европейския зименсън. Даже трябва да се действа още малко по-драстично въпреки "демократичните права на човека"

32

Анонимен

преди 8 години

Големите европейци са толкова тъ.пи, че даже не могат да разберат къде е проблема. Така само още повече ще ги ядосат и ще има взривове през ден и куцо и сакато в рая . Просто не трябваше да ги каните. Ама ге.йьовете ги обичат черните....

31

защо

преди 8 години

Защо ми изтрихте поста бе?Т. Живковата цензура боза да пие!!!Вие може да се сравнявате само с Берия и Химлер. Евала!!!

30

анонимен

преди 8 години

Тия са били много наивни.Как може да вярват на декларацията им,от оня свят ли ще ги върнат,ако не я спазят и извършат атентати?Решението е само едно-има бежанци има проблеми,няма бежанци,няма проблеми.А пък кой както го разбира.Най-хуманно е да ги връщат там от където са дошли.Сами да се справят с идилците.

29

Анонимен

преди 8 години

Белгия - клоаката на Европа... хахахаха

28

Анонимен

преди 8 години

По какви критерии ще се определя нивото на тяхната интеграция в обществото след подписването на тази декларация не разбирам. Нали това е един постепенен процес във всички случаи и е необходима проверка от определени за целта органи дали подписалия наистина има прогрес или не? От статията нищо не се разбира. Подписвай и айде по живо по здраво?

27

Анонимен

преди 8 години

Нашите *** непрекъснато се кълнат във всякакви ценности стига да има келепир . Тази глупост с декларацията е да се демонстрира , че нещо се прави .

26

Бъра-дъра

преди 8 години

До Станой от АхелойДа им пикам на евроатлантическите ценности.

25

a3

преди 8 години

Така е като борите тероризма с толерантност ;D

24

Пре

преди 8 години

Гейсъюза, ОТАН и ФАЩ раждат само извращения

23

Gen Gurko

преди 8 години

Абе глупчовци, за мюсюлманина да излъже неверник в името на вярата е разрешено и е въпрос на чест. *** и неадекватници.

22

Анонимен

преди 8 години

Направо да ги покръстват -кръщелното свидетелство ще е клетвената декларация :)

21

най-доброто

преди 8 години

решение е да бъдат ограничени религиите . по принцип ценностите на християнството са човечни но знаем какво могат да доведат ако бъдат интерпретирани погрешно (примерно през средновековието а дори и напрежението в ирландия ) а и дори сега папата се бърка и дава съвети как да се държим.за лицемерието в нашата патриархия не ми се говори.за мюслитата религията им въобще пък не отговаря на европейските ценности и няма място в европа .

20

Иван Пешев

преди 8 години

Добро утро , тов ви се говори от 5 години ама дебелите политически кратуни не увират лесно, пък и нали се водят лидери трябва да излезе че те са го измислили как така гражданите ще казват пък те ще го правят.

19

Shark

преди 8 години

Е, и какво като подпишат декларация. Ще подпишат всичко за да останат. Това са едни хартийки без стойност. Единственото, което трябва да се направи е покръстване, само след това да се дава одобрява молбата. Който не желае да приеме християнството да се връща откъдето се е довлякъл и да си изповядва там каквото си ще.

18

анонимен

преди 8 години

незабавно да се забрани носенето на бурки в българия който откаже да си търсинова родина

17

ами да

преди 8 години

АА ще се сетят , също така забрана на публичното носене на мусюлманско облекло и там разните смешни и грозни дрехи и покривала

16

Lipen

преди 8 години

Correct!Vseki camping si ima pravila i cena!:-)