47

Анонимен

преди 8 години

Много сериозно го казвам, ще приема исляма.Да, най-много на този свят мразя българите, особено властимащите българи.С тези хора с основно образование т.е. сирийците ще се разберем.

46

Рали1

преди 8 години

"Вноската,която България трябва да направи,е в размер на5 876 946,49 евро или близо 11,5 милиона лева до 2019 г.Те/парите/отиват за тези три основни неща хранене,здраве,образование.Там са се родили над 60 хиляди деца,те трябва да имат детска градина,трябва да имат училище,трябва да имат инфраструктура,трябва за тях да се погрижи някой."Да приемаме "бежанци"и да им плащаме?Нашите деца и родители не трябва ли да имат?Кой ще се погрижи за тях?След като България е в ръцете на ***!

45

123

преди 8 години

"Бежанците" всеки към родината си.В България не ги желаем,да не се подмамват по политиците.

44

Анонимен

преди 8 години

Вчера България привела пари на Турция да храни бежанците, днес някой от имета на България щял да приема бежанци. Тази България вече на какво я направиха. Никога не сме били такива васали.

43

Анонимен

преди 8 години

България е заявила желание да участва в размяната на имигранти от гръцките острови срещу сирийски бежанци от Турция, съобщи говорител на Европейската комисия. Това не е мое желание господа от ЕС. Ако някой ги желае дайте им имената и по колко души ще приемат в резиденциите си.

42

аз не желая

преди 8 години

България не изявила никаво желание за прием на бежанци.Българите не желаем никакви хора от Близкия изток и Северна Африка да идват на хранилка в държавата ни.Ако някой е изявил такова желание то е лично ангажиращо, не цял народ.За такова решение трябва да има референдум.

41

КК

преди 8 години

КАКВИ СА ТИЯ РАЗМЕНИ ПОДМЕНИ...ВРЪЩАЙТЕ ГИ В СИРИЯ,АФГАНИСТАН,ИРАК.КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВЯТ В ЕВРОПА.???ТА ТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ КАЛПАВИ,ПЛОДОВИТЕ ДО НЕМАЙ КЪДЕ..

40

Анонимен

преди 8 години

Ха... ха... . На си ти ги - вземи си ги и.... стана едно мазало . Значи, не могат да минат на гръцко-българско, затова се връщат в турция а от там в България . Така ли действат вече офшорките :)

39

ПРЕПОРЪКА:

преди 8 години

ПРИЕМАЙТЕ САМО ЖЕНИ И ДЕЦА!!ВЕДНАГА --БУРКИТЕ ДОЛУ!СТИГА ТОЛЕРАСТКИ ПОЛИТИКИ , КЪМ ЧУЖДЕНЦИТЕ И НАВЛЯЦИТЕ!!!

38

Анонимен

преди 8 години

Поименно да се каже на медиите кой е изявил желание. Име и фамилия.

37

Анонимен

преди 8 години

Като погледнеш трезво, падането на визите за турците е най големия проблем за нас!!! И накрая какво излезе? Ердоган уж ще ги задържи, но ние ще плащаме като последни роби издръжката им, а терорът тепърва ще се развинтва....А всеки гръмогласно крещящ анадолец ще може да се разхожда тук без проблем за кеф! Ходи ги проследявай какви ги вършат! Тия в Европа са полудели!

36

младен

преди 8 години

То е ясно що нашите ***(политици) искат емигранти. За да искат помощи които да окрадът, а това че емигрантите от глад ще правят престъпления ги боли ф.ра.

35

Анонимен

преди 8 години

Като погледнеш по-трезво пак сме на далавера. Тези сирийци ще се приспаднат от онези които по квота би трябвало да приемем, а те не се знае от коя част на света ще са. Все пак предпочитам по-малкото зло. По-добре сирийци наистина бягащи от война отколкото някой който не знаеш от къде е и за какво е дошъл.

34

Анонимен

преди 8 години

Да си стоят при Аладин и страната на чудесата, щом ще се правят на бабити...

33

Неа до 48

преди 8 години

Пишете ме

32

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

преди 8 години

Ние малко ли Българизирани/побългарени Емигранти имаме влезли през Византия преди 800 години тука по нашите Земи

31

КаРамбо

преди 8 години

Искаме да приемем беженци, само дето те не искат да дойдат... СМЯТАЙ в тази връзка и аз не искам "ласки" с Адриана Лима!

30

До 47

преди 8 години

И аз искам референдум. Станахме двама, сега остава по-лесното- да намерим още 499998 души да се подпишат за това.

29

до 45

преди 8 години

Никъде в новината не се казва, че хората в България искат. Управляващите искат.

28

Дуле

преди 8 години

1/4 от заплатата ми отива за данъци и такси. Съгласен съм тези пари да отиват за пенсионери, учители и доктори, но не и за бежанци, *** и разни други ***. А да не говорим, че никой не ме е питал искам или не искам нелегални мигранти на нашата територия.