55

Анонимен

преди 8 години

Я авторката да каже какво общо има пушенето на трева с инжектиране на хероин ? И нека някой капацитет дето пуши 20 цигари на ден, които ДОКАЗАНО тровят и убиват по ужасен начин, да се изкаже колко долно и наркоманско е да пафкаш канабис - успокоително и болкоуспокояващо от природата, използвано в съвременната медицина ДОКАЗАНО безвредно!

54

Анонимен

преди 8 години

Няма ли леко разминаване между заглавието и картинката :D

53

Анонимен

преди 8 години

Абе, стига с тая *** пропаганда. Канабиса до преди ~50 години е бил неизменна част от ежедневието на хората (пример: хипарските движения, които са репресирани безкомпромисно от властта в САЩ). В последствие употребата му е криминализирана, че нали това хипи дето цял ден скандира пред Белия дом "ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ, А НЕ ВОЙНА" не може да се контролира и манипулира толкова лесно от управляващите. Разберете, това е растение, точно като тютюна. Не се боцка, не се смърка и е БЕЗВРЕДНО !

52

Анонимен

преди 8 години

Много от пишещите тук очевидно са зависими от един или друг наркотик.Това означава,че не случайно сме най-необразованата и затова и най-бедна страна в Европа.По улиците се влачат едни същества,които не знаят на кой свят са,а ние очакваме от тях да правят икономика,просвета,здравеопазване и др.Отидете в студентски град и картинката съвсем ще ви се изясни.

51

Баба

преди 8 години

Канабисът не е дрога, канабисът е нещо абсолютно безвредно, нещо, което е доста по-добре в сравнение с други пороци, като например пушенето и пиенето, така че не виждам какво толкова страшно има в тази статистика. Който смята, че пушенето на трева води до ползването на по-тежки наркотици, трябва да се прегледа. В цивилизованите страни до 10-на години ще е разрешено пушенето на канабис, така че ще е хубаво и ние да последваме.

50

Анонимен

преди 8 години

Къде е държавата?Учениците пушат в междучасията в околните улички покрай училищата и на никой не му прави впечатление.Полицаи покровителстват наркопласьори и сами участват в тази долна търговия.Народа не разбира ли,че държавата се разпада и никой не си е на мястото.Партийната върхушка се занимава само със себе си,теглят се огромни заеми за които никой не знае къде отиват,освен тези които са ги взели.А народа гледа безучастно този спектакъл като че ли това не го засяга.Народе....

49

до 54 и 56

преди 8 години

Специалисти казват, че обикновено се започва с марихуана, но после може да се стигне до по-тежки наркотици, което вече е трагедия.

48

Анонимен

преди 8 години

Сигурно част от хората започват да опитват дрога от глупост, от келешлък, но последствията са пагубни и за тях и за семействата им, а и за цялото общество.

47

Брутален Черен Метал

преди 8 години

Хората посягат към дрогата от глупост... от голяма простотия.... ивинение няма.... противното е, когато се зарибяват деца... те нямат представа и са доверчиви.... решението е едно... приложено е в Китай....

46

Анонимен

преди 8 години

Мненията по темата стават по-редки, а темата е изключително важна. Хора, не спете. За глупости, например - дупете пишете десетки мнения, а тук - рехава активност. Дрогата е бич и цялото общество трябва да бди над децата и тяхното здраве.

45

surr3a1

преди 8 години

Марихуаната не е наркотик, ***!

44

ано

преди 8 години

Ако са на канабис добре да не пробват херц тогава лошо

43

пожелание

преди 8 години

Господ да НАКАЖЕ тези, които продават на децата наркотици. Господ и природата!

42

манипулация

преди 8 години

Ами да го вземат - значи някой им го предлага. А тези някои са много ОКОЛО ТЯХ, пазени от полицията. Моля ви се-такава мизерия НИКОГА не е била. Това социалисътите да станат капиталисти е най-голямата трагедия за нас българите. Разбиха всичко в социалните сфери и им е малко.

41

ВИКОДИН вече и в БГ

преди 8 години

Аз последния път когато пуших едва не си изгубих ума, спомням си че исках да взема ножа от кухнята и да си отворя вените, получих сърцебиене, силно безпокойство, параноя, чувство че някой ме гледа странно, загуба на реалност, нямах доверие на себе си, просто едно адски гадно състояние. Това беше преди няколко години, а още имам част от страничните ефекти от които не мога да се оттърся. От онзи момент се зарекох НИКОГА ЧОВЕЧЕ, далеч от този ***.

40

Анонимен

преди 8 години

До Крумев Като мислиш, че ти си събършен редактор, напиши ти нещо по-добро :)

39

Анонимен

преди 8 години

Ей, големи професори сте всичко, които се изказвате тука...и също толкова прости!

38

Fidus Achates

преди 8 години

Анисия, Анисия....проста си като Алисия. Игнорантност на n-та степен. Аман!И бабите разбраха, че за нищо не ставате, Dnes.prase. Страх ли ще насаждате? Намерили сте публика...

37

ОПСА

преди 8 години

Аз си купувам само от при Куките около народния театър. Ако не легализират само е такива структури ще се раждат, после не ще се стрелят ами и нас ще ни стрелят ако не си купуваме, празни глави - слаба ракия

36

Ицо

преди 8 години

Добре в заглавието става дума за канабиса, явно сте искали да напишете статия за канабиса и тази черна хроника. Статията е от 10 абзатца и единственото място където реално се говори за канабис е в първото изречение.. хмммм : )