22

Анонимен

преди 8 години

просто се сещам как се отива при шофьора с точно приготвени пари 1.60 ? :D

21

Анонимен

преди 8 години

За да функционирам нормално, и на мен ми е необходимо 60 процентно повишение на заплатата.За пенсиите да не говорим, мутри гербави.

20

Анонимен

преди 8 години

И картите са безумно скъпи по 50-60 лева на месец или 600-800 лева за 1 година, а после не може да я продадеш ако не пътуваш и Фандъкова си краде. И то при условие че метрото и трамваите бяха уж безплатни с еврофондове, трябваше да е 10-12 стотинки билета. Фандъкова и Борисов може да построи метро и трамваи и за билет от 10 лева, но кой ще пътува тогава с тях.

19

Анонимен

преди 8 години

Вие, сиреч народът, сте рая.Хората си имат сделки за сключване.Мислете позитивно, хванете се за ръце в прввозното средство и пейте.В противен случай ще ви диагностицират с депресия.Както се казва битката за човечеството се води във вашите мозъци.Помислете си добре: заслужава ли си да сте недоволен човек като може дс сте щастливо прасе?

18

Анонимен

преди 8 години

За какво отиват данъците на хората, кой ще даде отчет. Ако сметнем съвсем минимално за един 7 етажен вход по 3 апартамента с данък примерно 150 лв. са 3150 по 5 входа е 15750 лв. Я някой да сметне колко такива блока има и за каква сума става въпрос, дори сумата ще е по голяма от примера. И на тях все не им стига.

17

Анонимен

преди 8 години

А кой гласува за Фандъкова и ГЕРБ? Аз не познавам такива.

16

Анонимен

преди 8 години

Тия зорлем искат да искарат хората пред общината. При намаляваща цена на горивата те ще вдигат цената на билета. Само крадат и се чудят от къде повече да крадат. Защо не спестява до сега за нови автобуси, къде са парите. Всеки плаща данък на общината, къде са парите. Започват здраво да наглеят. Винетки, автобуси, те утре и въздуха ще искат да им плащаме.

15

Antonim

преди 8 години

Колкото по-скъпи билети - толкова по-малко приходи. Много хора ще си помислятдали да се возят или да се хранят. Най-много да има бити и свалени от автобусите контрольори. Цената е безумна!!! Ено време при цена на билетчето от 6 стотинки и цена на картата за цяла градска мрежа за 3 месеца от13,50 лв. почти нямаше гратисчии. А сега е пълно, особено по линччите, по които се возят роми.

14

Анонимен

преди 8 години

Цените на горивата падат - поскъпването на билета било оправдано.Цените на горивата се вдигат - билета поскъпвал заради горивата.Това е "логиката" на ГЕРБ.

13

Анонимен

преди 8 години

Оправдано е да се вдигат цените на билетите, оправдано е да падат цените на горивата а да се вдигат цените на услугите, оправдано е да не мърдат заплатите и пенсиите всичко е оправдано. Защо не отидете в Анадола гн Зарков и вас да ви оправдаят та накрая всички да сме оправдани а не само ние.

12

Анонимен

преди 8 години

До НаблюдНищо не ги оправдава но фандъка видя от свинкята, яташко унуче че номера с лилетките мина.

11

Анонимен

преди 8 години

До СелянинСтой си на село и не се меси в градските работи или гепенето ти харесва?

10

Селянин

преди 8 години

Хайде стига сте се оплаквали пьк точни вие които не си знаете парите бе Атакисти и Бесепари!

9

Анонимен

преди 8 години

Оправдано е сега билета да струва не повече от 50 стотинки. Цена над 50 ст. е неоправдано висока. Разликата над 50 ст. май се присвоява от ГЕРБ.

8

бла,бла

преди 8 години

Вземам си едно колело и си карам до офиса... Мразя да карам колело, изключително тъпо занимание ми е, но ще го направя. Само дано останат в транспорта, да се возят без пари!

7

bzzzzz

преди 8 години

Тия зорлем ме качват в колата. 1.60+1.60 e около 2 литра нафта. При 6/100 са си 30 километра.Зимата ми е топло, лятото ми е студено, пускам си и музика. Разликата в конфорта е неоспорим.На всичкото отгоре пътуваме двама. Да сивзимат билетчето и ....

6

Анонимен

преди 8 години

Абе защо такситата са под10г, а автобусите над 10г. ?

5

Анонимен

преди 8 години

Щели да купят нови автобуси, ами като ги купят тогава да вдигната цената, а не предварително. Все едно аз да вдигна цената на ябълките щото съм щял да си купувам трактор

4

Наблюд

преди 8 години

Много странно.. преди 2 години дизелът беше 2.50 лв, ако не и повече.. сега е 1.60 лв.. Кое му е оправданото, че не мога да се сетя??!!??

3

Как става така, че?

преди 8 години

Интересно - една маршрутка вози макс 15-25 човека. От Обеля до Дружба - 1.50лв. И работят на печалба.Междувременно рейсовете возят по 120-150 човека и маршрутът като дължина е много по-малък от разстоянието от Обеля до Дружба. И постоянно са на загуба.Питам аз - как така маршрутките возят по-малко хора за по-дълго разстояние и са на печалба, а рейсовете возят поне 5 пъти повече хора за по-късо разстояние и постоянно са на загуба.