21

gtf

преди 8 години

мда, ние никога не сме виновни, тука никога не може да има тероризъм, цъфтим, вържем, заплатите и покупателната способност конкурентни на най-изявените в света, в съдебната система и във властта няма корупция, гербавите кадри са с уникален умствен потенциал и поемат отговорност за решенията си. Изобщо някой вярва ли му на тоя *** ...

20

Родолюбец

преди 8 години

На този жалък герберски смехурко на снимката му пожелавам да отиде да стане за няколко дни премиер в Румъния. Още на втория ден румънците ще го линчуват на площада в Букурещ. Днес се върнах от път, бях по работа в Силистра, Добрич, а след това по магистрала "Хемус" до София. Мислех си, че само в Северозападна България е трагедия, но там където бях положението сякаш е още по-трагично. България буквално е като след война, или по-скоро в състояние на война!

19

Стабилен

преди 8 години

Ами коментирай тогава милиционерите дилъри заловени тия дни - или шефа на ДАИ член на ГЕРБ - или кмета - естествено от ГЕРБ - на едно село в Ямболско заловен с 20 и кусур кг дрога на митницата - или и това го пишат некви медии и не е истина, а мамин убавецо - оглеждал ли си се скоро пак в огледалото....:))))

18

Куха лейка

преди 8 години

Внимателно прочетох всички коментари, само оплаквания. Давайте решения на проблема, време е да изпълним написаното на парламента:- Съединението прави силата. Но не да се съединяваме а.а.но. Само разумни решения. И е време да се помисли за партия... на отговорните, мислещи и разумни Българи.

17

Анонимен

преди 8 години

neveroyaten *** e tazi lichnost

16

нали

преди 8 години

Уж пресата била несериозна работа, а пък я купува на килограм! Същата тази преса свали Орешарски с ежедневна пропаганда, пък днес нищо не струвала? Ало, на кого ги разправяш тези шашарми?

15

AN.ELICA

преди 8 години

За дейността на случващото се в Белгия винаги ми е било тъмна Индия,но знам със сигурност,че както за всеки документ има образец за текст,така и всеки характер има жив пример за поведение като вид девиз за постъпките си и намеренията си.Затова постоянно и непррекъснато се променя житейския ни итрудов опит според средата и естеството на задълженията ни.

14

Анонимен

преди 8 години

Нормално е да има атентати, защото Турция е ислямска държава проникнала в НАТО, където членува и България, а ЕС иска даже да пусне турците без визи. Сигурността и тайните служби на НАТО и ЕС са проядени отвътре и даже имат и няколко турски партии в България като ГЕРБ, ДПС, РБ, Местан.

13

Анонимен

преди 8 години

"Не е сериозно да се коментира преса, отсече премиерът ни........."ХА-ХА-ХААма може по медийни публикации прокуратурата да образува производства нали?!***!

12

(-_-)

преди 8 години

Бойко Борисов отговори, че това са два отделни проблема, които се обединяват... Титан на мисълта! И аз не виждам връзка между миграцията и тероризма.. Господ да пази България!

11

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !и кого предлагаш вместо него, пак някоя ушaнка ли?

10

Анонимен

преди 8 години

Боко, това не ти е жълтата преса на КОЙ, която работи за теб. Това е разследваща журналистика, при това обективна, но или малкия ти мозък не може или не иска да го разбере... Вместо да се провери този сигнал ще го игнорираме и след време ще кажем, ами имаме пропуски в службите, имало е данни, но не са били проверени. Оправдания много, а ти са цар на оправданията и как винаги някои друг ти е виновен. От теб се очаква само едно: ОСТАВКА! Некомпетентен пожарникар

9

Анонимен

преди 8 години

Е то Бат Бока направи така че пресата да изглежда смешна и слагаческа :) Умен е защото използва глупостта на хората...

8

уплашен

преди 8 години

Като нищо ще прецакат летния сезонпо Морето!

7

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Няма смисъл да коментирам ежедневните издънки на премиера Борисов.Искам само да попитам целокупния български народ колко време ще му е нужно, за да разбере, че този човек е напълно неподходящ за министър-председател на България ?Колко ????Досега минаха 6 години !Колко още ви трябват ?Едно време пеехме: "45 години стигат !" ...И 45 години ни се виждаха много ...Този колко ще го чакате ? 60 години ли ?

6

Занзибар

преди 8 години

А в някои държави ПЪРВИЯТ политик има изказ на малолетен филипинец от Хаджи Димитър. Но нали сме територия с овце....

5

AEH II

преди 8 години

А пък в някои абсурдни държави някои крадци на коли станаха първо килъри, после премиери.

4

Анонимен

преди 8 години

" тихо да не ги обидим...тихо да не ни чуят - и те гледат телевизия. Ех мишкоооо министър - председател не си ти....червей. Няма водачи народа български...

3

Луцифер

преди 8 години

И аз един ден казах,че тоя ще завземе цялата власт. Само нашествениците,който пренебрегва, ще му станат конкуренти. Започнете това.

2

Д-р хаОс

преди 8 години

Една жена в траНвая каза.............................ама май си зацапал гащичките!