77

Анонимен

преди 8 години

"Комунизъм" "фашизъм", леви десни това са залъгалки за *** по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента са престъпно прости. И комунисти, и антикомунисти.

76

Анонимен

преди 8 години

България е свободна, модерна и демократична страна членка на ЕС и НАТО. Икономиката бележи растеж от 3.8%, стандарта на живот постоянно се повишава. Днес българите живеят най-добрият живот в своята 1300 годишна история. ЕС е прекрасно място за живот.

75

Анонимен

преди 8 години

Най-големите успехи в историята на България след 1878 г., измерени със съотношението на средния й БВП на глава спрямо средния световен и средния западноевропейски се падатв средата на 70-те години на ХХ век. Тези постижения сега са недостижими за нас сега и в обозримото бъдеще.

74

Анонимен

преди 8 години

Доколко им е в компеенцията да обяват нещо за престъпно, ами утре ще кажат че и нещо друго е престъпно и айде в затвора ама е тъй, даже и без съд Доста странно ама като намат акъл за реформи и са импатентни тръгнаха историята да оправят ало там стe настоящито да оправяте некадърници.

73

Анонимен

преди 8 години

До БСП си отива...А кадрите на ГЕРБ от коя партия произлизат? Каво да работели преди 89та година?

72

ТТ

преди 8 години

Да БСП си отива, но си връща старата абревиатура БКП, което е Българска капиталистическа партия! А големите пари са у тях и някакви си депутатски места повече или по-малко това хич не ги стряска!Какво ще кажеш, номер 98!

71

Анонимен

преди 8 години

ФАШИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. А КОМУНИЗМЪТ СИ БЕШЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ИЗТРЕПАХА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ТИЯ ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ С ПОДКРЕПАТА НА СССР. РАЗБИХА ЖИВОТА НА ХИЛЯДИ СЕМЕЙСТВА И ФАМИЛИИ. УНИЩОЖИХА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА НА ЦЯЛА ЕДНА ДЪРЖАВА,А ОСТАНАХА ДА УПРАВЛЯВАТ БЕЗДЕЛНИЦИ,МЪРЗЕЛИВЦИ И НЕГРАМОТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

70

Бойко

преди 8 години

Има ли поне един нормално живеещ и работещ българин, който да е доволен от живота си, от живота на родители, близки, комшии? Няма! Това е нещото, което трябва да тревожи всички, а не комунизма /който нокога не е съществувал/. Някой вярва ли, че правителството на Б. Борисов ще се справи с бедността, корупцията и лъжата в живота на българина? Ако някой вярва значи е много, много заблуден гербер. Някой иска ли да го управляват заблудени гербери, ако иска значи нищо не разбира и вреди на всички.

69

BOKO

преди 8 години

Aбе до кога ще цитирате най-големия И З А Ч ,М.Андреев,а мисля,че има още дотойни българи

68

сова

преди 8 години

Абе плюете против комунизма, а всички се възползвахте от благата му.Всички на манифестациите тогава викахте урааа, БКП, БКП вечна дружба и махахте на Тодор Живков. Те това е българския народ. Народ с къса памет. А що се отнася за народния съд то той беше наложен от победителите над Германия. Във всяка държава съюзник на Хитлер, виновните да бъдат съдени. Бащата на Стеван Савов, Димитър Савов които е бил министър на финансите е давал по 50,000 лв за всяка отрязана глава борещасе против фашизма.

67

лъжата, ах!

преди 8 години

Миков, благодарение на твоята паразитираща върху лявата идея партия, "лявото" в България стана *** дума! Иначе как да си обясним ставащото - в най-бедната европейска държава, с най-много работещи бедни, всеки ден се пръква по една дясна партия, а народът масово отказва да гласува на избори и все по-дълбоко идеализира социалистическия си живот. На пук на цялата омерзителна пропаганда. Никой не обича предателите.

66

Бойчо

преди 8 години

Управлението на Б. борисов ще остане в историята като управление изкривяващо и променящо историческите събития на България. Това нанася прекалено голяма вреда на подраствашите, защото ще растат с лъжливи представи за миналото на страната и света. Борисов и кликата му нямат капацитета да си представят какви ги вършат. Приличат ми на щастливи овчарчета.

65

яна

преди 8 години

Справедлив съд за комунисти и техни наследници нанесли най - много страдания и убийства на българи !!!!! Да не се забравя ,че от 1989 г, та досега на всички по важни институции и министерства са комунисти !!! Пиватизираните предприятия са в техни ръце 99% !!!! Затова България изостава много от бившите соц,страни , където комунистите бяха ЛУСТРИРАНИ ОТ ВЛАСТА И ИКОНОМИКАТА !!!!!!

64

ъ

преди 8 години

Ми то и сега сите на влас са *** !! Оти са дърлите в комента ??

63

бай Петко

преди 8 години

Методи, когато изтрезнееш, тогава искай думата ...

62

Микотин

преди 8 години

Миков въобще прави ли разлика между тоталитарен и авторитарен режим. Как въобще може да го сравнява. Все едно в Германия да сравняват Хитлер с Бисмарк. Долу БКП и СССР! Долу въобще всякаква мисъл за тях.

61

Спас

преди 8 години

Колко хора в днешна България, могат да си построят жилище разчитайки на заплата? При Социализма 85% от 9 000 000 си имаха!!! Колко останаха хората, особено по селата, които могат да си купят дори винетка, за да отидат до съседното село????

60

анонимен

преди 8 години

Колкото и да се гърчат *** и техните наследници ,няма да избегнат възмездието и наказанието . Даде им се много време за покаяние, смирение и промана ! Но комунист, както и вълк не може да се промени !!! Затова идва време да си платят !!!!!!

59

Анонимен

преди 8 години

До *** 61Има два варианта за възрастта ти, драги! Първи - роден си преди 89-та, но тогаз възниква въпросът как си останал жив след зверствата на комунизма? Втори вариант - роден си след 89-та и пак възниква подобен въпрос, как са оцелели твоите "производители" при оня "кръвожаден" режим? Хайде отговори...ако можеш

58

Най увредените

преди 8 години

Най увредените хора в България са комунистите - *** и *** ! Искат си живота от социализма , а нито един комунист не отиде да живее в Русия ,където е същото като у нас до 1989 г. Защо бе хора не ходите в Русия, а тук газ пикаете ? Тръгвайте не се бавете !!!!!