112

звезди в очите

преди 8 години

само с глупости ни занимават а народа български саде една шепа е останал........

111

Анонимен

преди 8 години

*** министър голямо чудо е сторил.БДЖ фалира, той за символите се загрижил.

110

Агент Звездев

преди 8 години

"започването на дебата за забрана на символите на комунизма"Абе,да не се получи малко неловко с петолъчките по Еврогейския байрак и този на Големия брат...

109

Гого

преди 8 години

На ред е Хайнекен - да си маха комунистическия символ иначе Андреев ще я забрани и ще пием само Каменица.

108

Блокиран в Дневник

преди 8 години

До АнонименПреди 90% от хората взимаха между 150 и 500лв на месец.Сега половината ми познати взимат под 500лв, а другата половина над 6000лв.Както и да е, това са проблеми на реализацията.Ако искаш да видиш какво е комунизъм - отиди в една комуна в Германия. Там всички хора са равни - равна работа, равни блага.

107

Анонимен

преди 8 години

По същата идиотска логика на БСП то тогава и пречупения кръст на Хитлер не е проблем да го има по фасади и обществени места?!?!?!?!Да не кажа че комунистическия режим у нас изби със стотици пъти повече българи.

106

Анонимен

преди 8 години

Че кога пъкхората са били равни,да не би тия в Белене и тия в политбюро да бяха равни, сигурно партийния секретар беше равен с обикновения човек.

105

Щирлиц

преди 8 години

Дясното крило на БКП иска,лявото не дава.

104

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Едно време не можеше да разказваш вицове, ама имаше работа, сигурност и ред.Сега имаш право да разказваш вицове, ама всеки *** може да те пребие, а всеки работодател да те изнасили за 300 лева на месец.Другари, аз това не мога да нарека прогрес.По-скоро прилича на обратното на прогреса.И сега за капак на всичко, вече нямам право да хваля комунизма.Което е идитоско, все пак комуни има навсякъде в Европа - това е идеята хората да бъдат равни.

103

Анонимен

преди 8 години

Че как пъкможе да се сравнява цивилизацията на древните гърци със безгранична глупост на един човеконенавесен режим в чиято архитектура всичко беше сиво и грозно. Един режим който взривяваше черкви и дворци, режим който онищожи душите на милиони хора и изкарваше най лошото у човека

102

Анонимен

преди 8 години

Гърците как не са се сетили да буднат всичко де що е от миналото.

101

12A

преди 8 години

Звезди ли искаш да ти свалям...

100

Анонимен

преди 8 години

Имало какво да се яде, имаше ама в стола на политбюро., а иначе магазините в зрелия социализъм бяха празни като главите на ***. Другари стига лицемерие и лъжи малко поне примирение трябва заради хилядите ваши жертви през ония мрачни за родината ни години. Заради тези които убивахте защото на са комунисти или защото искаха да са свободни.,или пък просто за удоволствия

99

Анонимен

преди 8 години

Че какво му е мракобесническото на ЕС другарю сега няма концлагери никой не те убива за това че разказват вицове, никой не те кара да се кланяш от сутрин до вечер на разни алкохулизирани вождове болни от сифилис. омразен и човеконенавесен беше вашия строй и историята другарю го докза. А ти ако искаш да живееш в онзи строй взимай си *** и сърпа и заминава за Северна Корея сега никой не спира. ДАСВИДАНИЕ

98

Анонимен

преди 8 години

Махат петолъчката, за да не изпода народът в носталгия по онова време,когато имаше какво да яде, всички бяха на работа и не се налагаше младите да бягат в чужбина ( да мият чинии и да берат ягоди), когато образованието и здравеопазването бяха безплатни, когато човек спокойно се разхождаше по улиците, нощем не си заключваха вратите...Колкото по-бързо народът забрави всичко това- толкова по-добре за управляващите.Та за това махат всичко.Ама народът ще търпи да една време.

97

Патриот

преди 8 години

Аз пък почвам да махам символи на евро-атлантизма ,най-мракобесническият и антибългарски режим някога!

96

Анонимен

преди 8 години

А ти да знаеш,че комунистическият режим е обявен за престъпен? С каква съвест неговите символи да бъдат оставени? Мислиш ли,че в Германия са оставени нацистките символи и петолъчките?

95

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Ние сме на път да превърнем т.нар. "демокрация" в абсолютна дикатура както си е в добрите български традиции.Не комунизма е виновен за типичните български диктаторски амбиции.Не демокрацията е виновна за това също.Просто ние сме си такива - който се добере до върха мачка другите.

94

nemam nervi

преди 8 години

Проблема не е в петолъчката на Централна гара, а в повече от половината депутати с петолъчки в мозъците

93

Анонимен

преди 8 години

С какво са по-различни тези от ИД. Дадоха кадри как рушат миналото и цял свят се надигна, а нашите очакват аплодисменти. Миналото е минало и махането на каквото и да било няма да го заличи. Най-добрия начин на забрава е когато хората се чувстват по-добре от преди.