97

Анонимен

преди 8 години

Er bozdugan se obidi za kakvo li...Aaa da shtoto e prost kato duner

96

патрон ама изгърмян

преди 8 години

Ей няма уважение, да го пускат как пада от коня. Че той е патрон ! Сега Доган, Местан, и другите аркадаши да си намерят по едно добиче и да почнат да падат и те от солидарност. Идат празници , поне по 12 пъти на обществена изява трябва да се изтърсват от добичето. По гъс, може и по нос . Туй е въпрос на чес . И на разнообразие .

95

Кратун

преди 8 години

Снощи пак си правиха гаргара с Ердоан по NDR. За съжаление хванах само края. Бяха сложили негова снимка на една лавица в студиото.

94

Aloo

преди 8 години

До :)))ми говориш за старини и артефакти видя ли да има между тях инстамбул има Цариград има Константинопол , Византион ... и по това време са били местните тракобългари - пеласги , бандата на турките е дошла много по късно като наемна армия в рамките на византийската такава които изиграва ролята на троянски кон за окончателното разрушаване на византия

93

само това

преди 8 години

До Анонименможе да се каже за Ердоган пази боже сляпо да прогледне

92

Анонимен

преди 8 години

До бгти гледай да запазиш България, пък за другото изобщо не се надявай

91

Анонимен

преди 8 години

Само Бла Бла Бла уж критика, по важното е че Европа Купува всичко което произведе Турция и е прави по мошна от всякога и ако забележите те нямат ДЕМОГРАФСКА криза !!!!

90

Азармо

преди 8 години

до 129 "САМО НАТО .... И ТУРЦИЯ В ЕС! БЕЗ ТЯХ---ЕВРОПА ЩЕ ИМА ПРОБЛЕМИ!"Нямаш комшии, нямаш проблеми. А какво стана с автономията на кюрдите според онази каузичка, чрез която дадоха православно Косово на простите албанци? Нещо пак двойни стандарти.

89

:)))

преди 8 години

МЕСТОНАХОЖДЕНИЕТО НА ТУРЦИЯ, МОЖЕ БИ Е НАЙ-ДОБРОТО В СВЕТА :)))ТУРЦИЯ СИ ИМА БРАТ- САЩ, СЕСТРА -ГЕРМАНИЯ, БРАТЧЕ - ИЗРАЕЛ :))))НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ДАДЕ ДА Я ДОКОСНЕШ И С ПРЪСТ :)))))ЗА ТУРЦИЯ, БИХА ИЗПЕПЕЛИЛИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО :))))БЪДИ СИГУРЕН В ТОВА :)))ТУРЦИЯ В МОМЕНТА ИМА 90 БРОЯ ЯДРЕНИ ГЛАВИ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ :))))ТЕ СА КАТО ЕДНО СЕМЕЙСТВО, НЕ ГИ ГЛЕДАЙ, ЧЕ СЕ ДЪРЛЯТ,ТЕХНИТЕ КАВГИ СА СЕМЕЙНИ :))))

88

Азармо до 100

преди 8 години

Уж Боз Курт, сам си е сложил 1 плюс, а останалите 6 са от... админката! Госпожице, там е едва 3 сутринта, плащат Ви да не спите, а да триете определени коментари, нали? Или май да им праскате плюсчета?

87

:)))

преди 8 години

До Анонимен 164Наполеон Бонапард е казал:" Ако можех да превзема целия свят, Истанбул щях да направя столица на Света ",Войните за Истанбул се водят от както свят светува, има останки от пещерняци на 500 000 години, и на първите селища на 10 000 години :)))В продължение на 2 000 години Истанбул е ЦЕНТЪР на Света - от както съществува ЦИВИЛИЗАЦИЯТА, столица е на 3 империи,ВСИЧКИ ГЕОГРАФСКИ КАРТИ от преди 90 години са начертани с ЦЕНТЪР ИСТАНБУЛ :)))

86

Азармо

преди 8 години

До Анонимен 93"Забелязвам, че всички турски коментари, когато се отнася за тероризиране или убийства на хора са написани с голямо удоволствие. Без коментар."И аз същото забелязвам, че няма кой да ги админне, а мен - потомък на бежанци от Чаталджа блокнаха за няколко дни!

85

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16450 000 $ не стигат за вечеря в луксозен ресторант ,да ги направим 5 милиона поне,а, да вие руснаците фалирахте нямате пари :)))))Нямате си представа от нищо нали ?????до 2020 Русиа няма да я има :))))))

84

Гого

преди 8 години

Хаххаха много се смях а за статията и господина въобще не ме интересува .Коня много яко го прасна на земята като жартиери хахахаха хубав клип за отпускане

83

Анонимен

преди 8 години

Източно Германска песничка от Руски помпозитор и с КГБейския спонсор.Голем праз!!!!

82

до 161

преди 8 години

Айде бе! Ами ако все пак съществува? На какво се обзалагаш?

81

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 159Аз се обзалагам, че до 2020 Русиъа няма да съществува, ще се разпадне на парчета,не само аз се обзалагам, цял свят се обзалага

80

бг

преди 8 години

Ердоган иска медията в Германия да бъде като медията в САЩ.

79

Анонимен

преди 8 години

До муспиТретата световна почна отдавна, ти не знаеш ли ????Тази нощ са взривили и Москва

78

Анонимен

преди 8 години

В МОСКВА Е ИМАЛО 3 ВЗРИВА, ЦЯЛА МОСКВА Е НАСТАНАЛ ХАОС