16

до 30 gerbist-natovi

преди 8 години

Не прекалявайте с наркотичните опиати?.

15

Кирил Софийски

преди 8 години

НЕ САМО СРЕЩУ РОМИТЕ , ВЪОБЩЕ И СРЕЩУ ВСЯКАКВИ МАРОДЕРИ ! И НИЕ ГО ИСКАМЕ ,СЪЩО ТАКА ДА МОЖЕМЕ ДА ЗАЩИТАВАМЕ С ОРЪЖИЕ НЕПРИКОСНОВЕННАТА СИ ПО КОНСТИТУЦИЯ ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ !

14

gerbist-natovist

преди 8 години

Хайде да не се връщме в комунизъма, никакви такива самоуправствени доброзорчески отряди не трябва да има у нас. Ние сме правова държава с закони писани и приети в нашия парламент и със силови ведомства които гарантират нашата сигурност. Вярно, неможе навсякъде по селата да им се пазят имотите, но хората могат да съберат пари и да платят на фирма за охрана, която да се погрижи по въпроса. А това че балгарите са скъпи на триците ни е ясни, затова и се стискат да платят на фирма за охрана.

13

Пак той

преди 8 години

Въздигна се кървави калета, градени с отрязани глави....И всъщност си остана, непревзета страната на хайдушките орли.А беше,колкото калпак голяма,широка колкото следа от Лъв,но се превърна в страшна вълча яма,покрита с кости и залята с кръв.С кремаклийка,пушка с проста сопа,със стрели от бучино,дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж. Ивайло Балабанов.

12

Радослав-един българ

преди 8 години

Европа,млада и не похитена... Пишеше своя рицарски роман,когато в зора не зазорена, загина рицарят Иван Шишман!Европа,плачеше за Жулиета,Европа се прехласваше, по Бах....А с вълчи вой в тракийските полета вървяха, глутниците на Аллах! Когато, обкръжена от слугини,тя тънеше в охолство и разкош....В Солун,на пазара за робини....гяурките вървяха пет за грош.Когато, тя строеше катедрали и замъци от скъп метал.....В Балкана, тънки, липови кавали,плачеха за Алтън Стоян.

11

Gost

преди 8 години

И без това няма работа ако ни гарантира някоя частна фирма по една минимална заплата не ни дреме нее зле и ни подсигори превоз

10

Рада

преди 8 години

Хубаво казано ..... остава и да се изпълни !?

9

Ангел

преди 8 години

Не е нужно нищо освен гражданинът да има правото да защитава нематериалните и материалните си права както в люлката на демокрацията- САЩ.А зад бездействието на политици и полиция са заинтересованите да се поддържа ниска цена на земеделската земя.Терора- наследниците ( обикновенно отдавна в града) продават разкъсаните декари на безценица,мафиотите трупат.Премине ли веднъж в тях,властта щом е тяхна,ще наложат и ред.Просто е

8

gtf

преди 8 години

подкрепям ! *** са 'тарикати' - ако е за крадене и 5 дка ще обърнат на ръка днеска, инак ги е страх най-много от работа.

7

kkk

преди 8 години

На Са....турн

6

Анонимен

преди 8 години

Срам и позор за управниците,но те са оперирани от тези чувства!

5

1

преди 8 години

Проблема с "малцинството"по малките населени места може да си го решим само и единствено ние.

4

Анонимен

преди 8 години

Ако не е популизъм приветствам казаното от г-н Каакачанов. няма значение кой е на власт, защото нито ляво, нито дясно, нито център правителство не е взело мерки срещу агресията, посегтаелствата върху живота и имуществото на хората. Нас не ни пази НСО или частно охранители, а и държавата видно абдикира (може би умишлено). Така, че нещата стигат до саморазправа, което е логично, оредвид липсата на дърава последните 20-30 годии.

3

БХК

преди 8 години

Смиреност и толерантности спрямо ромския произвол.

2

****

преди 8 години

Само на кариерите ще предобият трудови навици тия,още с влизането в панделата,да им се зачислява,чук,кирка и лост,и да имат дневна норма,който я изпълни ще яде хляб,който не,минимална дажба колкото да подържа живот,и тогава на който му стиска,нека ходи да върши престъпления,като знае какво го чака.

1

Анонимен

преди 8 години

в Гуантанамо?