11

Галин

преди 8 години

Петър Коджейков е страдал по социализма. Негови съседи разказаха вчера, че често споделял с тях, че изпитва носталгия по времето преди 10 ноември 1989 г., защото тогава е работел в милицията. Говорел и че тогава животът е бил много по-подреден. Кой от вас не споделя неговото мнение?? Навярно ще са само бунтарите, който и сега са си бунтари..

10

Shopp™

преди 8 години

Требвало е да му земат оръжието и да му сложат усмирителна риза още като е почнал да плаче за социализЪма. Който между нас казано си беше едно недоносче.

9

Питам

преди 8 години

Хайде , нали писахте че бил обезвреден с електрошоков пистолет , сега пък със сачма с успокоителни.Това да не е Георги Марков бе .... ?Ха,ха..То излезе като течния триплазмен огън на Путин.Фантастмагорий.

8

Анонимен

преди 8 години

Добър милиционер, шеф на районно, мечтае за реда при социализма. И защо един толкова добър милиционер има няколко незаконни пистолета?

7

един гостенин

преди 8 години

На тоя проблемът, му е, че с напредването на възрастта идва откритието, че не може да е все на неговата, оттам-агресия към близки, после може и навън. Отделно е имал по-лесен достъп до законно /незаконно оръжие.

6

Батко

преди 8 години

Още няколко дни минаха, народа е приспан за поредна седмица. Невероятните престъпници : 69 годишен държи заложник и другия мега случай : Баба поръчва 4убииства..... БРАВО!!!П.П. Пенсията на дядото е поне 600 лв - все пак ръководен кадър, милиционер

5

Наблюдател

преди 8 години

А възрастта до която банките дават кредити на полицаи и военни е 62 години. Сигурно щото имат спокоен живот, без риск и напрежение ...

4

Анонимен

преди 8 години

И за целия цирк на тая откачалка плаща данъкоплатеца! 100 барети на крак за един луд . те всъщност занимават ли се с нещо друго, след като наскоро премиерът каза, че в БГ няма корупция и престъпност?

3

Членска карта №7

преди 8 години

когато масовия пенсионер се окаже човек преживяваш с 250 лева с неизвестен брой цеви у дома!??

2

Членска карта №7

преди 8 години

Има някаква надежда, че ще ги стигнем и задминем хамериканците... Щом такива(вероятно добре осигурени пенсионери) превъртат, какво ли ще стане

1

Неа

преди 8 години

Аха ... Жалко за човека ....