27

Анонимен

преди 8 години

Когото и да изберат, ще работи в интерес на американските корпорации, против Европа, Русия, Китай и целия свят. Точно те ни натресоха безумието на смесването на расите и културите с цел създаване от народите на безличен метис биоробот в един свят с "нов ред" на свръх елит и биомаса. А Изперкел е кукла на конци и на практика срина Германия, а от там и континента с приема на мигранти, "мултикултуризма" и третополовоста, политическо коректно говорене и друга плява.

26

Анонимен

преди 8 години

На мен ще ми е интересно да видя президент като Тръмп, тъй като в американската история няма такъв пример за некупен кандидат.

25

Да си знаят

преди 8 години

Ако Тръмп стане президент Кравария я Чака Гражданска война която никога не се е случвала в Световната история... Заканил се е да върне всички имигранти и да вкара черните в паркове

24

Ястреб

преди 8 години

Следя го Донат амуджата, но в него освен един много нагъл популист не виждам нищо друго. Честно! Този индивид е невероятно арогантен, нагъл и безстрамен самохвалко, че дори почнах да си мисля, че този вероятно има българо-македонски дамар! Но, не се и съмнявам, че този може да бъде избран за президент от американците. Все пак си имаме работа със стадо полу-***, които избраха Джоро Храста за президент! И то не веднъж, ами дваж!

23

Членска карта №7

преди 8 години

до 46Не сте наясно с процедурата! Казвам го без лоши чувства! Тези делегати не са гласували! Те са избрани! Ще се съберат в края на кампанията и ще гласуват! И ако има конспирация с достатъчно лостове за въздействие, хората могат да се позоват на съвестта си, както го правят Народните депутати на милата ни Родина! Същата процедура е и при избора на Президент! Делегатите гласуват на отделен форум... Това че избран от републиканска листа, няма да му попречи да избере кандидата демократ.

22

Ангел до Членска....

преди 8 години

741 Делегати вече са Гласували за Тръмп .Остават му още 600 да събере до 1237 а на Круз 900 делегати.900 Делегати представляват 86% от всички които остават .Смяташ ли добре !!!!!!!Тръмп ще е Кандидата

21

Членска карта №7

преди 8 години

до 36Това не е вярно!!!

20

Членска карта №7

преди 8 години

Явно и днес.бг са решили, че в този човек има хляб! Такава човешка снимка не бяха му избирали! Все едни с разкривена и плашеща физиономия! Големи сте мушмуроци, бързо хващате вятъра на промяната!

19

Членска карта №7

преди 8 години

До АнгелА откъде сте сигурен, че неговите делегати няма да се врътнат по някаква причина и гласуват срещу него!Демокрацията е чудно нещо! Например кой си мислеше, че избраната за конституционен съдия женица, може по някакъв начин да не встъпи в длъжност! Ами измислиха го, демократично не и дадоха възможност да се закълне и това бе обявено като голяма морална Победа на Прецедентина!

18

Ангел

преди 8 години

За кандидатура са нужни 1237 спечелени делегати от всички щати.До момента Тръмп има 741 делегата а Тед круз 461 .Преднината на Тръмп е толкова голяма че Тед Круз трябва да спечели 86% от оставащите делегати .Което според CNN e много малко вероятно.Така че Доналд Тръмп VS Хилари Клинтън ще е сблъсъка за президент на САЩ

17

Членска карта №7

преди 8 години

Не знам, ще стигнели Тръмп до надпреварата за Белия дом и ако стигне какво ще му скроят! Няма да се учудя, ако неговите делегати натиснат грешното копче на форума на Републиканската партия, или получат привидение Свише и гласуват за кандидата на демократите, когато дойде ред да се избира президент, за да е пълен цирка с измислицата американска демокрация!

16

Членска карта №7

преди 8 години

До ПаметливПрав сте! За Меркелиха не може да се говори, като като суверенен лидер на свободна държава. Вероятно разбира, какви ги върши, но своя воля няма. Докато Германия и Япония не станат държави със 100% суверенитет, светът ще върви бавно към размирици, претопяване на нациите и оформяне на елит от космополити, за които ще е от значение да могат да си купят летяща чиния, ако поискат! Останалите ще са роби. Сити и нахранени, но роби!

15

Анонимен

преди 8 години

На всички, освен на самата Меркел, е напълно ясно, че политиката водена от нея съсипва не само Германия, но и цяла Европа. Култура и цивилизация, градени в продължение на хиляди години, се предават с лека ръка на бесни религиозни фанатици. Някаква зловеща ирония е, че Европа се е защитавала яростно на няколко пъти от тия същества, а сега просто доброволно отваря вратите и казва "Елате, всичко е ваше!".

14

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Тръмп ми се издигна в очите с вярната и трезва оценка за...бъркоча в Близкия изток и ролята на Меркел в тази кризисна ситуация.Това е един прагматичен човек,не заслепен от идеологически...анахронизми.Призовавам американците да го подкрепят за президент.Светът би спечелил от един решителен и трезвомислещ американец,на чело на САЩ.

13

Без думи

преди 8 години

САЩ създадоха ИД и Алкайда ... така, че този да не се прави на охапан !!!!!

12

Паметлив

преди 8 години

И Тръмп критикува Меркел....А някак си всички забравят кога почна обезумяването на Меркел!След като почна украинската криза тя бе привикана във Вашингтон за инструкции и се върна като зомбирана!От тогава върши само дивотии.Не се знае какво и са направили в САЩ,но явно има траен ефект,а може би и постоянен!Колкото до бежанците и нарастващия терор-източникът е един и същ,американската програма за подчиняване на Европа.Финансирането се осъществява от СА,Катар и ОАЕ,като сигурно им са обещали дял.

11

Анонимен

преди 8 години

Като чете коментарите човек ще остане с впечатлението че едва ли не Германия не е водеща икономика в Европа :)Разрушена била,не знам какво било. Ееех, де да бяхме като тях...

10

Анонимен

преди 8 години

Щом този клоун критикува Меркел, значи канцлерът е на прав път.

9

Анонимен

преди 8 години

Напротив, зависим е, но само дилърът му знае към какво.

8

БАЧКАТОР

преди 8 години

Разсъжденията на Доналд Тръмп съвпадат с тези на българите. Този човек няма да го допуснат до бялата барака. Твърде независим е.