23

Анонимен

преди 8 години

Базата не се вижда бе хора,да не е с гриф строго секретно както всичките измами на върхушката,нали така най лесно се прикриват измамите

22

Анонимен

преди 8 години

Въпроси към ахкащите,охкащите и прехласнатите:С какво това летище ще подобри икономиката на страната ни??С какво ще подобри бизнесът??С какво ще подобри заплатите и пенсиите в страната??Какво ще спечели от това местното население и общината??Защо базата е безплатна,а ние даваме част от парите за изграждане на съоръжението,т.е.я финансираме като данъкоплатци без нищо да печелим от това като народ??Защо Италия печели близо 400 милиона долара годишно от такова съоръжение,а ние нищо??ОТГОВОРИ-НЯМА!!

21

Анонимен

преди 8 години

По какво се познава племенният манталитет на фотографа от БТА ? Много просто - всичките снимки са на вожда, а модернизирата база явно изобщо няма да я видим.

20

Анонимен

преди 8 години

а какво очаквате от Владииии ако не хиляда изнеенаааааади!

19

аноним

преди 8 години

ПРЕКРАСНО СЪОРЪЖЕНИЕ !!! ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ ГОЦЕ !!!!!!!!!!!!!

18

военен

преди 8 години

Къде е изменника ГОЦЕ ,който върна армията десет години нацад ????? Но ще наваксаме , а той да отговаря за деянията си !!!!!

17

от Ямбол

преди 8 години

Добре че са американците и НАТО за да преобразят тотално летището в Безмер! До преди няколко години летището изглеждаше така, сякаш е изоставено! В момента е най-модерното летище в България и едно от най-модерните военни летища на Балканския полуостров!

16

смЕх

преди 8 години

Пистата е удължена с не знам си колко и било построено нещо си за да отговаря на нЕкви стандарти за стратегическа авиация. Това ще рече ,че и руснаците няма да имат проблем да приземят ако рекът да ни дойдат едни вежливи люде на гости ей тъй на от уважение към ***.

15

До 18

преди 8 години

Само да те светна.По времето на социализма *** които произвеждахме се изкупуваха основно от руснаците.И не руснаците са виновни,че сме дупедавци,а ние самите.Тогава се нажеждахме на тях,а сега на Америка и Европа.Никой не може да ни даде или вземе ДОСТОЙНСТВО!Това качество се възпитава още от невръстна детска възраст.Ясно?

14

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ- Освен да теглите заеми и да вдигате цените ,да изпалниавате какво ви кажат големите началници друго нищо не знаете.

13

Анонимен

преди 8 години

Ти се пази от всякакви изненади,защото най-боли от изненади.

12

Анонимен

преди 8 години

Здравеопазване нямаме, образованието е гола вода, битовата престъпност е повсеместна, топим се с бясна скорост, ама модернизираме авиобаза да е по стандартите на НАТО...

11

Еколог

преди 8 години

Айде братя "еколози", да блокираме Орлов мост, защото военните ще правят просеки, без оценка на въздействието на околната среда. Възмутително, а?

10

Анонимен

преди 8 години

Руснаците си въртят опашките за да си оправят отношенията с Турция Обаче Турците не им обръщат никъкво внимание вече

9

Анонимен

преди 8 години

БАЦЕ ГРЕБИ С ГОЛЯМИЯ ЧЕРПАК,ЧЕ МАЛКО ТИ ОСТАНА.ПРИ ПЪРВИЯ БЕЖАНСКИ ВАЛ ЩЕ ТЕ СВАЛИМ ОТ ПРЕСТОЛА.

8

ЪЪЪ

преди 8 години

МУТРО КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ БЕ ТУК СЕ МРЕ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО В СИРИЯ

7

Анонимен

преди 8 години

Европа дава пари за ново летище, а от русия чакайте само скъпа газ и нищо друго

6

ЦК на БКП

преди 8 години

И това НЕЩО е премиер на България !!!

5

3

преди 8 години

Мазни физиономии и фалш, а зад това нали си давате сметка , че без значение сантиментите на Русия към нас и обратно авиобазата се превърна в стратегическа цел за унищожение !?

4

анонимен

преди 8 години

борисов насила ни вкарва в конфликт с русия и то без причина на нас не ни трябванато и базите му кой ни заплашва освен турция защо зорлем се вкарваме вграж война