18

Анонимен

преди 8 години

Вратарят има право да скочи една крачка напред при изпълнение на дузпа. Набийте си го в *** кратуни. Точно това направи Владо Стоянов.

17

съдията виновен

преди 8 години

Преди Роналдо да удари топката нашият вратар излезе доста напред от гол линията ,а това е нарушение на правилата ! Дузпата трябваше да се повтори ! В този случай не Бог , а съдията беше " българин " !

16

kk

преди 8 години

DA

15

Анонимен

преди 8 години

Готино е че победихме, но да не се заблуждаваме..Нашите бяха ужасно зле. Нямаше повече от три последователни точни подавания.Никаква средна линия, а защитата...през цялото време се чудех по каква схема точно е подредена.Имахме и голям късмет, за сметка на Роналдо и останлите португалци.А ние, отново кабто българи, направихме от този чист късмет, егати и новината.

14

Анонимен

преди 8 години

Приличахме на жалко подобие на Малта,и малтийците играят прибрано но накак по скопосано.Иначе се видя че българският опълченски дух е жив,да живее Владо Стоянов,другите са трагедия,Бодуров беше най опасен след Роналдо и Нани,даже изработи дузпа за Португалия

13

смЕх

преди 8 години

Мухаха-ха не знам какво да кажа нЕма нужда от коментар който е гледал да си прави изводите .

12

Street basket

преди 8 години

Ola!

11

Анонимен

преди 8 години

jopa jopaa

10

Анонимен

преди 8 години

Поредния слаб мач, двама от 11 играеха, та дори единия е бразилец и даде повече от себе си, отколкото българите в отбора. Случайна победа и толкова.

9

реалист

преди 8 години

Какво ново лице, бе? Отбора е същата мъка, каквото си беше до сега. Не може да се викат футболисти, отдавна свършили с футбола, като дървото Бодуров. За сметка на това имаме много класни български защитници, например Даниел Златков от Ботев. Това, че веднъж на 100 мача ударихме някакъв невероятен късмет не ни прави и грам по-силни от преди. Докато този отбор продължава да се води от некадърници и комисионери, никога няма да се оправим на Национално ниво.

8

Анонимен

преди 8 години

Bukmeikarite sa sposobni na vsi4ko.

7

petar

преди 8 години

Изключително слаб мач. Само късмета ни покри от разгромна загуба

6

Дидо

преди 8 години

А последното изречение, автора бързо да го трие, докато не са го прочели много хора...

5

Край

преди 8 години

Ще се радвате ли ако България стане светевон шампион с играчи от които нито един не знае български. Аз не . Колкото и да са добри наемниците са си наемници. никога няма да се раздадат до край за кауза. Да ги пратим у дома им и да направим аматьорско първенство - емоцията е в пъти по-истинска. Идете на мач от градско или зоново първенство да видите радостта от играта в очите на хората.

4

Jorko

преди 8 години

Na priatelski Mach sme mnogo siln!

3

Дидо

преди 8 години

2 неща след този мач на една втрата : 1) трансфера на Владо Стоянов в европейски отбор е почти сигурен2) хляб за журналята, да си чешат пръстите с такива глупави статии....

2

Край

преди 8 години

Резултат без значение в мач без значение. България никога няма да има футбол като този в западна европа. Там това е огромен бизнес с милиарди евра оборот. България сега се мъчи да следва тази тенденция с бизнесменчета с крадени кинти-няма игра има далавера. ЗАБРАНА НА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ФУТБОЛ - разпускане насегашното първенство и отброри. Първенство и отборчета на изцяло аматьорски принцип с местните квартални момчета ще върнат радоста от ИГРАТА и след 10-15г. ще имаме силен футбол.

1

аs

преди 8 години

Това са лъвове от друга планета. Такова футболно шоу скоро не е имало показа, че момчетата са дръпнали със светлинни години в развитието си. Браво. Няма кой да ги спре само напред.