21

Е

преди 8 години

КАТО НАХЪЛТАТ, 50000 ТЕРОРИСТА .ТОГАВА ДАЛИ ЩЕ СЕ ТАРАЛЕЖИШ..ЩЕ МИНАТ ПРЕЗ ЕВРОПА, КАТО СТАДО ДИВИ ***.

20

Анонимен

преди 8 години

Понеже никой не споменава черноморската граница си мисля, че най-вече ще ни изненадат оттам.За целта предлагам да си спретнем една оградка на плажа, така лесно ще се постигнат няколко цели: без глоби ще се ограничи тотално къмпингуването; ще се улесни събирането на таксите за чадър, шезлонг и паркинг; неоторизираните почиващи няма да си контактуват с всякакъв цвят акули; ще се даде шанс на едни наши момчета да спечелят поредния търг за много пари; а може да се пуснат и нови доживотни винетки...

19

:)

преди 8 години

Приказвай кралю, те другата зима пак ще ти сложат барикада на Кулата! :) Същите които сега плюеш...

18

турчин

преди 8 години

Всичко се прави да се крадат парите от помоите. Елементарно е прави се в Сирия свободна зона под егидата на ООН, жестоки глоби за всяка доставка на оръжия, изтеглят се всички сили и инструктори от страните с проблем. Страните предизвикали вълненията плащат.

17

гтф

преди 8 години

Бойко ***

16

Анонимен

преди 8 години

Провален политик и кратуна.

15

Shark

преди 8 години

Ми те хората едно време правилно са издигали крепостни стени и валове. Да не са били по-прости от нас. Май май ние ще се окажем най-простите, нищо че имаме технологии, летим в космоса и се гледаме по скайп и кво ли не от единия край на планетата до другия. ние не можем да се справим с елементарното - защита на дома си, нещо, което хората през средновековието са правели доста по-успешно. Е да ама тоава е нямало толерасти! Имало е мъже, готови да се бранят с огън и меч!!

14

ГРЪБ

преди 8 години

Това дето го чакаш си ТИ!

13

Чоки

преди 8 години

Само ще вметна, че в Северна Гърция живеят около 2 000 000 потомци на българи (вярно "елинизирани", но бабите им говорят чист български). Та, в тази връзка огради с Гърция не трябва да строим, а мостове. Всички знаем, че проблема е в Турция и първия приятел на ББ, оня диктатор Ердоган.

12

еолит

преди 8 години

Провалът, господине, се одгови преди 4-5 години, когато наредихте да се сринат загражденията на българо-турската граница! И оттам нахлуха болести, отдавна забравени в България - шап, антракс, бяс и какво ли не. А сега, Турция ще ни праща "проверени" от нея главорези, избягали след разбиването на ИДИЛ в Сирия. Заедно с огромна тълпа нашественици, които ще населят родната ни земя, защото според много наши "идиoтолози" имало много празно място в България. Да, има, те и децата им се изнесоха отдавна

11

Shark

преди 8 години

Леки заграждения??? Ккави леки заграждения бе, стена трябва да се направи, стена. Леки заграждения ще ми прави, пари на вятъра.

10

Анонимен

преди 8 години

Ако е мъж Султана ще признае , че провежданата от 6 години негова политика е пълен провал. Преди 3 години в НС Сидеров ги предупреждаваше, че трябва здрава ограда по южните ни граници, но Гербаджиите се пишеха европейци. Разбира се не останаха на сухо и получиха по някой милион комисионна от Брюксел. Сега когато страната се наводни от пришълци се сетихме. Един ден ще плащат за далаверите си.

9

Анонимен

преди 8 години

На мутрата не може да се има никакво доверие, утре Меркел ако му каже да приеме всичката *** на света ще е приеме и въобще няма да помисли за държавата и матряла. Защото е *** до уши и всички на запад го знаят. Това е зависим човек и интереса му е да и на власт,да държи съдебната власт в подчинение и да изпълнява задачите поставени му от олигарси и мафиоти. Освен това, той е много страхлив, сигурно помните когато падна от власт как орева всичко че щели да го убиват. Затова сега слуша.

8

Анонимен

преди 8 години

Явно интелектът на Бойо е по-малък от този на дете, защото за малките деца е ясно че Турция е основния двигател на бежанската криза и не спазва никвкаив договорки. Всичко що е мигрант идва от тях.

7

Анонимен

преди 8 години

минирайте цялата южн граница

6

Анонимен

преди 8 години

"... от Турция не би трябвало да очакваме изненади", обясни той пред депутатите."---Ами, то Боко, за теб не е изненада - като си им се навел отдавна, те си те ... редовно, ти си ги познаваш, не е изненада ...Изненада ще е, ако жена се похвали от теб ...

5

АTAKICT

преди 8 години

ДАВАЙ БОРИСОВ БЕТОННА ОГРАДА НАГРАНИЦИТЕ НИ С ГЬРЦИЯ И С ТУРЦИЯ ОТГОРЕ ВЬРУ ОГРАДАТА БОДЛИВА ТЕЛ С ТОК ДОЛУ---МИННО ПОЛЕ НП И КПП----ТОВА Е РЕШЕНИЕТО ПОКАЖИ НА ЦЕЛИЯ ЕС КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ-----ИНА4Е ПРОБЛЕМА ЩЕ ДОЙДЕ ОТ КЬДЕТО НЕ ГО О4АКВАШ--- ТУРЦИЯ 2000 000 СА ГОТОВИ ДА ЩУРМУВАТ БЬЛГАРИЯ

4

Анонимен

преди 8 години

Абе най добре да се пазим и от двете страни, ако се обърнем с гръб към Гърция те чака подъл византийски номер удар с копие в г..., за а ако се обърнем на другата страна някой анадолски м... Ф може да ни изненада.

3

Анонимен

преди 8 години

Гениално ,Баце !Та те влизат от Турция в Гърция или казваш сега ще правим ограда само по Гръцката граница и като почнат да влизат от Турция ,после и там ?Трябва ограда по цялата граница ,но явно не желате да я построите !

2

Ganyo

преди 8 години

Tapanar kratko I yasno