39

доверие

преди 8 години

Доверието в службите ми е огромно, особено след промените. Тези, които бяха дощли от службите в БАН след промените продължиха да ми охранява сигурността в БАН. между впрочем без публикации станаха професори и академици, а аз останах само с имапктните си публикации без голяма заплата, с която трябваше да си отделям за консумативи, за да правя НАУЧНА ДЕЙНОСТ, която тези от сигурността, дето ми я подсигуряват, трябва да отчитат. За тези от сигурността ПАРИТЕ И ТИТЛИТЕ, за мен само работа и беднотия

38

Анонимен

преди 8 години

станишев не е българин

37

Анонимен

преди 8 години

Добре , че ГЕРБ са на власт, че ако бяха БКП-БСП-ДС каквито са терористи щяха да ни разкажат играта . Партията БКП цял живот е правила атентати в България и е избивала невинни хора . Те са по лоши и от сегашните терористи .

36

Поправка

преди 8 години

Да бе Българското правителство има навик от време оно да ни предупреждава - за Чернобилската опасност, за тероризма покрай Възродителния процес, за лайните в храните, за антракса тези дни

35

Анонимен

преди 8 години

Да бе Българското правителство и а навик от време оно да ни предупреждава - от Черножилската опасност, от тероризма покрай Възродителния процес, от лайките в храните, от антракса тези дни

34

проучване

преди 8 години

Който смята, че службите в България работят срещу обикновените граждани и ЗА престъпница да цъкне "плюс", който вярва, че в бг-то службите ЗАЩИТАВАТ обикновените хора да цъкне "минус".

33

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Истинско щастие е, че в такъв момент България има за премиер такъв интелигентен и достоен родолюбец като Бойко Борисов.

32

Do 34 Anonimen

преди 8 години

DRAMITE NA GAZA TI PAK MAI

31

СС

преди 8 години

Боже,Боже.. свещена простота, опа Бойко..

30

някой

преди 8 години

Спомням си част от текста на една песен: "А дали е така, кой ще ни каже"...Нямам доверие вече на никоя институция или политик дали даден случай е истина или не.Както и не са повярвали на овчарчето Калитко, когато наистина е бил в беда.Това обаче не ме кара да се страхувам от атентати - те станаха като природните бедствия - вече са на нашия континент и не могат да бъдат спрени.

29

нахока

преди 8 години

Тиквонии НАХОХА САЩ. Ха-ха. Ако направят едно проучване какъв е процента на българите, които вярват, че службите работят СРЕЩУ обикновените граждани В ПОЛЗА НА ПРЕСТЪПНИЦИ в САЩ И в България пък тогава Тиквонии да хока.

28

Анонимен

преди 8 години

"неуредени любовни отношения между българин и чуждестранен гражданин."ЗНАЧИ ПАК ДРАМИТЕ НА ДРУГАРЯ СЪСЕЛ.

27

Анонимен

преди 8 години

Кухата лейка ОСРАНджата пак изпада в телешки възторг.Независимо каква простотия ръси бидонът с фекалии.Чудя се кой е по-*** от тях.

26

Анонимен

преди 8 години

Смърдоляк мутренски стига лъга народа!

25

Анонимен

преди 8 години

Боже господи червения кре.тен дава акъл на генерал Борисов . Ти вярно си за психиатър . С тази омраза си за никъде . Добре , че не е Станишев Премиер , защото не можеше да си върже обувките .

24

Анонимен

преди 8 години

Цървулът нахокал господарите си?аааахахахаха

23

Стрейт

преди 8 години

От текста става ясно, че както геевете, така и американците са постъпили като пеераси...

22

44

преди 8 години

ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ТИЯ ПЛЪХОВЕ..ДА СЪЗДАВАТ ПАНИКА И СТРАХ В ХОРАТА..МОЖЕ И ДА СЛОЖАТ НЕЩО ТАКА,ЧЕ ДА ИЗГЛЕЖДА СИГНАЛА ДОСТОВЕРЕН..БАТЕ ОТВАРЯЙ СИ ОЧИТЕ НА 4..

21

Анонимен

преди 8 години

от текста става ясно, че две меки китки се скарали

20

Анонимен

преди 8 години

А дали м***гнолията е имал усещане за жена?