54

х

преди 8 години

До От небетоИма и еврейски и христиански - поинтересувай се, потърси, прочети - не разчитай по ТВ-то да ти кажат нещо логично и вярно :)FALN, NWLF, ALF, ELF, JDL (в превод: лига за защита на еврейте), омега7, BLA, МИРА...Едно прясно лице на християнския тероризъм - Брайвик!И една от най-известните терористични организации - КККоще една камара групировки в стил DOOMSDAYне е като да няма, но щом ги няма във весника и в телевизора - не съществуват, а :)

53

българина

преди 8 години

Малко слаби са думите Волен Сидеров беше прав! 200 депутата националисти ще изравнят резултата... Само за един мандат. Толкова ще е ненужно да се изрине цялата предателска *** и да се изгонят всички които са по чуждо влияние като например определени посолства

52

Пенчо

преди 8 години

А който е говорил обратното ще го наказват ли или ще го награждават?

51

От небето

преди 8 години

Защо няма терористична група наречена еврейска държава или примерно терористи от християнска държава .А има терористи от Ислямска държава .

50

х

преди 8 години

Страхливи и алчни егоисти...ПЪРВО СМЕ ХОРА и след това всичко останало!Овце - делят ви на цвят, размер, религия, после и политиците ви делят на "идеали" и пак ви делят по цена... А вие се джафкате помежду си, докато ви пробутват оферта да си изберете едно "СИГУРНОСТ ИЛИ СВОБОДА", защото не можело и двете!Но няма как... "Чукча писател - не читател!"

49

От небето

преди 8 години

След атентатите от Париж и Брюксел всички политици вдигнат ръце и кажат ....Исляма е мирна религия ...И да стане факт то хората вече не вярват на тези твърдения .

48

Анонимен

преди 8 години

И не само край на мултикулторизма а и край на меркел и съд за архитектите!

47

еделвайс

преди 8 години

На Европата едно трябва да й стане ясно - че има една чаша, която се нарича чашата на търпението, и че тази чаша в някои моменти прелива. С други думи - ........... Няма нужда от пояснение, Европата знае за какво става дума.

46

Анонимен

преди 8 години

Защо точно сега САЩ освободиха Куба от тиранията и ембартото дето сами им наложиха. E как да ги харесваме тез клоуни лидера им бил такъв и онакъв, а обикновенните хора каква вина имат демократи ? Пфуууу ***.

45

х

преди 8 години

До Анонимен latinicaПо това описание мога да гарантирам, че със сигурност не си чел/а корана !Кой знае какво си прочел/а в интернетПример от възможно най-близкия по смисъл, превод на БГ2:256 Няма принуда в религията.18:29 Който желае да вярва, а който желае, да остане неверник!6:108 И не хулете онези, които зоват други освен Аллах, за да не похулят и те Аллах враждебно.А убиване на невеници - това прави е дадено само на АНГЕЛИТЕ, а хората имат право само при защита!

44

нико

преди 8 години

Айдеее завой у лево , ама правилно се ориентира министерчето следваща стъпка в москва при путин

43

Анонимен

преди 8 години

do sega ne bjah 4ela, no reshih da pogledna i kakvo pro4etoh: koranat palen s nasilie, a mohamed4o tehnia prorok imal okolo 10 geni i nai-ljubima mu bila aischa, za kojato se ogenil, kogato tja bila 6 godishna. i tova e primer za moslemite. e kakvo da govorim pove4e. ottam idva izvratenoto im mislene. izvinete za latinizata.

42

qwer

преди 8 години

Едно правилно мнение на министъра! Дано всички европейски лидери стигнат до истината! А тя е, че Европа е на погрешен път! Меркел и неразумното германско упорство - аут! Бълнуванията за утопиите, свързани с предположения и пожелания, нямащи никакво разумно основание, трябва да се изхвърлят на *** и да се премине към разумно и прагматично мислене и поведение! Европа трябва да се събуди от розовия си сън! Да се стегне и предпази от урищожение, което сама си подготви!

41

#

преди 8 години

Никой не го интересуват терористите и истинско решаване на проблема, а религията и по-точно лъжите в устите на хора ЗНАЕЩИ че лъжат за религията ислям и умишлено насаждат омраза и диксриминация и ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!обвиняват се също и технологиите (криптирането), филмите, музиката, игрите, дори има изказвания за вина на комиксите...Дали Хитлер, Сталин, Чеушешко, Мусолини, Ликашенко, Ниязов, Пиночет, Ким Ир Сен/Ким чен Ир, Саласар или диктатурата на Ватикана например, са също заслуга на исляма?

40

да

преди 8 години

Истина е, че хората искаха да избягат от социализма, НО НЕ МОЖЕХА;убиваха ги или на границата или СЕМЕЙСТВАТА им бяха преследвани.. или "някой " ги застигаше в чужбина....Цифрата 100-200 е посочена НЕ за да каже, че "са харесвали" соца, а че МНОГО ТРУДНО са допускали някой да "ВИДИ" какво е "навън".Затова е бил създаден ЗАКОН за бежанците от ООН- за да закриля горките бягащи от социализма.НО сега, 70 години по-късно УСЛОВИЯТА са други.Не можем да приемаме хора, които НИ МРАЗЯТ, в дома си.

39

ЗАКОН на ООН от 1951

преди 8 години

Да се гласува НОВ Закон за бежанци от ООН.Истина ли е, че се действува по ЗАКОН за бежанци от 1951г., приет от ООН??Тогава са бягали от социализма 100-200 души, ПРАВОСЛАВНИ, сега са МИЛИОНИ ислямисти, изостанали с 5-6 века от нашето развитие и НИ МРАЗЯТ! Дори да са 2-3 поколение в Европа. Да се насочват към ислямоизповядващи страни, където е тяхна нормална среда.Ако някой иска в Европа- подава МОЛБА от страната си, както правят в САЩ.След разглеждане и подписване на декл. от кандидата,че НЯМА

38

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ СЕГА ОТНОВО ДРУЖБА СЪС СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ

37

Анонимен

преди 8 години

Митов, защо извърташ и не кажеш истината направо? Кажи, че този който забърка кашата с арабите, в момента танцува самба и ич нему е. Сега очаквам и една цветна революцийка и в Куба!Виж сега епицентъра на събитията как се измести от Вашингтон в Брюксел! И за съжаление тепърва ще чакаме още апокалипсиси!

36

до 34

преди 8 години

До АнонименКолега, това, че ти не си чул и не си разбрал е твой проблем. Но преди няколко години след като в ФРГ избухна скандала с книгата на Тило Сарацин "Германия се самоунищожава", Меркел заяви, че мултикултурализма се е провалил и, че тези хора - мюсюлманите не се променят и не се интегрират. Това каза самата Меркел тогава, но добре знаем какво направи тя през миналото лято канейки мюсюлманите в разградения двор Европа.

35

Анонимен

преди 8 години

Британия приключи