131

ТВ Анонс

преди 8 години

Уважаеми зрители,Не е било учение,а телевизионна новела от поредицата "Бойко и неговата частна страна"-епизод 5647-"Успокояване на мат'ряла чрез имитация на дейност".Очаквайте следващият епизод:"Тигърът от Бистрица бори тероризма с дюнер и защитава границата с фалафел"

130

666

преди 8 години

До ДругаЩеше да се води това за нарушаване на правата на човека а сега просто нищо.

129

Анонимен

преди 8 години

Голата истина е, че са нямали достатъчно статисти. Предполагам или са им дали 2 лева за учението или някой тарикат е гепил парите. И какво да правим, я да използваме гражданите и да злоупотребим с властта си както винаги.

128

Друга

преди 8 години

До Щот да питаш 143Учение е било понеже тарамбуките отстрани са гледали (виж другата статия има снимки) как задъжат белите :D ама тях ако ги бяха ползвали за статитсти фрау Меркел щеше да се скара а ББ

127

до 143

преди 8 години

Боли *** ШнураТогава да не го Обявяват Предварително

126

Анонимен

преди 8 години

До 143А викаш. Подлъгали са терористите да си мислят, че учение и да се подвизават с бомбите спокойни. Разбрах сега! Гениално е.

125

Щот да питаш

преди 8 години

До Анонимен 138Това, че са го обявили за учение, не значи, че е.

124

възмутен

преди 8 години

Ненчев и Бъчварова играха на апаши и стражари припомниха на Борисов игрите от детските си години.З по голяма тежест пред настоящите младежи на които компютрите им закриха подобни игри я нарекоха АНТИТЕРОРИСТИЧНА АКЦИЯ .хахаха х.....

123

Никаква подготовка

преди 8 години

То и срещу десетина часа военна подготовка в гимназията се надигна голям вой. Материалът включваше правила за поведение при терористичен акт и при природно бедствие.

122

Анонимен

преди 8 години

и в Лондон провеждат учения всеки ден, но ... досега не съм виждал да задържат неправомерно случайно минаващи хора.Но *** е далеч от понятието "човек" ... така че нищо в статията не ме изненадва.И въобще пожелавам ви скорошно присъединяване към Евразия. Там ви е мястото, там ви отива, а и вие самите - там искате.

121

Анонимен

преди 8 години

Добре че Европа им Направи Метро(полигон) за Полицията та да имат къде да тренират Нашите Спец ЧастиНе ги СрамИзобщо не трябваше да го Правят това МетроЩО НЕ ВЗЕМАТ ДА ГО ЗАПЕЧАТАТ ТОВА МЕТРО НАЙ ДОБРЕ ЗА КАКВО ИМ Е Само да плашат Туристите и ПътуващитеА бе направо да Закриват ДържаватаНяма Смисъл

120

Анонимен

преди 8 години

Нали учение бе? Защо задържат граждани и ги принуждават да участват. Ей много зле работата.

119

Италия

преди 8 години

Италианците да не са се казвали Мехмед и Хасан? Само питам колко са италианци.

118

Пром

преди 8 години

Такива статийки се пускат, за да предизвикат недоволство срещу всякакви мерки. Не изключвам полицията да се е престарала, ама и статийките са редовни: тук неправилно охранявали, там неправилно взривили бус, зарязан на летището от двама вече следени от службите чужденци, тъкмо когато ще каца Дейвид Камерън, на някой невинник не дали убежище, на друг гражданство и пр.

117

до 134

преди 8 години

Ми те верно си играят щом хората, са пропищели от битовата престъпност значи нищо не се прави по въпроса освен да ги хващат и пускат отново да тарашат жилищата на хората.

116

до 133

преди 8 години

Ами да ме задържат поне ще съм на заветПък колкото до глобата може да се обжалва Пък може и въобще да не се платиАреееДа ходят да си играят на стражари и АпашиС други Криминално Проявени Субекти

115

до 131

преди 8 години

Неизпълнение на разпореждане на полицията е хулиганска проява ще те задържат за 24 часа минимум и ще ти наложат санкция глоба 500 лв. по добре е да измами някои пенсионел или да крадеш от къщите на хората.

114

Анонимен

преди 8 години

Всичките тия кьор фишеци са за да кажат утре като стане терористично нападение ,че са направили нещо но са били изненадани. Същото е като с снега през зимата готови сме месеци преди това, но щом падне сме изненадани.

113

до 127

преди 8 години

Ще си търся правата чак в ХагаА бе кво говориш аз изоцщо нямаше да стоя на дъжда Просто щях да си тръгнаКво ще направят ще употребят сила или пък ще използват ОръжиеПо време на *** си Учение

112

Анонимен

преди 8 години

След снощи Софиянци ползват метрото без да ги е страх от Тероряги Браво Бойко !