7

Анонимен

преди 8 години

ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА ---Е ТРЪН В ОЧИТЕ НА РУСКИТЕ И АРАБСКИТЕ ДИКТАТОРИ!!ВОЙНАТА --ЩЕ Е ДЪЛГА И ИЗТОЩИТЕЛНА!!СЪЩО---КАТО "СТУДЕНАТА ВОЙНА"....ама с МИРИС НА БАРУТ ОТ БОМБИ -САМОУБИЙЦИ!"СОЦИАЛИЗМА"/арабски или руски/-------НОСИ, ВИНАГИ СМЪРТ!ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!ДР.КОБА/Сталин/.......също е бил терорист....Ботев и Левски -също!

6

иван

преди 8 години

Всичко се прави, за да може когато транс атлантическо спуразомение се подпише европа да се третира като една държава като сащ а гражданите и като роби и да се сложат чипове уж за сигурност. Заличават ни като нация, даже вчера по новините се чуха думи европейска държава от Б. Борисов и европейски президент и външен министър от други лица. заличават ни като нация и накрая за да се спасяваме ще се наложи ние да станем терористи да гоним окупаторите.

5

Мавър

преди 8 години

"Този път опасността не ни атакува по начина, по който ни атакуват войните и природните бедствия - рязко издърпвайки чергата под краката ни. Масовата миграция е бавен поток от вода, който постоянно ерозира бреговете. Той е маскиран като хуманитарна кауза, но истинската му природа е окупиране на територия. И това, което набира терирория за тях е загуба на територия за нас." Из "Историческа реч на Виктор Орбан 15 Март 2016"

4

Анонимен

преди 8 години

Войната ще свърши , когато Европа се освободи от политици *** на САЩ и когато на власт доядат националистите като Орбан и Сидеров. Всички като Меркел, Оланд Борисов , Плевнелиев с раирани пижами като преди това на съд в Хага за престъпленията срещу цивилизована Европа.

3

ДС

преди 8 години

Всичко едва сега започва!

2

BUL

преди 8 години

Предлагаме всички арби да си ги върниме оттам където са. След това една атомна бомба да им метниме и да се свършва с това.

1

Анонимен

преди 8 години

ДОКАТО ЕВРОПА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ТРИПОЛОВИ ВОЙНАТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА!!