18

Анонимен

преди 8 години

За съжаление не може да се надяваме, че лекарите ще си свършат работата, както трябва и искаме или не искаме, на всички родители им се налага да станат експерти относно здравето на децата им. Не случайно има много родители, които не желаят на децата им да се слагат ваксини - случаи подобно на този има в изобилие. Вероятно всеки познава поне по един-двама човека, които са пострадали много сериозно в резултат на ваксиниране.

17

Анонимен

преди 8 години

Кой е допуснал да се сложи ваксина на болно дете? Лекарите не са ли там точно за това? Да преценяват дали сега е точния момент? Нали за това си получават заплатите? Не е редно да обвиняват родителите, че когато са поставяли колегите им ваксината, не са си свършили работата като проверят здравословното състояние на бебето!

16

(НМ) Народна Милиция

преди 8 години

Естествено ваксината не е виновна.

15

до 19

преди 8 години

Ха ся да тъ питам ти от тая статия ли разбра, че не е от ваксината или пък точно от нея разбра, че е от ваксината! Щот аз чета много противореиви неща в таз баш статия а именно детето били здраво баш преди ваксината *** пък имало температура точно когато му я сложили! После ваксината не била от тия дето били опасно *** пък била опасна! Та затва тъ питам от де имаш таквази точно информация да немаш некой вътрешен човек или си бил баш на мястото!!?? Щот от статията нищо не става ясно!

14

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17е, кой ще позволи да се докаже такова нещо?! НАли тогава масово хората ще кажат, че не искат да си ваксинират децата. Никога няма да се докаже каквато и да е връзка. Глаксо Смит клайн, Новартис и т.н. не са вчерашни

13

Анонимен

преди 8 години

не, не е от ваксината, това е СЪВПАДЕНИЕ и другите случай на усложнения след поставени ваксини са съвпадения. Тука на "демократичните" про-ваксъри пяна им излезе на устата да обясняват как да не си ваксинираш детето е престъпление и дрън дрън...Аз пък се чудя- не е ли престъпление да не си опазиш детето. Уж всеки бил свободен, ама ние родителите не сме свободни да си опазим децата. Щото излизат едни с пяна на устата да обясняват как в "демократичните" държави неваксинираните не ги пускат на у-ще

12

Мария

преди 8 години

До АнонименВаксината е Синфлорикс на ГлаксоСмитКлайн. Купува се от държавата.

11

Анонимен

преди 8 години

Преди да се започнат с глупостите по медиите, искам да попитам, ДОКАЗАНО ЛИ Е ЧЕ Е ОТ ВАКСИНАТА? И ако да, КОЙ И КАК Е БИЛ ВАКСИНАТА? И каква е ваксината и от къде е купена. Има достатъчно измислени фармакомпаниии, които дори не са лицензирани, но са на батко и братко и работят под масата със здравната каса и продават бракувани ваксини!

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен # 15И аз това си помислих. От вчера тая *** статия се върти в пространството и само надъхва побърканяците, които не си ваксинират децата!Никой не чете и не се замисля: че детето само временно се е парализирало; че това става цели 9 дена след ваксинацията (не веднага, не ден-два а 9!!!!) и т.н. и т.н. Много *** народ сме!

9

роршах

преди 8 години

Сменете си заглавието. Срамно е това, което правите заради кликове

8

Анонимен

преди 8 години

Ето затова моето дете въобще не е ваксинирано

7

Алекс

преди 8 години

Сега отприщиха споровете за и против ваксините. :)Не е случайно заглавието на статията. Жалко за детето обаче.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен8РАДВАЙ СЕ ЧЕ ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО ИМА СТРАНИ КЪДЕТО НЕВАКСИНИРАНО ДЕТЕ НЕ СЕ ДОПУСКА В УЧИЛИЩЕ

5

Анонимен

преди 8 години

съдържанието на статията противоречи на заглавието. ЗАЩО???

4

журналисти

преди 8 години

Срамно е да си журналист в Б-я. За няколко керливи клика, сменяте цялата новина в заглавието. Не е ясно защо се е влошило състоянието на детето, но понеже му е бита ваксина в близките дни, значи е от нея...малко звучи като - с госпожа Валерия, написала "статията", бяхме в един и същи блок, аз прасках една жена в същия блок...е значи съм оправил г-жа ***.

3

Иван

преди 8 години

Защо не смените заглавието? Търсите евтина сензация на гърба на едно болно дете. Скапана жълта медия.

2

Анонимна

преди 8 години

Хем е бил здрав и енергичен, когато е поставена ваксината, хем е имал температура - кое е вярното? Ако е бил с температура как може педиатър да посвтави ваксина при абсолютно противопазание /по наредбата/ - дете с температура?

1

...

преди 8 години

Дано да се оправи детето! Инак всеки сам трябва да си решава за ваксините!