193

xxxx

преди 8 години

kak ne vzeme edin po pogreshka da ulu4i taja lagliva babi4ka ferkel....mamka i mrasna

192

Djin

преди 8 години

Всъщност..... Германия да се готви!

191

Даяна

преди 8 години

Всичките тези атентати и убийства трябва да й тежат на съвестта на тази стара чанта Меркел ,а близките на пострадалите трябва да я осъдят за смъртта им.Ако тези талибани взривят някой от нейното семейство или я изнасилят дали ще е толкова солидарна???За нашия Плевненлиев знаем-на него дори ще му хареса да го боцкат дупегавеца родиноубиец.Горко й на Европа с такива политици

190

EUSSR

преди 8 години

Европа може само по един начин да повиши сигурността си. Сложете Путин за председател на европейската комисия и след 1 година ще забравите за това какво бяха това атентати и бежанци. Питам АЗ: Къде е Юнкерчето в този сублимен за Европа момент?

189

Анонимен

преди 8 години

Taq izkufqla babichka e vinovna! nikoi ne ni e pital nito nas nito germancite saglasni li sa s neinite avtoriratrni resheniq za badeshteto na cqla evropa

188

западноевропеец

преди 8 години

Запъдът решително ще отговори с нови санкции срещу русия и толерантност към бежоанците. Това е пятът.

187

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 228когато дойде един брадат и ти наведе главата да я реже с *** нож -щото не си от неговата вяра -пак се сети за тази добра женица Меркел -от всичко най противни са овчедушните хора с овчедушно мислене и характер на ***.

186

Членска карта №7

преди 8 години

До фактКакви ефективни мерки! Та всяка една от евентуалните мерки противоречи на евроатлантическите скъпоценности... По-добре да ни изколят, но да останем евроатлантици до край!!!

185

ha ha

преди 8 години

M.Ъ-рл@

184

Анонимен

преди 8 години

В ЕС се допусна пореден кърван атентат.Кой ще поеме отговорност за това?Изобщо има ли служевни лица в съвременния политически елит, които да поемат отговорност?

183

истинат

преди 8 години

тая дърта изкуфяла шизофреничка не може да оцени реално ситуацията. Солидарност ... солидарност.. за арабските животни солидарност- НЯМА! да и седят в Азия и да се опитват да градят общество.. докато постигнат успех могат да се избиват един друг, НО не и в Европа!!! *** долна...

182

ha ha

преди 8 години

***.

181

факт

преди 8 години

Хващам се на бас, че дори след тези атентати евро *** няма да вземат адекватни мерки и атентатите ще продължат.

180

До 218

преди 8 години

Да, така е. Знам. Но не говоря за словесен двубой. Тази от думи не разбира.

179

Членска карта №7

преди 8 години

Дами и господа, хванахме го!!!Смешници, никаква солидарност с вас!Жалко за загиналите, щото и те, донякъде, са жертва на чиновниците от Брюксел! Докато Европа не се освободи от краварското съжителство, ще става все по-лошо!!!

178

Толерантен

преди 8 години

Как може да си толерантен към човек, който ти реже гърлото и се взривява пред теб?

177

Никола

преди 8 години

"изцяло водени от тяснопартийни и национални интереси", ей, подобно на президент изчадие, а от какви интереси да се води, ако не от националните, явно ти се водиш от други. Близ-близ, освен да се мазниш за друго не ставаш!!!!

176

212

преди 8 години

Намери се, Марин Льопен, жена е. Направи Меркел и Оланд на мад и маскара на заседание в европейския парламент заради бежанците. Беше миналата година. Можеш да намериш видеото в тубата. Но какво от това? Продължават по същия начин.

175

Анонимен

преди 8 години

виновни за тероризма са сащ ,а тази на снимката е причината

174

Анонимен

преди 8 години

Имам чувството че на тази дъртофелница и с глава под ятагана пак ще дърдори глупости за солидарност ,търпимост и пр. тази жена е вредна за Европа и Германия -толкова ли не виждат немците на къде ги води -от велика сила ще се превърнат в гето за араби ......май колелото на историята ще се завърти отново -само ,че този път милост и реваншизъм няма да има -това кукловодите от Синедриона да го знаят !!!!!!