14

истината е ...

преди 8 години

че за две-три години руснаците забравиха защо спряха да идват в България на море (същото заради което и самите българи - цени и обслужване). Лошото е че, въпреки втория шанс които ни дават , родните бизнесмени ще го пропилеят заради пословичната си алчност .

13

николаев

преди 8 години

До 13 василев , имате избор господине правителството ви да прекрати договорите даже и границата да закрие за руснаци и готово може и аец-а да закриете имате две марици вземайте пример от украйна руска газ не искат но за транзита ревът колкото до договорите вашите компании да ги разсекретят още бг не е някъкъв голям копувач за да плащате като германия примерно друг фактор е и политиката ви спрямо русия за угода на партньорите ви от запада членувате в ЕС и заплатите ви нали са европейски

12

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Тук ще дойдат бедните руски туристи

11

Бай Иван

преди 8 години

Демек да очакваме цени като в Маями.

10

до 11

преди 8 години

Кък нема да ни мразат, заради такива надупени *** като президент, премиер и евроатлантическите дрогиранти, то аз намразих българия та кво остава за тях.

9

Анонимен

преди 8 години

Ти пак не си си пил хапчетата. Вие в Турция нямате ли психиатри?

8

OMG_Lucker

преди 8 години

А дано! Щото руските туристи плащат, не като останалите дето идват тука дето са на помощи. Ама и тръбите и "потоци"-те да прилапаме! И квото още може, че няма как :)

7

Анонимен

преди 8 години

Братушки?! Че те ни мразят и презират. Не са никакви Братушки, а клиенти. Стига глупави сантименти.

6

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААА

преди 8 години

"ХЮРРИЙЕТ " Е ОПОЗИЦИОНЕН ВЕСТНИК,НА КОГО МУ ПУКА ЗА РУСНАЦИТЕ :)))))))ВЕЧЕ ОТИВАТ АРАБИТЕ ИРАНЦИТЕ, ТЕ СА ПО БОГАТИ ОТ РУСНАЦИТЕ, ХАРЧАТ ПОВЕЧЕ :))))ОТ ЮЛИ 2016 ОТПАДА ВИЗОВИЯТ РЕЖИМ ЗА ДЪРЖАВИТЕ ОТ ШЕНГЕН,ОТ ТАМ ДОГОДИНА ПО КОСТВЕН НАЧИН ЩЕ ПОВЛИЯЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРИСТИ С МИЛИОНИ ,РУСИЯ ЗАГУБИ , ТОВА Е ИСТИНАТА,ПУТИН СГРЕШИ :)))))))

5

карина

преди 8 години

Е, откога пак ги занаричахме братушки ? До вчера плюхме, а днес осъмваме пак с братушки. Те вече са ни преценили що за стока сме.Идват не като братушки, а с парите си и ще купуват от нас това, което предлагаме докато намерят друго.Само интерес, а ние вече отново се побратимихме. Ама и лицемерно племе сме.

4

Анонимен

преди 8 години

Ми правилно, никой не иска да ходи на атентатен туризъм и бомбени спа процедури.

3

Анонимен

преди 8 години

Ама не се знае ако ни кажат утре от Европа няма да ги вземате ще изпълняваме какво да правим

2

Pilot

преди 8 години

Да, да само заради визите е да знаете тоьи отлив на Руснаци от Турция.Няма абсолютно нищо общо със свалянето на някакъв си изтребител - ама нищо общо.

1

zeus

преди 8 години

Хаха, тези нещо са се напушили, не знам какво очакват при управлението на Ердоган паша. След свален самолет, открити заплахи за война и гражданска война в самата Турция не само руснаците, ами и всички останали масово отменят резервации.