10

Анонимен

преди 8 години

Институцията е толкова окаляна от този президент, че вече към нея не може да се изпитва уважение. А самия Цв. мисли ли, че българите го уважават?!

9

Анонимен

преди 8 години

Мразя БСП, но карикатурата Опундалиев не заслужава внимание!

8

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

КОгато коментирате, / плюете/ Президента,хубаво е първо да идете до огледалото, да видите кои сте вие, да си бръкнете в джобовете и да видите , имате ли два лева за едно кафе , Отворете и скрина, и вижте си дипломите , до кой клас сте я добутали , и чак тогава юруш с плюнките.

7

Анонимен

преди 8 години

Каква "пастирка" е щом не може да си събере стадото ?

6

Кратко и ясно

преди 8 години

Ако подлоста, корупцията и гьонсуратщината можеша да се измерват, единицата мярка щеше да е един "ЦВЪК"!

5

Цветановщина

преди 8 години

Цветанов отново демонстрира нагло малоумие. След като е радетел за уважение към президентската институция защо отказва да речта на Плевнелиев да се излъщи по БНТ и БНР?

4

Анонимен

преди 8 години

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

3

до Цв. Цв.

преди 8 години

"Когато има обръщение на президента в парламента това е знак на уважение към институцията Народно събрание."И откога Цецо с 6-те апартамента има уважение към институциите ????"...но когато депутатите са в пленарна зала трябва да изразим нашето уважение към президента"И защо да трябва?Вашето изразяване на уважение към президента си е ваше,г-да депутати.И вашето уважение към институцията Народно Събрание,което във всъшност сте вие,сте си самите вие,депутати.Ние хората нямаме уважение към вас

2

a

преди 8 години

ЦЕЦО, ПОНЕ ТИ СИ МЪЖ ,НИМА НЕ ГО ВИЖДАШ ТОЯ..

1

УУУУУ...

преди 8 години

ТОЗИ НА КАКЪВ СЕ ПРАВИ???????????? И ТЕБЕ НЕ ТЕ ИСКА НАРОДА ...........