6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1:*** не се ли пиши с Зъ?

5

Симо

преди 8 години

Значи Цветан Цветанов трябва да изхвърчи още днес!Или ще разчита на дипломата за средното образование от училището за бавноразвиващи във Вършец?!

4

Анонимен

преди 8 години

Сега калинките ги устройват в пощите - от кол и въже сбирщаин.

3

Ха-ха

преди 8 години

Това според мен няма да спре назначаването на калинките. За съжаление дипломата не прави специалиста. Познавам хора, които със средно образование могат да сложат в джоба си доста вишисти. Не в дипломите е проблема, а в разпределението от партиите на отраслите, които да управляват. От тук са и проблемите - махат се вашите идват нашите. Свеж пример министърката на Вътрешните работи - статистик по образование ама не е калинка нали!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 8 години

А, така, всички с висше, само премиерът, зам-премиерът, министри и кметове могат да бъдат без висше, т.е. на най-важните постове винаги ще има ***.

1

Анонимен

преди 8 години

Диплома за висше образование - прекалено общо. Човекът, който кандидатства за позиция трябва да е компетентен за нея. Иначе той може да е завършил философия, пък да го назначат за финансов експерт (и такива има). Оправете си текстовете, иначе пак много приказки, никаква работа по същество!