14

Анонимен

преди 8 години

Щом е бил директор не ми го жалете . Явно е *** и плаче само за уволнение. Ако съм аз 100 пъти ще го уволнявам такъв *** .

13

Кирил Софийски

преди 8 години

НЕ Е ЗА СМЯХ ! ЧОВЕЧЕ СА СИ ЗАЩИТАВА ПРАВАТА ! И ТАКА ТРЯБВА ДА Е ! ВЪПРОСЪТ :ЮРИСТЪТ И РЪКОВОДИТЕЛЯ НА ТАЗИ АГЕНЦИЯ ЩО ЗА НЕКАДЪРНИЦИ СА ,ДА НЕ МОГАТ ДА УВОЛНЯТ ЕДИН СЛУЖИТЕЛ , КАКТО ТРЯБВА! ЗАЩО ДЪРЖАВАТА НЕ ГИ НАКАРА ТЕ ДА ВЪСТКАНОВЯТ ПАРИТЕ ЗА ЗАПЛАТИ НА ТОЗИ ЯВНО КАДЪРЕН ЧОВЕК ?! ОТ ВСИЧКО СЕ ВИЖДА ,ЧЕ НЕКАДЪРНИЦИТЕ ВЪВ ВЕДОМСТВОТО ЗА ИЗРИТВАНЕ СА ДРУГИ ! АМА ТО Е ХАРАКТЕРНО ЗА ВСИЧКИ АГЕНЦИИ И ЗА ДЪРЖАВАТА НИ КАТО ЦЯЛО!

12

Анонимен

преди 8 години

Червения *** псува на поразия като каруцар и само крадене му е в акъла. Когато са го уволнили този образ на власт беше БСП-ДПС-Атака . Така , че той не е крал за партията ти другарю червен тиквар .

11

Анонимен

преди 8 години

Е, тоя е шампион! Въпреки, че ако се бях запънала можех и аз да постигна нещо подобно, но реших, че не си струва да се занимавам в и...ти повече от веднъж. Уволниха ме "поради намаляване обема на работата", ама без да спазят процедурата и съответно аз ги осъдих от раз, върнаха ме на работа и ме уволниха пак 1 седмица по-късно, обаче реших, че не си струва да се занимавам пак и си намерих друга работа. Обаче ако бях инат като този...като нищо!

10

boby

преди 8 години

Ми тъй де, нали раята плаща данъци, ДДС, осигуровки и какво ли не, тия пари трябва да се харчат все пак...

9

Анонимен

преди 8 години

БГ държавните чиновници трябва най-накрая да започнат да понасят някаква отговорност.В този случай, Симонски е за уволнение- дисциплинарно.Да, служителите в държавния сектор са защитени от закона, но това трябва да се знае от всеки мениджър там и да приеме действителността.Да не говорим, че всяко уволнение трябва да се съгласува първо с юристката на съответната институция.Ако и тя е одобрила уволнението, по съответните нормативни членове, то следва и тя да си понесе наказанието.

8

Дааааа

преди 8 години

То е ясно. Симонски го уволнява значи тоъ да плати ВСИЧКИ похарчени наши пари за заяждането си. Няма съмнение. Дано държавата най-после си потърси парите и уволни такива хора.

7

АНОНИМЕН

преди 8 години

В България е пълно със специалисти, които не си разбират от работата. Юристи и специалисти Човешки ресурси, които нищо не разбират от процедури за уволнение има по всички институции. Така е като се назначават свои хора , на които никой не им търси сметка за лошо свършената работа

6

Анонимен

преди 8 години

Ако уволнението беше заради допуснати системни нередности от Илиев, нещата щяха да са различни. В случая май става дума за лично отношение към него и за съжаление за сметка на българския данъкоплатец. Крайно време е неправомерно уволняващите да носят лична отговорност за действията си. В частна фирма Симонски щеше вече да е превърнат в клошарче от глоби.

5

Анонимен

преди 8 години

Хайде сега Симонски да плати тези 30 хиляди от джоба си.

4

Варна

преди 8 години

Човекът си е напълно прав. Като го махат неправомерно така ще да е. И аз бих направил така...и не само аз. Всеки нормален човек, който мисли за себе си и семейството си ще направи така. Да вярно, че ние данъкоплатците плащаме нооо...ние плащаме и на затворниците...да се превъзпитат в затвора и после да станат нормални граждани:))) Плащаме за всичко. В цял свят е така. Да сме живи и здрави и Бог да ни пази.

3

Анонимен

преди 8 години

В това министерство не се учудвам - отдавна требеше да се закрие

2

Анонимен

преди 8 години

Разходите на държавата са следствие от неправомерните действия на началника на Петър Илиев. Това е доказано три пъти от съда на не знам колко инстанции. Какво трябва да се случи, че държавата да му потърси материална отговорност, за нанасяне на умишлени вреди. Защо за неговите неправомерни действия, да страда бюджета, т.е. всички ние.

1

zeus

преди 8 години

Определено Симонски храни някакви чувства към Илиев, за съжаление разноските по делата и заплатите ги плащаме ние, а не шефа на агенцията.