17

Марин

преди 8 години

Давайте, серете наред.

16

Анонимен

преди 8 години

абе зеленогорски е за бой

15

V

преди 8 години

Сори, ама това е демокрация!!! Когато обществото нададе глас, че някой закон не е правилен, управлението е длъжно да реагира. Обществото като мълчи, се продължава по следващата точка в дневния ред. Не харесвам управляващите и пожарникарите във властта, но този път Браво.

14

Fo23

преди 8 години

Леле какви *** ни управляват!!!Задължителни избори-ама не разучили конституцията.Забрана след забрана - тука има тука нема!Здравеопазване -МАММА МИА !!!

13

Анонимен

преди 8 години

Понеже тези не цапали да ги питат къде си приготвят храната и дали си носят *** в чантички.

12

Един

преди 8 години

Гледам какви закони се оптват да прокарат "Реформаторите" през последните година-две и се чудя дали родителите на всеки един от тях не са първи братовчеди...

11

Анонимен

преди 8 години

*** реформатори, *** забрана, *** закон! какво пречи на един селяндурин, независимо дали е с рибарско столче и палатка, или с бентли в хотел, да си хвърля миризливите ***, освен това не само на море, а и на планина? как се решава проблемът с 40 населени места по морето в зона А и само 4 работещи пречиствателни станции, а над 30.000 сгради, попадащи в защитената зона? подходът трябва да е към замърсяващите генерално, а не лобистки ('еколожки' или хотелиерски).

10

бай Петко

преди 8 години

С никого не са говорили. Просто ВОЖДА еднолично им забранил да гласуват и ...хоп веднага послушните обратно.

9

Анонимен

преди 8 години

не е проблема в 'дивото' или 'питомното' къмпингуване, нито в колите на 100 метра от плажа! какво правим с хотелите, изпльоскани върху дюните и плажната ивица, както и паркингите към тях? навярно са над 10.000 само по морето? ако законът е еднакъв за всички, тогава трябва и да се разрушат тези хотели, заедно с местата за паркиране. отделно, глоби трябва не за спящите на плажа или в планината, а за онези, които цапат - и то зверски глоби, без значение дали са 'еколози' или хотелски гости.

8

До 3 и 5

преди 8 години

Като толкова много искате да отидете до тоалетна използвайте вашата. Къмпингуването не е само за така наречените от коментар "3" хипари. Там ходят доста родители с техните деца. Тези места са доста по приятни за почивка от така известния "Слънчев бряг" и подобните на него сбирщини на пияни и предрусали туристи + бетонирани плажове. Всеки сам избира къде и как да почива лятото и да опазва околната среда. Но за какво Ви се обяснявам, така или иначе няма да го разберете.

7

Пешко

преди 8 години

Странно е, че носталгици-съветофили, които иначе много хвалят едновремешната нудистка-къмпингарска култура по оста Каваци-Смокиня-Веселие-Корал-Арапя-Нестинарка-Юг и т.н., вече са много анти къмпингуването.

6

Анонимен

преди 8 години

благодарим вожде че ни предостави природа

5

Анонимен

преди 8 години

Кънпингуване.Учете го тоя нашия език!

4

Край

преди 8 години

Аз съм за да е разрешено от 30 декември до 30 март. През останалото време не.

3

aa

преди 8 години

пускай-да е готово за бежанците..

2

Анонимен

преди 8 години

Хипарите долни сега има да cepaт на воля по плажовете.

1

Анонимен

преди 8 години

Е сега ако махнат и незаконните хотели...