141

Експерт

преди 8 години

Силно смачкана предница при 50 км скорост ? Счупване на ръка при 50 км ?

140

чукча

преди 8 години

Ами,ако набития имаше оръжие,ако му падне пердето и на него и в състояние на афект извади желязото и ги изпозастреля-тогава ,как щеше да е?

139

Анонимен

преди 8 години

До до 177Изобщо не оправдавам изкочилия. Аз като излизам от там ако е натоварено си отивам до горния светофа на 50-100 метра и си правя обратен завой. Забавянето ми е по-малко от колкото дебна моментаНадали е карал с 50 Булеварда е широк с 40 ако беше и антилопа да скокне е щял да спре овреме.Ако имаше колан изобщо нямаше да има пострадали.

138

Анонимен

преди 8 години

Всички излизаме от преки с натоварени булеварди, на мен ми се случва да чакам по 10 минути, за да се включа, но си трая, не рискувам така. При условие, че точно по този маршрут има светофар малко по-долу и спира периодично движението, както и движещ се автобус, който спокойно можеш да превариш, а отгоре има пешеходна и хора завиващи за Японския, ами трябва да се изчака малко. Ако детето Ви е на задната седалка как ще реагирате?! Не оправдавам никого!

137

Анонимен

преди 8 години

1. Там ограничението е 402. С колан тоя удър при 60'те км, с които реално са карали е нямалао дори да охлузи дамата. Да се радва, че не е бил челен и е жива.Колани не слагат само *** с комплекси.

136

Анонимен

преди 8 години

И аз патувам от там! Може ли някой да ми обясни как да се включа в движението без малко нахалство и без риск!? Трябва ли да се боксираме за някакви си ламарини дето предимно са застраховани! Каква е била скоростта на боксьора джипаджия че да се натресе така и защо кифлата му е била без колан! Май и той трябва да ходи на поправка пред ДАИ! А за побоя нямам думи! Ако това е нормално...

135

Анонимен

преди 8 години

Пътувам всеки ден по този маршрут и доста често изскачат по същия начин някакви "зубъри натегачи" дето отнемат предимство и се налага рязко да мина вдясно. Там скоростта е по-висока и всяка една такава маневра е опасна - принуден си или да набиеш спирачки или да се отклониш вдясно. За боя никого не оправдавам и ще си понесат последствията, но дано и този дето е причинил всичко застане пред камера и обясни защо не знае правилника и да бъде наказан също така.

134

Анонимен

преди 8 години

Тоя как не го е срам да двжи с тая 15 годишна *** в София?Да си ходи на селото там да се прави на мъж. *** цървула-мутра в панелка :)

133

Край

преди 8 години

Май съм се объркал - тоя е от една реклама къде бие барабани па некакъв домоуправител го бил. Е го отгоре над коментарите. Верно - грешка. Е какво е направил?

132

Край

преди 8 години

П аз тоя го знам - Устата му викат. Имаше неколко песньовки със Софи Маринова. Какво е направил?

131

Анонимен

преди 8 години

Момченца като този ла*нар си мислят, че са като батковците" през 90-те години с бухалките и големите шамари! Да, но няма да стане! Бедна му е фантазията на него и на кифлата в каква история са се вкарали!

130

хм

преди 8 години

Дали ще е толкова смел и ще се бие, ако утре се наложи при бойни действия.....или ще насе_е гащите от страх!?! Защото тази мазна муцуна едва ли е вдигал автомат!

129

без мутри!

преди 8 години

Петър Чернев е мутра и е адвокат на мутрите!

128

Анонимен

преди 8 години

Ранената да си слага колан следващия път.Аман от комплеска на селския терикат.

127

Анонимен

преди 8 години

Преди харесвах марката БМВ, но заради такива прости *** ми изстина.

126

Анонимен

преди 8 години

Мястото на такива *** е зад решетките. БМВ и панелка, ха, ха, ха, селска буца! Това го има само на Балканите.

125

Анонимен

преди 8 години

Кечист той. Да беше попаднал на някой в неговата категория, да му направи главата мека. Кечист, ***!

124

Край

преди 8 години

като те е страх за жена ти - спираш кола и я товариш да я закарат в болницата а не млатиш хората като кечист. Тоя май повече го е яд за "баварецо".

123

Анонимен

преди 8 години

Готиното е, че една закъсняла мутра ще лежи ефективно. Хак му е!

122

Анонимен

преди 8 години

Когато жена ти е ранена, и помагаш по най-бързия възможен начин. Не показваш на околните колко си ***.