4

Анонимен

преди 8 години

Гоце аре за архари.

3

Анонимен

преди 8 години

Няма по долни индивиди от българските политици. Аз трябва задължително да отида да гласувам за някой *** ограбил милиони от държавата и в същото време да загубя заради гласуванети около 200?. Да си таковат майката.

2

Seneka

преди 8 години

Доказателство,че всички политици без изключение не защитават интересите на народа ни, а работят само и единствено за своя изгода! Който не носи на онеправданите бързо спасение, той им го отказва. Dubiam salutem qui dat afflictis,negat. Държавата се превърна в най-големия престъпник,самата тя управлявана от такива.Служителите на НАП работят усърдно да съберат за кожодерите последните трохи от масата Ви,за да ги положат в краката на тиранина БУДА *** и той да ги разпредели.РАЗПНЕТЕ ГИ

1

Задължителен вот

преди 8 години

Аз съм за НО ако в бюлетините се включи ЗА НИКОЙ ОТ ПОСОЧЕНИТЕ. Тъй като ако не са разбрали политиците ни, 60+% от гласоподавателите в БГ не искат никой от сегашните измети да ни управлява, но тъй като ако въведеш невалидна бюлетина гласът ти се разпределя пропорционално за партиите с повее от 4% от валидните бюлетини не си струва да се гласува. Искам опция за НИКОЙ и ако 50% от населението гласува с него изборите са невалидни ТОЧКА. Никога повече няма да помиришат власт измекярите гнусни.