14

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНе защитавам корпоративни интереси. Против нерегулирано опъване на палатки на който където му падне съм. През миналогодишното ми летуване след къмпингуващите през почивните дни дюните приличаха на тоалетна, в пясъка по плажа имаше стъкла от счупени бутилки и буркани с лютеница. И не, през седмицата, когато липсваха къмпингуващите, нямаше такава мизерия.

13

Батакист

преди 8 години

Какви значение има дали *** са на 50 или 100 метра от морето? Cвинята винаги ще намери къде да си изхвърли ***. А cвине в българия дал господ.

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10Кой е казал нещо за пари? - писал съм как може да се използва труда на паразитни структури да решат проблема с *** - те сега пак лапат от твоите данъци без да вършат нищо

11

Анонимен

преди 8 години

Всеки,който напада свободното летуване защитава корпоративни интереси.Всичко друго е" мижай да те лажем".

10

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА ако аз се изхода пред вратата на един кемпер, те как ще посрещнат това.

9

Анонимен

преди 8 години

Целият вой е за черноморското крайбрежие. Като си опъна палатката на 2000+ метра надм. височина, до където съм бъхтала 2-3 часа със все багаж, не виждам кой ще дойде да ме глоби!

8

Анонимен

преди 8 години

До 7Парите от моите данъци ще отиват за почистване на фекалите на "любителите на природата"

7

Анонимен

преди 8 години

НАБЧ са едни нагли *** с гръмко име, не им се връзвайте. Имаха наглостта да организират и "антипротест" за палатките даже, на който имаше 10 човека

6

Анонимен

преди 8 години

то по -лошо и от Тошово време

5

Анонимен

преди 8 години

а отпадните води от хотелите за това какво ще кажете

4

Анонимен

преди 8 години

това ли е проблема на депутатите

3

7

преди 8 години

Даже и да се изхвърлят ***, нищо не пречи на местните власти да организират индусите дето лапат помощи от нашите данъци да почистват редовно местата, а може и чиновниците да ги почистват - и без това и те са паразитна структура дето нищо полезно не върши. Така че ако *** е проблема, той се почиства лесно - даже и дейност се отчита така, работа се създава. Бетона обаче не е толкова лесно да се махне....

2

аз

преди 8 години

От НАБЧ или онова кречетало Каролев да отговорят, как като толкова милеят за опазването на природата, в техния УС се оказват все хора с инвестиционни намерения към Корал, Иракли и Карадере и други зони от Натура в Странджа? И как член от УС се оказва собственик на Поморийско езеро, с построен хотел върху него. И къде отиват отпадните води от техните хотели?

1

Анонимен

преди 8 години

Не съм имал кефа до сега, но ми е много мерак. На спокойствие, някъде навътре, без да ми цъкат сто човека по телефоните и без да е мизерия и мръсотия и най-вече простотия. Природата е на всички ни все пак. Мисля, че не е много трудно след като сме къмпингували или както там се нарича, да сме подготвени с 2-3 чувала за смет, да си съберем *** и да си ги извозим до кофите. Просто и лесно е.