33

Анонимен

преди 8 години

Джокович е един, а тенисисти има милиони и не могат всички да са като Джокович, ама едва ли ще го разбереш. От злоба се затъпява.

32

до истината

преди 8 години

Благодарение на такива връзкари като Гришата няма да имаме истински супер тенисист като Джокович.Но едва ли ще го разбереш .

31

Жена

преди 8 години

35, къде ми е статията за Петър Стойчев, че да изкоментирам "злобно" и за него!

30

Истината

преди 8 години

Колкото и да злобете, Григор Димитров си остава най-добрия български тенисист. Явно не са ви ясни много неща, за да го коментирате с такава злоба. Тази злоба е една от причините в България почти да няма добри спортисти на световно ниво, какъвто е Григор Димитров.

29

дришо

преди 8 години

Продължавам напред.... към следващата леля, този път може и баба да е

28

Анонимен

преди 8 години

Чух, че в с.Малево ( Хасковско ) от ТКЗС-то набирали работна ръка за идващия сезон...

27

Анонимен

преди 8 години

До Pavel - "Спрете с неадекватните и злобни коментари нереализирани ***. Гришо не ви дължи нищо, ако не ви хареса не го гледайте. Погледнете в собствените си панички..."Такива нямат панички и затова се захранват с евнуска злоба

26

Анонимен

преди 8 години

Остава най-успешният български тенисист! Тва, че се надявахме на нов Джокович, само че наш - това си е наш проблем, на феновете. Което ни най-малко не принизява успехите му. Поне злостните коментари можем да спестим.

25

1

преди 8 години

Тръгнал е по пътя на Валери Божинов

24

Тинев

преди 8 години

Престанете с тоя тенис БЕ.Я колко по-интересно е коя ПООТРАСНАЛА кака е-е Григорчо, как и го .......!Към Григор: Стига с тия пубери на по 28 или 37 години. Залиби нещо по-така. Г-а Меркел например е на 61. Звезда. Таман за тебе. Зае-и този тенис.

23

Анонимен

преди 8 години

Вижте,пишете за Григо ако кака Никол е показала бедро или асковския разпуска на някой плаж.От 2 г разбрахме ,че не чува тениса.

22

Анонимен

преди 8 години

Къде е сега кака мара да го утеши ;)

21

Мара Допинга

преди 8 години

Продължаваме напред...

20

Пинг понг

преди 8 години

Не съдете Григор! Той направи каквото можа. От тук насетне, се е запътил за там, където му е мястото и възможностите - извън Топ 50! Я вижте Цветана - няма я сред първите 100.

19

Анонимен

преди 8 години

Не всичко е свършило за Григор,но за целта трябва да мисли само за тенис.Дойде му в повече и славата и очакванията на всички.Все пак той е момче,няма голям житейски опит и е нормално цялата тази какафония да го завърти.

18

Анонимен

преди 8 години

Трупа още опит Гришо. Едва 25 годишен е. Някъде на 30 години ще започне да ги мачка наред.

17

Pavel

преди 8 години

Спрете с неадекватните и злобни коментари нереализирани ***. Гришо не ви дължи нищо, ако не ви хареса не го гледайте.Погледнете в собствените си панички и се опитайте да направите нещо за себе си, макар че най-вероятно вече е късно.

16

Роко

преди 8 години

Не мога да разбера,що злобеете,то е ясно,че Гришката вече е бита карта и приключва"звездната"кариера,но все още под прожекторите и е продаваем,а вий злобейте.Не берете грижа,че бил с дърти лелички нема лоша реклама,нема да се връща скоро на село да сей кауни,ами ше си цъка още няколко годинки и от реклама шуно буно ще напрай кинти,а вий пак ше си злобейте и какво!!!Не е важно на мен да ми е добре,ВАЖНО Е на Вуте да му е зле!!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Дришката мое да го светна къде има шадраван за мятане.Знам и една кофа пълна със студена вода за поливане.За Лили Иванова няма да му казвам отново щото той си знае.Тя го чака.

14

Анонимен

преди 8 години

Не може ли просто да го наричаме "Българският тенесист Григор Димитров". Не разбирам защо статиите (в повечето от които Гришата е загубил двубой ) трябва да започват с "Най-добрият български тенесист". Това не говори добре за нас