62

щирлиц

преди 8 години

референдум за "крумови закони" !!!

61

Анонимен

преди 8 години

Kakvi sa tia prisudi be ??? Kakvo stava v taia kochina????

60

Кина

преди 8 години

П О З О Р ! За подобно убийство - поне до живот и то с яко бачкане най-добре в урановите мини ! Бе какво стана с тоя добив ? Никой ли вече не купува уран ?!

59

Кочо

преди 8 години

За убийство 6 години, за последвал побой с грабеж от 5 до 10, най-вероятно ще получи минималното. Колко ли ще получи някой роднина на старата жена, ако го пречука тоя?

58

Анонимен

преди 8 години

Интересно, ако им резна глътките не тези двамцата, колко ли ще ми дадат? Защо са на свобода? Защо? Защо? Аз стоя твърдо зад идеята за референдум за възстановяване на висшата мярка - см.ъ.рт чрез разстрел, а при по-тежки случаи - чрез обесване.рябва да се измъкнем от лицемерните европейски правила за справедливост! Да си хранят Брайвик още 40 години - ще изяде хрената и изпие водата на многохиляден град! Но съвестта им ще е чиста като къпано бебе!Аз изпитвам остро чувство за срам пред старицата!

57

Анонимен

преди 8 години

"На въпрос на съдията срещу колко лева иска да излезе на свобода..."....!!! И съдията отговаря напълно на образователното ниво на подсъдимите .

56

anon

преди 8 години

Андон Митев е човекът, душил баба Дона. Наскоро той е изтърпял 6-годишна присъда за убийство на пенсионер от съседното село заради два лева. В съдебната зала поиска да излезе на свобода срещу гаранция от 500 лева и обещание, че повече така няма да прави.Щом за убийство се дават 6 год затвор, този път една година условно или пък направо оправдан с уговорката че "повече няма да прави така".

55

Мария

преди 8 години

Журналистите, престанете да я наричате баба. Да не сте й внуци? Има си име жената. Проявете малко уважение.

54

Анонимен

преди 8 години

Който бие баба Дона,ще го газят ударите на закона!

53

анонимен

преди 8 години

Това не е законодателство,а търгашество.Как така за убийство да се лежи м/у5 и 10г?Едно е 5г,друго-10г.Аосвен това има дискриминация спрямо жертвите.Не може за убийството на едон да се лежи5г,за друг-15,а за друг-30г.Всеки иска да живее.Щом е убит човек-затвор до живот.Това разбирам справедлив закон

52

разграмотен

преди 8 години

пише се СЪЖАЛЯВА !!! Да ви ... неграмотна

51

Анонимен

преди 8 години

БХК да им даде награда, нали те са отговорни за развъждането им.

50

Анонимен

преди 8 години

Ами такива са ни институциите прилагащи законите, бе!Не просто "демократични, а Либерално демократични!Шест години за убийство за 2лв.????Мдааа, съдията тряба да е бил "супер либерал"!

49

анонимен

преди 8 години

Наскоро той е изтърпял 6-годишна присъда за убийство на пенсионер от съседното село заради два лева........... и това ако е правосъдие?!?.........

48

465678

преди 8 години

"Наскоро той е изтърпял 6-годишна присъда за убийство на пенсионер от съседното село заради два лева. В съдебната зала поиска да излезе на свобода срещу гаранция от 500 лева и обещание, че повече така няма да прави."----------- и после как няма да зачестяват случаите на саморазправа ???или пенсионерът не е човек ???

47

Наблюдател

преди 8 години

Ало, Хелзинкския комитет, къде сте да си носите отговорността за изчадията, които създадохте?

46

Анонимен

преди 8 години

На такива индивиди съжаленията могат да се приемат след като седнат на електрически стол и малко преди да станат част от електрическата верига. Няма смисъл да ги вкарват в затвор и данъкоплатеца да ги храни, с наивната надежда, че ще се поправят.

45

БХК

преди 8 години

Сега ги пуснете защото съжеляват клетите ромчета ! Тя бабата виновна че им налетяла на бой първа ! Те са се защитавали при неизбежна самоотбрана !

44

ДА ЗАПОВЕДАТ ДОМА...

преди 8 години

ЮТИЯТА ---ВИНАГИ Е ПОД ВЪЗГЛАВНИЦАТА МИ!!!!!!!НЕ СЪМ БИЛ НИКОМУ ТЕЛЕГРАМА ....ДА МИ ИДВА ДОМА .....!АЗ СЪМ -----"АКЦИОН--ДИРЕКТ".....нема ..1,2....!!!

43

:-)

преди 8 години

Нещо не е наред в информацията= убиец с присъда само 7 години??? Ако е вярно защо да не продължава този екшън....