28

Анонимен

преди 8 години

Ми то .ора не останаха, кво има да се чудим. Как се прави държава без хора? Въпроса е защо ги няма, и защо даже и най-големите *** .фащат по чужбина, не искат да стоят тук.

27

П.Петров

преди 8 години

До 37Баш в Австрия и Швейцария пребивават, хората от ДС и КГБ, който дърпат конците в България.Къде беше Цветан Василев, когато погнаха КТБ ? Къде ходеше Станишев най-често, къде си купи къща ?Напишете в гуглето :Franchising Raiffeisen BankИстината е, че в България има едни хора с тефтерчета с австрийски телефонни номера. Като има нещо се обаждат, а от Австрия се обаждат на ресорния министър да сведат нарежданията. ГЕРБ, БСП, АБВ, ДПС, все тая , една майка ги е раждала -БКП-ДС !

26

Анонимен

преди 8 години

10-сет левовата банкнота през сода бе обезпечен със злато. Останалите банкноти стоково.

25

Анонимен

преди 8 години

Вярно е, не искат.Вложих не особено голяма сума във валута /евро/ в Райфайзен банк. Лихва- 0.2. Срамота! На това отгоре някакви служителка, учила- недоучила, ми ги вкарва по левова сметка, след като й ги нося в евро и изрично й заявявам, че искам да си отидат във валутната ми такава. После за да ги прехвърли от левовата във валутната курсът си беше по- кофти и загубите бяха за моя сметка.За последен път ползвам тази банка. В БГ съм още максимум 1-2 години, като тези пари са за изнасянето ни.

24

Анонимен

преди 8 години

Аз си държа парите в банка не за лихвата а един вид я ползвам като сейф. Да не стоят мангизите у нас, че ако не дай си Боже влязат да ме крадат , могат да ми откраднат оная работа образно казано...компютър за 500 лева и нищо друго лесно преносимо у нас. Какво ще ми откраднат? Хладилника дето тежи 100 кила за 400 лева или пералнята пак за 400 лева? Или скарата за 20 лева и печката за 200 лева?

23

у нас

преди 8 години

Нашите банки са в книгата на Гинес по алчност и кражби,няма други такива банки в ЕС с такива огромни лихви и такси по кредити,грабежа е чудовищен.

22

П.Петров

преди 8 години

До 24,В голяма заблуда си ако си мислиш, че са чужди ! Чужд им е само франшайзинга. Ако шефът на банката е българин, много трябва да се съмняваш, че е външен инвеститор. Всъщност иде реч за прани и препрани пари на ДС и КГБ, което си е бетер масонството. В България банките работят в картел, в годините на най-дълбока световна икономическа криза, банките в България реализираха най-висока печалба, докато другите фирми фалираха поради невъзможност да връщат заеми.

21

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли кое е смешното, че шефа ми ми вика: Ако искаш да живееш добър живот, да имаш хубаво жилище и кола, то ти ставаш роб на банките, както е в Америка. Ако искаш да си скот и да живееш ден за ден и за едното ядене, тогава не теглиш кредит. Викам му: Шефе, ти и да имаш хубава къща и скъпа кола, горе в главата като си скот, скотски и ще живееш. Това не зависи от това колко пари притежаваш. Хубавият живот можеш да го имаш и с 900 лева които ти ми даваш в България. Разбра ли, шефе?

20

Анонимен

преди 8 години

Да ги национализират

19

Анонимен

преди 8 години

Лихвата е едно узаконено престъпление от стотици години насам. Не теглете кредити и не се заробвайте!

18

Анонимен

преди 8 години

Напишете "Просто Диков с Цветан Василев" в тубата и вижте как Василев от Белград в ареста дава интервю на Диков миналия месец и как разкрива всички бо.клуци около КТБ и фалита й.Направо ги направи на кайма тоя мустакатия.

17

Анонимен

преди 8 години

До 23А дали "инвестицията" ти в спомени ще ти донесе доходност и капиталова печалба??Ко.....?!Ето така се създават оскотелите и озлобени плебеи като теб.Първо унищожават капитала си а после гледат да унищожат и капиталистите.

16

до Т2

преди 8 години

Виж сега мойто момче, високо образован съм, имам огромна финансова култура (работя с борси, фиат - фиат, крипто валути - фиат и т.н). ТОЧНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА НЯМАМ НИКАКВИ ДЕПОЗИТИ В бг банки. Явно си някой заек от банковия сектор, и са ти малко кредитите, респектвино процента лапане :). А за самите банки като цяло, прочетете малко история за тамплиерите и кой ги е научил на лихварство, защо после става петеък 13ти и т.н :). Българиня разбира от всичко, а дефакто е *** и неук :)

15

КК

преди 8 години

Банките още не могат да проумеят, че оборотът, а не високата лихва прави печалбата. Страх ги е да дават кредити под психологическата граница от 5%. През 2008 г даваха кредити около EURIBOR + 2, а сега е EURIBOR + 5. Резултатът е една и съща лихва около 5-те %. Сори, банкери, но ме губите като клиент. Първият, който се осмели да ми даде ипотечен кредит за <4% ще ме спечели. Дотогава заплатата, пенсионният ми фонд и т.н. ще са в други банки, а кредитната карта си я наврете отзад!

14

Анонимен

преди 8 години

Най-нормалното нещо в такава ситуация е намаляване на лихвите по кредитите. Да, *** не, защото няма нищо нормално тук. В действителност няма банки. Има алчни лихварски организации, които се чудят колко да си вдигнат таксите (и лихвите) и какви нови да измислят.

13

до 1

преди 8 години

Инвестиране в земя казваш е сигурно ми ако пак я национализират както едно време когато е била частна . Най сигурната инвестиция е в спомени пии яж и живеи за мига.

12

Т2

преди 8 години

*** изгониха огромна маса от хора, които имат финансовата култура да инвестират т.е. хора които теглят кредити. В България в момента процентът на нискообразованите и финансово неграмотни хора е толкова голям, че банките освен от такси на заплати и държавни такси няма на кой да продават. Скоро и малкото предприемчиви хора останали в България ще и теглят по една май_на и тогаз ще останат пенсионери, мургавели и милиционери е тогава банките и всичките им намусени служители ще зачезнат ... :)

11

Анонимен

преди 8 години

Т.е. банките официално са като онези фирми тип "кредит от днес за утре, пари веднага после ти избиваме зъбите ако не платиш".

10

T2

преди 8 години

Да ***! БГ банките толкова години им създават комфорт подкупните политици със всякакви такси и комисионни да взимат от хората и никога не са работили като истински банки - да инвестират и да предлагат продукти от които да печелят. Сега да си берат плодовете на комунистическият им комфорт. С кеф ще гледам как ще започнат да изчезват една по една.

9

сектор б

преди 8 години

В този сектор както и във всеки друг у нас се издгат за управление завършени бандити с милиционерска закваска.Както всички знаем ,периодически спестяванията на обикновените хорица биват редуцирвани по един или друг способ без последствия за баш извършителите