12

Анонимен

преди 8 години

До Дедо ГогоКогато преминават диви животни?

11

до 11

преди 8 години

Изобщо не е "достатъчно", а вредно. Така се дава сигнал на милионите, които чакат, да тръгнат насам. Рано или късно границите на запад от нашата ще бъдат затворени и ще се окажем смазани под тежестта на всякакви ***, устремени насам.

10

Анонимен

преди 8 години

А защо ги спирате. Просто ги извозвайте до следващата граница. Достатъчно е :)

9

Дедо Гого

преди 8 години

Опазването на границите от навлеци е елементарно проста работа...Прави се полоса /ивица/ с ширина 20 метра. Полосата се минира с противопехотни мини. Поставят се табели на 10 езика, че преминаването през границата е смъртоносно. Толкова !!! И не струва много...

8

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

А, с оградата по турската граница какво стана ?

7

Анонимен

преди 8 години

Ахаха те оградата с Турция я строиха половин година, а с Гърция трябва няколко пъти по-дълга - докато я построят, пришълците ще са си заминали отдавна.

6

защо?

преди 8 години

Защо не пишете, че част от договорките е искането на Турция, Европа да си продаде европейските ценности в замяна на един гигантски затвор за бежанците на турска територия? Че част от договорките е Европа да си трае за грубите нарушения на човешките права в Турция, за липсата на демокрация, за липсата на свобода на словото и за войната, която режима на диктатора Ердоган води и срещу опозицията и срещу кюрдите?

5

комисионер

преди 8 години

Кой го интересува оградата? Важни са комисионните!

4

ами

преди 8 години

От много време слушаме ЩЕ ЩЕ ЩЕ......ами постройте я най-после тази ограда....или прах в очите на хората...а ония пълчища прииждат...все повече

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1И крайно време е лавината от емигранти да се пренасочи от Европа (тя вече прие над 1 000 000 нашественици) към Северна Америка - САЩ и Канада (тези държави, особено първата, направиха изключително много за да се възбуди и организира този поток към Европа, затова трябва да поемат честно своя дълг), както и към Австралия, която стои спокойно отстрани, но непрекъснато "дава акъл" и обвинява европейците в безчувственост.

2

Е - Ник

преди 8 години

Покрай многото приказване, сякаш забравяме най-важното: Защо, по дяволите чакаме още, а не си затваряме границата, както направиха другите?!?

1

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да се потърси отговорност на тези които разрушиха старите огради и минни полета