22

ТРЯБВА НОВ ПОДХОД...

преди 8 години

...КЪМ МИГРАНТСКАТА КРИЗА:НЕ Е НУЖНО --МИГРАНТИТЕ ДА ИДВАТ В ЗАПАДАНА ЕВРОПА И ЕС!!!ТРЯБВА ---ЕС И ЗАПАДНА ЕВРОПА ДА ОТИДЕ ПРИ ТЯХ!!!Първата крачка е направена --ЕС , ЩЕ ФИНАНСИРА ТУРЦИЯ И ГЪРЦИЯ!НЕОБХОДИМА Е ОБАЧЕ-----ДА СЕ ОБОСОБЯТ "ЛАГЕРИ-ГРАДОВЕ"----ЗА ДА СЕ ОКАЖЕ ГРИЖА ЗА ТЕЗИ ХОРА ,БЯГАЩИ ОТ ВОЙНАТА!ЕВРОПА И ТУРЦИЯ ----ТРЯБВА ДА СА ВОДЕЩИ Н ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ !!!!!!ЕВРОПА ---ТРЯБВА ДА ОТИДЕ ПРИ МИГРАНТИТЕ , ЗА ДА НЕ ИДВАТ ТЕ В ЕВРОПА!!НОВ---ПЛАН "МАРШАЛ"......за АРАБСКИЯ СВЯТ И СИРИЯ

21

Анонимен

преди 8 години

до мигранта, хващай си летящото килимче и си кацай на друго място. тука не.

20

Кумчо Вълчо

преди 8 години

"Международната организация по миграцията"-----------------------------------------------------------------------Това звучи по-зле от БХК и Амнести интернешънъл взети заедно!Тия хлeбapки ако не бъдат зачаткани на границата ни с картечници, това ще ни е краят!

19

вървете си

преди 8 години

Завой единствено обратно към родните им места.

18

Анонимен

преди 8 години

AMI I I PROSTO DA SE UBIVAT-50 100 000 UBITI I VSICKI SHTE OBICAT TURZIA

17

Анонимен

преди 8 години

Мигранти, нито ви искаме, нито сме ви канили, откъде накъде ще преминавате през нас.

16

Анонимен

преди 8 години

На тия така наречени "мигранти" трябва да им се хвърли един як пердах след това да бъдат закарани с кораби до Сирия с онези пари за Турция нали Уж от там идват пък и сега има примирие и на Туркия да и се посочи един среден пръст за безвизово пътуване, ама кой да се сети.

15

Неа

преди 8 години

Ей сега вече ще ни се разкаже играта ...

14

Анонимен

преди 8 години

Е как няма?Иначе изпускат големият келепир.Хиляди евро помощи,лежачка до живот а за разнообразие може да опънат някое детенце.Робите ще им построят джамии хотели общежития и всичко останало.Меркел лично ги е поканила.

13

Анонимен

преди 8 години

Аз нямам богатства бе неитегрирано живеещо в мизерия злобно човече,живея нормално без кредити и не мисля какво ще ям утре и със какво ще си платя сметките,отпусни си злобната душица защото ще се разболееш,интегрирай се

12

От 5

преди 8 години

До 5Реших специално да те помоля да ни разкажеш за големите си богатства. :)) Обаче те моля, тарикатската да се пъчиш, а не като в 7 коментар Така само селяните се хвалят.

11

еделвайс

преди 8 години

Много са ми интересни и анализатори, и специалисти, и какви ли не. Седят си и си размишляват. Събират се и уж умуват. Хрумнало им нещо- хоп- предлагат. ?!?!?! Ей, хора, бегълците- пришълците бързат! Бър- зат!!!!! Бягат отнякъде и бързат за някъде. Забъркана е каша, и тя пари все повече. Имаме кипяща лава, която ще изригне. Ще изригне - бъдете сигурни.

10

8

преди 8 години

Не ми заеквай щот не се чете

9

5

преди 8 години

Не та ли заболя ръката да рестартираш модема и да си цъкаш харесвания

8

do 7 -ako imashe par

преди 8 години

Ако имаше пари и живееш Ейре, нямаше да питаш в коментарите под статия как да осиновиш бежанец. *** си кът ***...

7

5

преди 8 години

Нямам съседи,живеем във голяма къща във покрайнините на Дъблин,виж аз иамам пари и ако познавах жена ти сега нямаше да искам съвет,тя сама щеше да ми се сложи за да се докосне до добрият живот

6

Анонимен

преди 8 години

През Албания може, ама албанците ще им разпорят ...------Това после. Първо ще им вземат парите и мобилните апарати.

5

Анонимен

преди 8 години

До Молба за съветПо добре помоли съседа да ти помогне с второто... :)

4

Анонимен

преди 8 години

Споменаха за това. Преминават в България и понеже Дунав представлява природна бариера ще преминат през североизточната ни граница след Силистра. Оттам в Румъния и Вишеградската четворка, о , ужас. Повечето обаче ще се опитат да преминат от Албания ди Италия. Сигурмо ще има достатъчно албански трафиканти за целта.

3

Молба за съвет

преди 8 години

Може ли някой да ми каже дали би било възможмо да си осиновя дете от тези бежанските?Знам ,че да си вземеш българче почти е невъзможно поради корупциони схеми и бюрокрация.Живеем във чужбина със съпругата ми и имаме едно дете което ръсте само