12

Анонимен

преди 8 години

По би пасвало заглавие на статията :ЕКСПОРТ НА ДЕМОКРАЦИЯ И ЗАПАДНИ ЦЕННОСТИ В УКРАЙНА ! ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД МАЙДАНА УКРАЙНА ВЪВ ФАЛИТ ...

11

хехе

преди 8 години

До Анонимен 22оооо з а Украйна бъркаш "българския" сценарий тепърва започва там !!!!!я ми кажи някой прокопсал с САЩ ...умнико .....и европа докараха до разпад тези кравари с ДЕМОКРАТИЧНАТА си намесата във ..ЮгославияЛибияЕгипетИранИрак АфганистанСирия Украйна...ама за поседните две си счупиха зъбите ...

10

hehe

преди 8 години

В Украйна се разиграва същия сценарий както в България 1995-2000 .....-премахване на символки от стария "лош" режим - Обедняване на населението с луда инфлация - реституция на големи предприятия .... поради бедното население се изкупуват стратегическите предприятия от Запада и САЩ- Дигане на комунални разходи-ток данъци- намаляване /задържане нивото на пенсий- лъжи за добрата Европа която помага - нови държавни заеми- разбиване на армиятаГорката Украйна умира с думите: Слава Украина

9

Чекист

преди 8 години

След това целта ще бъде изключително непопулярния напоследък Яценюк да бъде заменен с ориентирано към реформи "технократско" правителство.И сега ще има минимум 20-30 години демокрация и вечни реформи... :)

8

:)

преди 8 години

Яйцето прилича на изнасилвач на едър рогат ***. Американците с кой акъл го назначиха за шеф на колонията?!?!

7

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

До ВасилевКолкото заляха и българската икономика, нали ?! :)

6

Анонимен

преди 8 години

ЗА ЯЙЦЕТО Е ЯСНО ЧЕ ЩЕ ИЗБЯГА С ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ В ШВЕЙЦАРИЯ ПРИ ХОДОРКОВСКИ,НО МИ Е ИНТЕРЕСНО ШОКОЛАДОВИЯ КАКВО ГО ЧАКА,И ДЕСЕН СЕКТОР ЧИЙ ГО ТЪРСИ НА 20 КИЛОМЕТРА ОТ КРИМ,ПРИ УСЛОВИЕ ЧЕ ТАМ ИМА ВЕЧЕ СЕРИОЗНО ВЪОРЪЖЕНИЕ НА ЧЕРНОМОРСКИЯ ФЛОТ.

5

късно е либе за китк

преди 8 години

Като чета статията стигам до извода ,че има по-големи тАпаци и от нас да ни бяха погледнали и тогава да играят по свирката на краварите и пуделите им от ЕС.

4

Румбо

преди 8 години

Тоя филм сме го гледали-бюрократи,демократи,технократи-всичките стават милионери,а каруцата си е в калта!Накрая идва една Тиква за капак.Впрочем,украинците дали имат апетит за монархия?Да им пратим нашия "цар"!Доста гори имат-да ги поразреди(хи-хи)!

3

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Който бяга от Русия става просяк и слуга на САЩ и световния псевдоелит.Украинците тепърва ще берат плодовете на евроатлантизма. :)

2

русофил

преди 8 години

Време е както Украйна, така и ние, да минем под мощната братска стряха на непобедима Русия!

1

Анонимен

преди 8 години

leshoqdite letqt nad Ukrayna