54

welcome to *******

преди 8 години

И къде е "новината"? Те *** вече масово почват да се плющят още от 12-13 годишни. А докато станат на 18 вече са изучили и изпробвали целия репертоар на порно актьорите. Това е положението. Свиквайте. Друго много популярно явление са така наречените camgirls. Млади момичета, най често ученички мастурбират пред камера със чат в реално време.Потребителите им плащат за частна сесия. Някой от тия момиченца (по красивите) си изкарват по няколко бона на месец от тая онлайн проституция.

53

Аз

преди 8 години

представил се за Жанет:Умишлено драснах няколко реда наблягайки на ДЕМОКРАТИЧНОСТТА.И с изумление откривам, че болшинството са на мнението на " Жанет "?Боже господи, явно съвсем е изчезнало чувството за естетичност и възпитание в българина.Толкова болни мозъци ли пръкна тази прословута демокрация? Готови са да плюят и на капчицата морал в името на ХИМЕРНАТА СВОБОДНА ДЕМОКРАЦИЯ.И ще очакваме от тези деца да създават здрави семейства?Пази боже, сляпо да прогледа - ДА МЕ ИЗВИНИ бай Алеко!

52

:)))

преди 8 години

Честно казано не виждам нищо ново или ненормално. Днешните деца се развиват много по бързо от едно време. На 10 години вече знаят и разбират света по добре от много възрастни. А голяма част от старите поколения са доста консервативни, което е разбираемо, все пак в такива времена са израснали. Иначе аз си спомням че и ние едно време гледахме порно, тогава във първите компютърни клубове (още нямахме PC-та в къщи) били сме 5-6 клас. Но не сме снимали, просто щото тогава нямаше още такива камери. :)

51

Анонимен

преди 8 години

От месото тъпкано с хормони на растежа е.

50

Анонимен

преди 8 години

След като възрастните са болни на тема секс, ясно е, че това се предава и на децата.

49

Анонимен

преди 8 години

Това е най-новото изнудване между децата. Брат задлъжнял към пласьори и сестрата прави снимки.

48

dp

преди 8 години

Разбира се и под такава новина умствено изостаналите руски слуги не пропускат даиз.с.ерат тъпотиите си, демокрацията им била крива задето не стават за нищо.

47

dp

преди 8 години

Кво порно второкласници бе, те не са ли по на 8 години във втори клас?!

46

Fullmaster

преди 8 години

"Заловените педофили от ГДБОП, действали у нас, са над 20"Излиза, че в ГДБОП има перофили...?

45

Убо, бе

преди 8 години

До TinaЧе трябва да се говори с детето спокойно и разумно за темите, които го интересуват, сте права. В края на краищата, ако не го направи родителят, който му е най-близкият човек, то ще черпи познания от улицата, интернет, чужди хора, които може да не са добронамерени и пр. Тук сте права.Уверявам ви, че сега се наблюдават явления непознати преди и родителите не бива да подценяват всички тези влияния и да се успокояват, че става въпрос за само за пуберитетно съзряване.

44

ОМГ

преди 8 години

Ненормална работа!

43

Tina

преди 8 години

До 258Няма да обяснявам повече.Ще изчакам сами да се усетите.След някой и друг век...

42

Анонимен

преди 8 години

е добре де ,само едно се чудя...защо за децата говорят,за порното което уж правели, а за нашите братя роми никой не обелва и дума. Ами как раждат ромките на по 11 и 12 години? Просто така...? Хайде да видим къде е по големият проблем,а? А за образованието съм напълно съгласен че е изпуснато отдавна, и то нарочно!!!

41

Анонимен

преди 8 години

На соц. маргиналите все демокрацията им пречи

40

over10

преди 8 години

До Осман АбдулаВероятно защото и те не те поглеждат.

39

NoMercy

преди 8 години

До До NoMercyЗа мойто дете говоря и не никой не се обади.

38

един гей

преди 8 години

демокрацията е така - свиквайте

37

Tina

преди 8 години

До 258Вие познавате ли собствените си жени, турчино?Само ще ти кажа, че ви правят на ***, ако и да си мислите, че сте велики султани с многобройни хареми-училища жа жени...

36

Анонимен

преди 8 години

Чалгата съсипа тази държава

35

Tina

преди 8 години

До Убо, беНе казах, че един родител трябва да се свие в страни и да чака "да отминат хормоните". Най-малкото, те никога не отминават...Казах, че когато детето вижда зряло отношение към секса у родителите си, когато свободно може да общува на тази тема с тях, когато не му се забранява да говори и любопитства за секса, сякаш е нещо мръсно и отвратително, няма да си сваля ципа на дънките и да крещи дали някой иска да му види... пред всички.