21

От 10 до 20

преди 8 години

Провери - от 2015 е под наблюдение от 2016 е забранен. И двете са комуникирани на Мария - няколко пъти ш. Обори ме моля!

20

Анонимен

преди 8 години

Темата за допинг е много *** ,особено като говорим за тенис където основното е което дава предимство е техническата подготовка на състезателите, а после физическата.Това не е лека атлетика ,плуване или колоездене където това е абсолютно предимството.

19

до 10

преди 8 години

Разбира се че е знаела. Медикамента е под наблюдение от УАДА от 1 Януари 2015 и всички са получили предупреждение..............................не бе , четеш май между редовете и се изказваш неподготвен , не от 01.2015 а от 01.2016 са го вкарали

18

Анонимен

преди 8 години

Ситуацията с това лекарство много напомня на случая в биатлона от преди десетина години.Тогава една трета от биатлонистите взимаха лекарство против астма,което им даваше предимство.Сега освен Шарапова има още 5-6 спортиста хванати за последните два дена със същото лекарство.Очевидно е,че не са го взимали по здравословни причини.Съдържало е някаква съставка,която им подобрява постиженията и не е било в списъка.Шарапова излъга за здравословните проблеми,взимала го е като легален допинг

17

От 10 до 12

преди 8 години

Още чакам да обориш логиката ми!

16

Анонимен

преди 8 години

Рано или късно всяко лекарство попада под наблюдение на УАДА тези които взимаш , това че едно лекарство е под наблюдение не означава че Уада ще го класифицирали като допинг, то и бананите и водата ги разглеждат примерно като стимул и даващи предимство на състезателя но не са ги класифицирали като допинг.

15

Мара

преди 8 години

Да си отнесе 4 години както си му е редно. Момичето добре е знаело какво взема, след като го е правила 10 години, при положение че лекарството се предписва за лечение за не-повече от няколко седмици. Та кого се опитва да лъже Марийчето!? Колкото до сестрите, след като не са ги хванали, значи са чисти...говорете и коментирайте когато и те изгърмят...

14

тенисфен

преди 8 години

Едно е сигурно - сестрите Уилиамс не са пили никога и минерална вода, нищо че физически и кличко им завижда, а сервисът природно е по силен от този на Надал примерно....

13

10 до 12

преди 8 години

Това е логиката: ти си тенесист от ранга на Мария и има десетки милиони приход и огромен ***. Взимаш лекарство ( едно две не повече нали?) УАДА добавя ново лекарство към наблюдението си. Каква е първата стъпка да видиш дали то не е нещо което взимаш. Същото е и ако и предпишат ново. Това е игра с голям залог! Тя не взима 10000 лекарства нали!? Останалото са обяснения, извинения и конспирации!!

12

до 12

преди 8 години

бавен, и един милион да са лекарствата никой не ги кара да проследят всички - а само тези, които тя зоби! Освен това тук информацията не е актуална, оказа се, че няколко пъти е била предупредена, че стимулнатът ще бъде забранен след 01.01.2016г. Иначе поредната измишльотина за конспирация е нелепа - Серена я дъни, където я хване, никаква причина няма да я дискредитират.

11

до 10

преди 8 години

Имаш ли престава колко лекарства са под наблюдение на УАДА.Десет Хиляди са.Казваш че ти можеш да проследиш този хиляден списък без проблем ,е явно си много умен човек, Но не всички притежават твоя интелект.Но е хубава че ти го можеш поне тебе няма да те мислим ,защото си успял човек с сигурност.

10

Анонимен

преди 8 години

Естествено Шарапова няма никакъв шанс да докаже че не е взимала това лекарство след 01.01.2016.И с това стана ясно не само на нея а и на нас ,благодарение на невероятната постъпка която направи откровеност а не опит да замаже положението.Постъпка не на измамник а на борец .Което е била винаги.

9

Глупости

преди 8 години

Разбира се че е знаела. Медикамента е под наблюдение от УАДА от 1 Януари 2015 и всички са получили предупреждение. Мария получава милиони и има огромен екип. Обяснения, че не е знаела са наивни!!! Голяма тенесистка, но това е истината. Стига с тези конспирации срещу Русия! Това са тролови опорни точки. Като хванаха Ланс Армстронг и Карл Луис и сума си Американци нямаше конспирации ... Сега има!? Явно е, че руснаците зобат както и ние по време на соца!

8

Го4о

преди 8 години

Предполагам, че Шарапова вече се е "осведомила"?!?!? Аз когато приемам лекарства, чета инструкциите.

7

Сега е ..

преди 8 години

на 28год. Точно да си роди дете и след 1-2 години на 30 да ги разбива по кортовете!Жалко за ***, че пак изтегли късата (и дърта) клечка.

6

Анонимен

преди 8 години

Но има една тънкост употребата на лекарството може да се открие и след 120 дни след употребата му , а това е много удобно на УАДА за отстраняване на неудобните спортисти, много е просто днеска сме 09.03.2016 забранено е 01.01.2016 въпреки че не си в нарушение за това че си го взел след датата, си в нарушение за това че си го взел с по стара дата.Затова е скарано това лекаство в списъка.Практична работа.А ембаргото за русия си е в пълна сила.

5

Анонимен

преди 8 години

Че не е знаела че това е допинг е ясно.То и УАДА не са доказали че е допинг единственото което са доказали е че го приемат за забранено лекарство.При условие че специалистите не са наясно дали е допинг как може да се твърди че нефармацевтичка може да знае че това е допинг.

4

Анонимен

преди 8 години

Чух някакъв слух, че това, което е взимала не е допинг, а нещо, което може да прикрие употребата на допинг, но такива има и други, които не са забранени и яко се зобят от спортисти всякакви, най-вече които не са от Източна Европа, вкл. и Русия.

3

Анонимен

преди 8 години

Знаела е, днес в руската преса има факти, които посочват, че тя е била предупредена 5 пъти за забраната на този медикамент.

2

Анонимен

преди 8 години

Имам една проядена от молци вълнена шапка на тавана, та машинка може да се пробва да се обясни на шапката ми за недоразумението с допинга.