275

+++

преди 8 години

Този самозван адвокат е срам за България и за българската адвокатура. Нека Висшия адвокатски съвет му отнеме правмата - той е предател на Родината. Никой не може да преминава границата когато и където си иска. Има КПП-та, след представяне на паспорт и документ за самоличност - влизащ в държавата. Нека това адвокатче да мине през границата на демократичните американски щати.... дали няма да го застрелят като куче. Аман от "правозащитници".

274

Охранителят

преди 8 години

Ами мили защитници на незаконните мигранти,нека ние Българите да мигрираме и да ви иставим с тези мигранти,който повярвайте ,повечето от тях не ще се социализират с нормалният начин на живот в правова държава ,та тогава оставайки с тях си пазете задните части :-)

273

не трето!

преди 8 години

Начи дълг е като срещнем гащници налазващи през границата! Да хварчат *** и шалвари, а под фереджетата по един твърд мазен за уважение!

272

не трето

преди 8 години

Нито инди нито турк пич, от ботевски произход!

271

Анонимен

преди 8 години

Българеещото се копанарче от Ямбол иска да става известен в махалата

270

ПРИЗИВ

преди 8 години

Даите,тея тримата в гората на Долно Ябълково,да посрещат бежанци.Даите им хляб,праз,сланина,една манерка акцизна ракия и кутия MOONT без бандерол.Аз ще поканя Динко да ги приветсваме там

269

Анонимен

преди 8 години

не се казва булгари, а бЪлгари пловдивски пръч от турски произход, или индийски...

268

Анонимен

преди 8 години

българия на българите, всички останали зда си знаят мястото и да не забравят, че са на гости и могат да бъдат изгонени!

267

не трето!

преди 8 години

Какво е мирен подход с мигранти!? Просто им показваме вярната посока къмлюбезната домакиня канцлер дето ги кани! И крак асвалт!!!

266

Ха-Ха-Хааааа

преди 8 години

бтв-новинте - предаването с Динко @ 19:48-----------------------------------------------------------------------------Динко: Не стига, че е влезнал в България, а и иска да ме набие....Дай да му свалям шапка и да му се кланям.Адвокат: Още малко ще кажете, че са ви заплашили с изнасилване.Динко: Теб могат да те заплашат с изнасилване, мен не....аз съм по-симпатичен от теб, между другото.

265

не трето!

преди 8 години

Като дойде народната власт този път трябва да почне първо от адвокатите!

264

не трето!

преди 8 години

Чудно дали Алгафари и тва адвокатче щяха да са такива хуманисти ако тези измети бяха попаднали на хубавите им булки вместо на пръта Динко!? Много ми е интересно!

263

вълк чакал

преди 8 години

БТВ на Мърдок/г или на умрял дог.Ами следващия път няма да предаде,Динко на... /ами то няма на кого/мигрантите.Като му посегнат,остават там и ...до там.Динко,разбра ли,че в Родината на Ботев и Левски,управниците са ПРЕДАТЕЛИ

262

дибелката

преди 8 години

Какъв хелзински комитет бе,какъв мазен адвокат-*** тук важат,та на това мъжко момче образуват неприятности.какъв Алгафари бе.Едно време за нарушаване на територията на държавната граница,наказваха сурово,дали на вън,дали навътре.Еиии заспали ми народе-СЪБУДИ СЕ.Утре на мястото на Динко,може да е всеки от нас.Да му окажем подкрепа,срещу тези изпиздени институции,които само създават неприятности на собствения си народ.Народа на чиито гръб лапат и народа които грабят.

261

Анонимен

преди 8 години

призовавам истинските българи да изтрият бтв от телевизорите си! бабите ще минат без турски сериали! спрете тази чудовищна манипулативна пропаганда на мърдок! това са продажни медии!!!! бойкот!!! аз ги изтрих. всичките им скапани канали.

260

бургазлия

преди 8 години

Ако Динко го считат за престъпник че с голи ръце ги заставил да мусе подчинят и принудил да налягат по очи както се полага докато дойдат от Гранична полиция То оня генерал който седмица преди това в същия район беше задържал група натръшкана по очи докато престигнат от Гранична полиция.Н между двамата има разлика в принудата да залегнат по очи .Първия под дулото на оръжието а другия с голи ръце в ръкопашна схватка.Кой от двамата е по опасен и им застрашава живота .Е ДИНИЯ ГЕРОЙ другия обвиняем.

259

Анонимен

преди 8 години

двама емигранти и едно мекотело безполово се опитваха да се изгаврят с нашето момче. но не им мина номерът. да, прае беше динко, унисекс водещата се беше извикала приятелките, за да ги направи известни. чист ляворезбарски пиар. пълен бойкот на битиви!!!!

258

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Динко е един достоен млад българин,със самочувствие,защитаващ себе си и родината от явни нарушители.Да го подкрепим,защото той е пример за всички българи,неподвластен на *** ценности,прокламиращи толерастия,за сметка на зачеркване на национални ценности,крепяли ни през вековете.Жалко за Хекимян,мислех го за непредубеден водещ,но той пригласяше на двамата в студиото,които с неприкрита ненавист плюеха младият български юнак,на който хич не му пукаше от слюнките и това ги...вбесяваше.

257

ХХХ

преди 8 години

Ако Динко го изкарат престъпник ..........тогава значи че България е нахлузила чалммата !

256

СМ

преди 8 години

За разлика от Германия и Австрия, където нарушаването на граница е административно нарушение,то нарушаването на българските граници мисля, че все още е криминално престъпление.Нека някой юрист да се произнесе по въпроса.А от тая история с бежанците нищо няма да излезе.