19

Анонимен

преди 8 години

Манипулативно заглавие, както е казано в заглавието без пояснение, но деца там няма. Има крадци.

18

Анонимен

преди 8 години

На Тиквата и Бъчварова едва ли им пука, та това се случва в Красна Поляна, не нито в Банкя, нито в центъра на града, нито в гъзарските квартали. Поне за сега.Нормално е хората да не смеят да им правят забележки, защото едва ли после полицията ще открие, кой им е счупил прозорците или им е обрал дома! Просто държава няма, има едни тлъсти и корумпирани политици и не работещи институции!

17

Анонимен

преди 8 години

Това са от Виетнамските общежития. Откога се говори да ги премахнат оттам и нищо не се прави, а те се плодят и стават все повече и по-нагли. Кметът на Красна поляна, ако има топки, да взема да ги натовари на автобуси и за ги закара в лъскавите офиси на Хелзинкския комитет или направо в кабинета на Бъчварова!

16

инж. Андреев

преди 8 години

Прощавайте...този, който снима, защо не е подал сигнал на 112, вместо да снима?Аз съм подавал сигнали - колкото и да е невероятно при позвъняване на 112 и регистриране на сигнал, са длъжни да действат веднага, т.е. екип идва на проверка в рамките на 5 минути...няколко пъти съм подавал сигнал - всичките пъти е имало анвременна реакция. та въпросът ми е - колко "ЛАЙКА" събра това видео във фейсбук?

15

Анонимен

преди 8 години

къде е хелзинският комитет?

14

Наистина ми писна

преди 8 години

А Бъчварова иска още пари!?!?!?! За какво? Защо полицията не прави нищо срещу тези ПРЕСТЪПНИЦИ?????????????????????????????????????????

13

Анонимен

преди 8 години

И други неща казаха хората там - страх ги е, защото онези от Индия им чупят прозорците, ако им направят даже и забележка, а полицията все така си спи и нищо не прави. Пита се в задачката защо ни е това МВР, ако не защитава хората? Засега МВР-то спи, но се знае и че в в всяка престъпна група има и служители на МВР.

12

Цецо

преди 8 години

Това ни чака, подобни прояви ще зачестяват... а и не само подобни, за съжаление!

11

Анонимен

преди 8 години

ето ви евроатлантическите цености ето ви я и интеграцията

10

.!.

преди 8 години

Просто е! Махаме детските надбавки! Така или иначе аз не получавам никакви детски! МОИТЕ ДЕЦА СА ДИСКРИМИНИРАНИ! А "децата" на ги храним поим ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ за ТЯХ ОСТАВАТ НЕ НАКАЗАНИ! КРАДЪТ ток, вода метали и каквото друго може да се открадне! правят секс с МАЛОЛЕТНИ ИЗНАСИЛВАТ и всичко това им се разминава понеже били от друга етническа група! ПИСНА МИ! Има начини да се ПРЕКРАТИ това нещо, и този начин вече е бил прилаган по наште земи, но сега ВСИЧКИ ги е СТРАХ да гоприложат!

9

Кольо

преди 8 години

Бой трябва, не смартфони.

8

Анонимен

преди 8 години

Абе не можеш и да се разправяш с тия, ще се разбягат и ще доведат след малко целия Факултет да изпотрошат прозорците на блоковете! Хората с право се страхуват, като знаят, че и на полицията не могат да разчитат!

7

Анонимен

преди 8 години

В Австралия навремето властите са отнемали децата на аборигените и ги слагали в интернати. И там учение, труд, занаяти и религия и са ги направили хора. На Олимпиадата през 2000 г. в Сидни аборигенка-атлетка имаше честта да запали олимпийския огън. А ние тук се чудим как да ги развъждаме, за да грабят и убиват! Деца били? Какви деца, това са престъпници отсега!!! Пред нашия блок пребиха възастна жена, за да й вземат чантата, още не може да се възстанови! При нас в Красна поляна е ужас!

6

Гражданин

преди 8 години

Жандармерията в гетата, да ги строят в редичка и да ги накарат да възстановят счупеното! За наказание да оправят и другите паркове!

5

Мдаааа

преди 8 години

При Тодор Живков децата бяха възпитани и имаха други занимания.

4

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

преди 8 години

После мучат: "Що българите не искат да си плащат данъците?"Сега родителите на тези "роми" да бъдат осъдени да заработят цената на площадката в петорен размер. Ако нямат с какво да платят - да ги пратят да работят в някоя мина, докато не си платят сметката.

3

Блъско

преди 8 години

Кога ще се закрият тези пунктове за изкупуване на метали ? Кога? Тези съсипаха държавата и все няма виновни.Докога ще е така?

2

Анонимен

преди 8 години

тези са потомци на имигранти по нашите земи от преди 700г и виждате как са се интегрирали.. а наивници очакват днешните мигранти да се интегрират за няколко години..

1

Мене

преди 8 години

Да се разминат безнаказано!? Нарича се посредствено извършителство, и е познато много отдавна на наказателната наука. Този който мотивира едно лице, на което не може да му се търси наказателна отговорност отговаря лично, като извършител.