30

123

преди 8 години

Глоба от 2 до 6 хиляди лева бооожееее *** те ще ги уплашат с тази глоба ХАХА.. Защо не им лепнат 200 000 до 600 000 лева глоба да видим тогава дали ще има подобни инциденти.Смотана държава покровителства големите производители а малките ги тъпчи.

29

иван

преди 8 години

Хора луд ли сте да купувате кренвирши ?

28

да

преди 8 години

В детските кремвирши бях намерила някакво пихтиесто вещество. Струваха 3 лева и нещо- изхвърлих ги в коша.

27

Анонимен

преди 8 години

Коя е фирмата?

26

Анонимен

преди 8 години

И кво? Изтеглиха ли продукцията? Понеже в Германия изтеглиха милиони Сникери и Марсове понеже бяха намерени парчета пластмаса в тях. Та питам. Прозиводителят изтеглил ли си е продукцията са проверка или е бутнал парички на съответните органи?

25

дафи

преди 8 години

еми фирмите на боко скоро и друго ще започнат да слагат а и ще стане задължително да се купуват.

24

Анонимен

преди 8 години

Явно са от най-евтините :D аз ям само попарени кремвирши с кашкавал отгоре

23

Реалист

преди 8 години

Тук явно си живеете с представите от преди 100 години и коментирате ли, коментирате. Сега на практика всички храни продавани в България са ***. Някакво огромно изключение е да намериш нещо, което не е *** или поне по-малък бокл.ук. Номер 26 пише за "хубава вратна пържола", но и представа си няма какъв хубав бокл.ук яде. При това не отчита много други неща - време за приготвяне на пържолата и на кренвиршите, здравословно състояние по отношение на зъбите или нещо друго, което налага мека хран

22

Анонимен

преди 8 години

И отново само един коментиращ отбеляза, че пак не се споменава #кой е производителя! Сакън, да не му направим лоша реклама, че като вземат и да го глобят с 2000 лв. съвсем ще я закъса завалията. Абе, хора, какви са тея глоби от по 2000 лв. за производител, който трови хората с ***??? Това са си джобни пари за собственика. Поредната доза възмущение...

21

Анонимен

преди 8 години

Кренвирши се слагат на пици, на сандвичи- защо обвинявате майката?! И не глоби за некачествени стоки, а направо затваряне на предприятието! Изобщо храните са ***- не внасяйте такива, и не произвеждайте такива. Отказ от внос и отнемане на лиценз, ако производителят е наш. Вижда се че глобите не плашат никого.Има ли държавни органи, които да се справят с тези проблеми? Има, но те просто не си вършат работата. Неслучайно.

20

Анонимен

преди 8 години

а как се обезщетява жената която ги е намерила? това винаги ми е било любопитно, почва да пише жалби, губи време, активен гражданин е, занимава се с бюрокрация и ?

19

wss

преди 8 години

фирмата ще бъде глобена с от 2 до 6 хиляди хахаха все едно мен да ме глобят за нещо от 2 до 6 стотинки даже не е и толкова капчица от океана.........

18

Анонимен

преди 8 години

И аз не уважавам майки, които хранят децата си с такива ***, а после по цял ден защитават хомеопатията, плюят ваксините и се възхищават на гостите на Гала, но да не забравяме колко хора живеят на прага на бедността, и не могат да си позволят повече.

17

кулинар

преди 8 години

Интерсното е, че явно хората незнаят от какво се правят т.н. кренвирши. А пък да се дават на деца е престъпление.

16

Анонимен

преди 8 години

20 минути ви трябваха, за да си оправите креМвиршите.

15

Анонимен

преди 8 години

В кварталната баничарница пишат по-грамотно от вас. Съдя за това по етикетите на закуските им - "Кренвиршка с цял кренвирш - 1.20лв".

14

Аз

преди 8 години

Дори веднъж не е написана думата кренвирш правилно!

13

Анонимен

преди 8 години

Хубаво е, че производителят е решил да сложи поне едно нещо в кренвирша, което става за ядене - найлона.

12

Биренка

преди 8 години

Много нови думи научих от днес.бг: днес "кремвирш", а по принцип любимата ми е "напът". Явно изданието се бори за наградата "КреМвирш на годината"

11

Анонимен

преди 8 години

Само не мога да разбера каква отговорност носи търговецът, ако стоката му е доставена в срок на годност и на външен вид няма промени. Ако отвори всичко кренвирши да ги проверява дали имат нещо особено вътре, кой клиент ще си ги купи след това? Друг е въпросът, че в кренвиршите наистина слагат кой какво има и намери под ръка. Цялата Менделеева таблица е събрана в един-единствен кренвирш!