8

Анонимен

преди 8 години

АКО НА СГРАДАТА Е ИЗГУБЕН СТРОИТЕЛНИЯТ ПЛАН ЕДВА ЛИ ЩЕ Я ВЪЗСТАНОВЯТ В ОРИГИНАЛНИЯТ И ВИД. ТАЗИ СГРАДА Е СТРОЕНА ОТ СТАРИ МАЙСТОРИ НЕ ОТ МЪРЛЯЧИ КАКВИТО СА СЕГАШНИТЕ ПИШМАН МАЙСТОРИ. В ТАЗИ СГРАДА НЯМА ПЛАСТМАСА ГИПС КАРТОН И ЛЕПИЛО С КОИТО МАТЕРИАЛИ СЕ СТРОЯТ СЕГАШНИТЕ КОЧИНИ. СГРАДАТА Е МАСИВНА И МНОГО ЗДРАВА. ТАКИВА СГРАДИ ИМА НА ПО 300 ГОДИНИ И НЕ СА МРЪДНАЛИ. ДОКАЗАЛИ СА ЗДРАВИНАТА СИ ПРЕЗ СТОЛЕТИЯТА. А СЕГАШНИТЕ КОЧИНКИ ЩЕ ПАДНАТ САМО ПРИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ОТ 5 ПО РИХТЕР.

7

Анонимен

преди 8 години

Някой знае ли кой е собственикът

6

Доволния

преди 8 години

Браво на министъра на културата Вежди Рашидов свърши си работата перфектно.А сега следва да има наказание за виновните.Възстановяването за сметка на този ,който е рушил.

5

Анонимен

преди 8 години

От цялата проверка нема да излезе нищо. Всичко ще е наред, няма да има никакви неточности, няма да се намери виновника/виновнижите дал разрешение за събарянето. Накрая ще е виновен бай Иван с фадромата. И след няколко дни всички ще забравим за случилото се. Зградата в последствие ще бъде изядена от индийците, и нещо друго ще се построи там след някоя друга година.

4

Анонимен

преди 8 години

А герберасткия кмет, който разреши бутането ще върне ли комисионната ?И за чия сметка ще е новият склад - пак ли ние, данъкоплатците ще го платим ?

3

Анонимен

преди 8 години

Собственикът на сградата да я възстанови в оригиналния и вид в най-кратък срок за своя сметка. И веднага държавата да си я вземе обратно. Такива собственици не заслужават да притежават сгради с историческо и архитектурно значение.

2

SS

преди 8 години

И как ще стане възстановяването - тухла по тухла обратно ли ,тва да не е Лего ???

1

Ники

преди 8 години

Успех и приятно общуване!