74

Анонимен

преди 8 години

Що не си ги вземеш в Банкя.Аз живея около тях и знам какво е

73

Анонимен

преди 8 години

До един българин:благодаря ти!Макар да звучи парадоксално сравнението,което правиш,човешката история определено се повтаря.Харесвам изказването на един историк-Шломо Занд,парадоксално евреин,който казва:"Ако искаме да избегнем превръщането на света в гигантска лудница,трябва да устоим на изкушението да преразпределяме неговото население в съгласие с определен исторически модел."

72

Анонимен

преди 8 години

V PRIEMNIAT LAGER TI DAVAT VSICKO ,OT KOETO IMASH NUGDA--AKO NE SI SAGLASEN DA GIVEESH V LAGERA TE VRASHTAT V KASHTI BEZPLATNO.KAKVO POVECE ISKAT TEZI MUSULMANI?

71

Един българин

преди 8 години

Същите думи е казал райхсфюрерът на СС, Хайнрих Химлер относно германските концлагери.Даже има пропаганден филм на тази тема за лагера Терезиенщадт в окупирана Чехословакия.Целта е да покажат колко хубаво си живеят там евреите и как нямат никакви оплаквания.Разбира се, повечето обитатели на този лагер по-късно са били прехвърлени в други лагери и впоследствие убити.Идеята ми беше, ако някой се чуди, че Бойко нищо не каза. Надявам се все пак бежанците да останат живи и здрави поне.

70

Анонимен

преди 8 години

За тиквата няма външен враг, освен вътрешния - българския народ.

69

погр ебален агент

преди 8 години

България трябва веднага плътно да затвори границите си. Та като замине пожарникаря в Брюксел, да не може да се върне!

68

Анонимен

преди 8 години

Прави впечатление увеличеният брой деца, които влизат и след това остават без придружител. Гледам кадрите на татковци, размахващи невръстни деца като пропуск и се питам няма ли кръвни тестове, за да се установи дали тези, които ги внасят са им родители? Явно някои си купуват родителството, което трае само до влизане в Европа.

67

Един българин

преди 8 години

Душица човек! Не човек а памук! Майка Тереза! О, Небеса!Не знам, не се сещам повече, свършиха ми се суперлативите за Фейсбойко.Реймънд ряпа да яде! Ако всички го обичат, то Фейсбойко е още повече обичан от повече от всички - извънземните също обичат Фейсбойко.За него няма нерешими проблеми, Фейсбойко може да осъществи контакт и с марсианци, ако се наложи...

66

Анонимен

преди 8 години

А ти от къде знаеш,че не са ни врагове?Влизат в страната ни отвсякъде,незнайно с какви подбуди,млади здрави мъже,захвърлили паспорти някъде, бродят из гори,дерета и полета,а м-р председателя е сигурен,че не са ни врагове.Какво трябва да ни се случи,за да се стресне властта и по-сериозно да се вгледа в тази напаст,която завладява Европа.

65

ес

преди 8 години

Като е прекрасно, защо не се заселиш при тях

64

бойко roasted

преди 8 години

И за чобани по границата не ставате , то не е като да се печеш в катар , генералите издънкаджии....

63

Анонимен

преди 8 години

Никога няма да се интегрират с нас-българите.Ще се интегрират с другите мюсюлмани в ЕС и в родните им страни.

62

Анонимен

преди 8 години

Ще се интегрират лесно, те са близки до нас по всичко - манталитет, етнос, бит... Ориенталци като нас.Най-малкото нас пет века ориентарци са ни ... или си мислите, че сме бели нора!?

61

тиква

преди 8 години

Ето как става: *****, *****, ******* **з!

60

Анонимен

преди 8 години

Глобалната криза ще удари първо емигрантчетата в Западна Европа.Ще си се върнат по родните домове,няма къде да отидат.

59

Анонимен

преди 8 години

До 78: *** пълен!За колко години според теб се формира една нация?Или всички новоизлюпени бакалавърчета и магистратчета по европейски и обществени науки си мислите,че социалното инженерство е като да забъркате салата?

58

.........

преди 8 години

моля ви един ден поне не давайте този господин писна ми да слушам лъжи лъжи и пак лъжи - разбирам че "много" го обичате но ......идва ни в повече

57

Анонимен

преди 8 години

Пред това да гледам празни улици и призрачни квартали, по-добре да приемем качествени бежанци, да се сливаме с тях, да водят и роднините си в България.Друго спасение няма.

56

Анонимен

преди 8 години

"... да се дадат пари там, където трябва..." казва Баце и става ясно защо рекламира България пред бежанците. И Кристалина на всеослушание каза, че може да получим пари заради бежанците, а на ушето на Тиквето е казала: "Малко са на брой при вас, Борисов, така няма да ти дадат, трябва да напълниш държавата."

55

Анонимен

преди 8 години

Добрите и работливи мюсюлмани трябва да бъдат приемани и интегрирани. И дано при нас идват повече такива, умиращата ни държава има нужда от тях.