65

Спас

преди 8 години

Няма българин, който да не се ядосва, когато му говорят нелепости за Русия и европейски ценности! Аз смятам, че това недоразумение се прави умишлено на клоун!! Благодарение на него народът узрява за свалянето на краварския гнет! Наш човек е, ВЕРВАЙТЕ МИ!!!!:)

64

Анонимен

преди 8 години

Нормално е Плевнелиев да мрази Русия. Все пак руснаците режеха фесовете на дедите му, заедно с главите им, понякога направо и от кръста нагоре.

63

Анонимен

преди 8 години

До каубояПрав си, само не помня Освобождението не съвпадаше ли по-скоро с индианския период :) То на някои държави историята им започва доста късничко.

62

укра

преди 8 години

До СтойчоПрезидента не мрази България,но изглежда мрази Русия !Е по това той си прилича с великия Левски-и той е мразил Русия,даже повече от Турция,защото е мразил всички врагове на България.И Русия затова и му осигурява обесването-за да не освободи той България,защото ако я освободи той,то Русия ще гледа проливите през крив макарон-както сега гледа Украина и Прибалтика.

61

Анонимен

преди 8 години

Но президентският стол ти беше подарен по грешка и няма да се повтори!

60

Стойчо

преди 8 години

За пръв път имаме президент, който мрази България. И името му е РОСЕН ПЛЕВНАЛИЕВ!

59

въпреки русия

преди 8 години

Всъщност България се освобождава въпреки че Русия се опитва с всички сили да изкриви, усложни и всячески да попречи на наето освобождение. Остър нож обаче в торба не стои. Въпреки инвестициите в различните предателски клубове и седенки, Българския народ знае какво да прави и отдавна е оставил *** да дишат праха му. Скоро праха вече ще се е утаил.

58

укра

преди 8 години

Главната опорна точка на руските окупатори се пропука-нямало е освобождение,защото е нямало робство.И сега цялата пета колона от перхидроли а и Русия също ще увиснат като паяци в празна църква.

57

Анонимен

преди 8 години

Do 86 всички изброени са били автономии с църковна самостоятелност а ние с разрушена държава и църква

56

каубоя

преди 8 години

За какви руснаци говорите ,че са ни освободили.Това са били Американски трапери и каубои.Тези американци по нареждане на ЦРУ са били преоблечени като руските войници.АМЕРИКАНЦИТЕ са ни помогнали да се освободим от съжителството с турците и ги помолили да си се приберат зад високата порта.Да живееее САЩ нашият освободител от турско присъствие.За какви руснаци ми говорите.Браво на траперите и каубойте.

55

аман от невежи

преди 8 години

До Срамота! как турско робство без да е съществувала турска държава *** имало е османска империя която се състои от над десетки държави и незнам си още колко етноса и племена

54

БГ ТУРЧИН

преди 8 години

До АнонименА БЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ АКО СТЕ НАРОД.....НЯМАМ ДУМИ.....ГЛЕДАТЕ САМАРСКОТО ЗНАМЕ,АМА НЕ КАЗВАТЕ ТУРСКО РОБСТВО, А "ЧУЖДА ВЛАСТ".....ХАХАХА.....СРАМ НЯМАТЕ БЕ.....А САМАРА Е ГРАД В РУСИЯ И ТОЗИ ГРАД И ТАЗИ СТРАНА ВИ ПОДАРИХА ТОВА ЗНАМЕ,ТОЛКОВА РУСКИ НАРОД ЗАГИНА ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ, А ВИЕ НЕ ПОКАНИХТЕ ДОРИ ПОСЛАНИКА ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ОТ РУСИЯ НА ТЪРЖ. ЗАРЯ-ПРОВЕРКА.....И ПОСЛЕ.....ДА ВИ УВАЖАВА ЧОВЕК.....НЯМАМ ДУМИ

53

Срамота!

преди 8 години

Не се казва 500 години чужда власт а 500 години турско робство, другарю ***. Чакам с удоволствие момента, когато по национални празници, вече няма да виждам мазната ти физиономия да чете глупости от листчето в ръка.

52

Анонимен

преди 8 години

А ако Президентът е против България?

51

До коментаторите

преди 8 години

Който е против Президента, той е против България.

50

Анонимен

преди 8 години

Значи нашите възрожденци са били проевропейци. Интересно като се има предвид, че Англия и Германия са били съюзници на Османската империя. Този май не е влизал в час по история. То бива слугинаж бива, но това вече е опасно за националната сигурност.

49

naso

преди 8 години

Срам ме е!!!

48

истинската история

преди 8 години

ако не бяха българите царска русия никога нямаше да спечели войната срещу османската империя както и участието на арммиите на финландци румънци поляци така че да не си приписват заслугата че е само тяхна

47

До Плевнелиев

преди 8 години

Свободара ни е подарък, но не от Наполен, за когото турците бяха приятели а руснаците врагове. Свободата ни е подарък от враговете на Европа, тоест руснаците. Приятелите на Европа турците, са се смятали винаги за безопасна окупация на балканските територии. Окупацията от бежанци, подклаждана от Турция и сега се смата за безопасна окупация. Опасната Русия бива унижавана и наказвана с ембарга, докато Турция получава 3 милярда долара помощ. Да живее Турция, паша Плевнилиев, скоро ще сложиш чалмата

46

Анонимен

преди 8 години

До Анониментя руската войска се е състояла от украинци и българи имигранти от украина а само офицерите са били руснаци---------------------------------------Забрави само татарите и иФрупейците и поста ти ще бъде образец за полит коректност.