49

Анонимен

преди 8 години

Не разбирам защо като стане дума за нашето море, всички изтъкват негативите на мутренските хотели.Навсякъде в страната има домашни хотелчета и къщи за гости.Обслужването в тях няма нищо общо с това на Сл.Бряг и мутренските кочини.

48

..

преди 8 години

Ne narod, a mursha

47

тцтцц

преди 8 години

*** НАРОД ейййй,какво не им хареса в родината??????? а отиват да пълнят гушите на чужденците,до ония ден България загуби милиони левове само заради тия мързеливи гърци дето живеят само със нашите пари и без да бачкат,а нашите ГОРДИ ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ хукнаха пак да им пълнят джобовете!

46

хаха

преди 8 години

Не сравтявайте разкошните сомплекси по нашето море с гръцките коптори. Просто ставате жалки...

45

Кофти материал

преди 8 години

Един бойкот не можем да направим, какво остава с този човешки материал държавата да вдигнем на крака. Спасявайте се кой където може, България е в предсмъртна агония.

44

Анонимен

преди 8 години

Не ми е ясно писанията на подобни статии.Всеки е свободен да избере къде и как да почива.И това няма нищо общо с родолюбието.Аз обичам родината си но не обичам българските "бизнесмени" защото те самите така са си "постлали",и аз избирам да не им пълня гушите.

43

Анонимен

преди 8 години

Софиянците за мене не сте истински българи вие сте ненормална гадна гад

42

Алоо

преди 8 години

До xнихилистите да спрат да реват и слагат всички под един знаменател нали ви казах да се лекувате от тази болест НИХИЛИЗЪМ

41

маринов

преди 8 години

И сега, ако някой каже, че "случайно" блокадата бе свалена преди дългия уикенд... Това беше отдавна ясно, че ще се случи, защото хотелиерите щяха да ограничат изкупуването на продукцията на фермерите, а грък гръку да вади око не иде. Византийска работа.

40

Анонимен

преди 8 години

Погледнете по телевизията хората по света какви курорти имат и как се държат с туристите . Нашите гледат на туриста като ходещо портмоне . Ако може да си плати почивката и храната и да се маха от хотела . Тази работа не става с агитация по медиите . Тука у нас ще почиват само хората без пари .

39

ЕТО ОТКЪДЕ

преди 8 години

До Анонименмогат да компенсират загубите от стачката на гръцките фермери ами като глобят продажниците ходили след това на курорт в гърция и следващия път тия повече ще се ослушват преди да решат да ходят

38

Анонимен

преди 8 години

На пишман "патриотите" по-долу ще кажа че ако хотелския ни бизнес ни беше като този в Гърция хората щяха да си стоят тук. Но само като чета комантарите става ясно че това няма да се случи скоро. (На мазните "рекетьори" клиентите са им виновни). На тия дето още не са разбрали да им е ясно че клиентите се привличат, а не са крепосни селяни които да "цедиш". Айде със здраве и весели празници.

37

хаха

преди 8 години

"Само" 1 от 4 отказани резервации означава, че 25% от резервациите са отказани. Ако същото се случи тук, платените трoлове ще крещят до небесата. Днес 25%, през лятото 40% ... е, все от някъде трябва да се започне.

36

kolo

преди 8 години

Българина е два пъти по мързелив от Гръка който не е ходил за повече време да не говори глупости. Да ви подскажа че всички къщи и дворове са подредени и измазани.Българина за съжаление е дота наивен и каквото му кажат не мисли а си кара наизуст.А относно сезона ясно е че доста по привлекателно е Гръцкото крайбрежие. То съпоставка не може да се преви с БГ лайнарника и Бетона.

35

x

преди 8 години

Съвсем нормално. В България хората свикнаха да мислят само и единствено за себе си, за своите задни части. Това с блокадада мина само с цъкане на езици и толкоз. Нямаме чувство за народност, за общност. Индивидуалисти.

34

Андрей

преди 8 години

Жалки сме! Гърците ни се подиграват, не ни уважават, ама ние събираме парички да им носим.

33

Идиот

преди 8 години

Прости, прости, прости софиянци! Защо бре? Гърците ни пикаят отгоре, а вие пак там отивате при първия удобен случай! Смотан офис-планктон софийски!

32

Анонимен

преди 8 години

*** народ, който мисли само за себе си. Не го интересува този до него. Какво са 20% загуба пред това да отстояваш правата на собствения си народ. Очаквайте когато отново нямат работа на полето, отнова да затворят границата и то за по-дълго време. Не ви ли е ясно че ни гледат сеира и ни се подиграват, защото сме им ясни като народ-продажници. Гърците са мързелив народ, който през комунизма е свикнал да му се наливат много пари, защото се намира най-близо до комунистическа държава. Изролзват

31

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Изненадан съм !Ние като народ вече сме неспособни да се обединим и да направим, каквото и да било съзидателно. Още повече, че вече 50% от населението на България е небългарско.Царе сме обаче да разваляме работата на другите.Затова сега съм учуден, че не провалихме печалбата на гърците. :)

30

Анонимен

преди 8 години

Какво значение има, че на някой сънародник му е нанесена вреда на бизнеса, нали това не е нашият собствен бизнес!!! Празник е сега, не ми говорете за солидарност към нашего брата, важното е, че да ни е густо, да пием Узо и мятаме лавраци и ципури! А презрението в очите на тези дето ни ги сервират, какво пък толкова, нали ще се тагнем у фейса с пълни стомаси и ухилени празни тикви от Кавала! Ако помните историята, ще знаете, че именно разединението ни е вкарало в лапите на турците за 500 години!