66

Анонимен

преди 8 години

Как може руско-турската война да ни освободи от Османската империя. Освобождава ни от ТУРСКО РОБСТВО ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТЧЕТС ТАКИВА. СТИГА ИЗКРИВЯВАХТЕ ИСТОРИЯТА.

65

удри

преди 8 години

За какво да празнуват?Борисово време!За много бедни то ще е последно!Борисова бащиния-България!И дядовите нивички ви изнудиха да продадете, следват жилищата!Цар ТИКВА!И мигранти бягат през глава от мафиотската ц.иганска ***!

64

българин

преди 8 години

Явно много турци са се събудили рано рано и са надраскали по 5-6 платени коментара.А дават ли си сметка,че в момента използват компютри благодарение на Джон Атанасов-човек с български корени.Ако чакахме на тях компютри да направят така и не бихме дочакали.Да,Турция е по голяма,но няма нито един турчин който да е направил това което са направили Джон Атанасов,Никола Тесла,Асен Йорданов,Виден Табаков,Петър Петров и много други.Турция е символ на средновековието,колкото и пари да се наливат в нея!

63

България

преди 8 години

Честит празник, българи!

62

Анонимен

преди 8 години

Честит празник Българи . Не четете кой какво пише и какво казва . България е член на НАТО и ЕС , а поробителите никога няма да станат членове на ЕС . Това е достатъчно да бъдеш наравно с най богатите и силни държави .

61

ЦК на ГЕРБ

преди 8 години

....краварите и техните слуги !!!

60

ЦК на ГЕРБ

преди 8 години

Благодарим Ви,братя руси !!! Сега елате да ни освободите от краварите и техните *** !!!

59

с хляб и сол

преди 8 години

Ако днес руските войски пресекат Дунава и навлязат в България, да ни освободят от деформаторския блок и от герб, от *** на Сорос, от игото на брюкселската хунта и на Нато, и да изпратят плевела на заточение в Сибир, аз с удоволствие ще ги посрещам с хляб и сол!

58

Евгений

преди 8 години

Вот так братушки. На празднование пригласили турков, а не русских, которые тысячами жизней заплатили за болгарскую независимость. Теперь мы видим, кто есть кто.

57

просто и ястно

преди 8 години

Въпреки болните мозъци който пишат глупости срещу Русия на този тържествен ден!Дълбок поклон и ВЕЧНА признателност към братския Руски народ за освобождението ни от турско робство.

56

богат - беден

преди 8 години

"Изниква въпросът - Ако Русия наистина ни е "освободила" единствено от приятелски чувства, защо е чакала цели 500 години да го направи?"_________________________________________________________________________________Нищо, Запада чака само 45 години да ни освободи от съветско присъствие!Наслаждавай се!

55

честито!

преди 8 години

На този ден преди 138 години, братска християнска Русия е освободила братска християнска България от турско робство. От тогава българите вече не са роби на отоманския ислямски халифат!

54

Галя

преди 8 години

Не зря на празднование пригласили Ердогана.Болгарское правительство ценит заслуги турок перед Болгарией

53

Румбо

преди 8 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!И умната-да не се окаже последен!Днес България е на кръстопът и повечето пътища водят към края и,по-рано или по-късно!Обаче има и шансове за оцеляване и напредък и те трябва да бъдат намерени и използвани!Най-първо трябва решително да зачертаем управлението в стил "ТКЗС в ликвидация"!Как да има напредък,когато от върховете вее вятърът на обречеността?Повече самостоятелност и вяра в себе си-това ни е нужно!А евроатлантическите и православни ценности-на заден план

52

До 169

преди 8 години

Чакали са европартньорите ни и братския американски народ да се сети, да ни освободи. Изчакало им се е чакалото и са решили да действат..... Честит празник на всички българи! Поклон пред българските и руски животи, дадени за освобождението на България от турско робство.

51

РВ

преди 8 години

Да 185Пак ти казвам, ходя си където ми е кеф. Най- кеф щеше да ми е в България, ако 1944 г до сега не бяха червените кхмери на власт. Не бъркай ссср с Русия. Нямат общо. А пред Българските герои, дали живота си за родината- поклон! Лека нощ от мен че тук е 3 през ноща. P.S. Нещо против Америка да съм написал?

50

някой

преди 8 години

Хаиде пак неуки РУФОСИЛИ когато ви утърва сегашна русия е наследник на всички и сталин и брежнев и на царете. Когато неви утърва плюете всички и се отричате и от маиките си. Аиде сега честно в онази воина са умрели и хииииляди УКРАИНЦИ ФИНЛАНДЦИ И БЪЛГАРИ . От хорски срам несе дървете толкова поне днес.

49

аС

преди 8 години

До 165 : Василев , слагай феса. Какво ти пречи ? 1 към 10 ! Много точно отразяващо съотношение между управляваща върхушка и народ ...

48

вижте кво стаа

преди 8 години

Уж свободна България а с комунистически химн(с малки изменения).Уж с правилни управляващи, а те пак партийци маскирани преди като комунисти сега като демократи и т.н. и т.н.Вижте очите на хората по улиците - страшно е!

47

Анонимен

преди 8 години

ДНЕС Е ДЕН НА БЪЛГАРИТЕ ! НИТО Е ДЕН НА РУСОФИЛИТЕ НИТО НА ТУРКОФИЛИТЕ ,ИДЕТЕ ДА СИ ЧЕШЕТЕ КРАСТАТА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ !