33

Анонимен

преди 8 години

Основно правило при дипломацията е че няма чисто бяло и съвсем черно. Това нашите не могат да го проумеят. Чуйте само Плевнелиев. После се сетете за Орбан например

32

Георги

преди 8 години

Може би трябваше да се направят разговори, замисли се Цветанов. Така е Цвъко, но ти НЕ МОЖЕШ ДА МИСЛИШ, нали ТИ създаде тази комисия, но пък какво да очакват хората от един физкултурник, нямаш пипе, нямаш интелект, само с ентусиазъм НЕ СТАВА, затова тихо и кротко напусни политиката и стани учител по физическо в някое село, там на ръце ще те носят.

31

Анонимен

преди 8 години

Е значи първо избързвате в правенето на Закони,Комисий и други а едва след това се Сещате че сте Избързали АМИ НАЛИ ЗА ТОВА ХОРАТА ГЛАСУВАХА ЗА ВАС ДА МИСЛИТЕ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАТЕ КВОТО И ДА Е БИЛО ПРИБЪРЗАНО ПРИБЪРЗАНИТЕ СТЪПКИ ПО НЯКОГА СЕ ОКАЗВАТ ФАТАЛНИ

30

Анонимен

преди 8 години

Прибързахте я ! Защо слагате Русия при Турция , това че българите обичат руснаците , не значеи , че трябвя да ги включвате в тъпата си комисия!

29

Комисар

преди 8 години

Ми комисията да вземе да измисли защо 25 години няма нито един построен газопровод до друга държава...

28

до 18

преди 8 години

Че защо тогава не го направихме 500 години,а точно на 4 март.*** сте и такива ще си останете.

27

Анонимен

преди 8 години

Е, случва се. Все пак не се кахъри Цветанов, русофобията се лекува, д-р Путин е голям специалист - радикални желязни хапчета по метода на академик Сталин. Излекувал милиони!

26

Иван

преди 8 години

Този гаф показва колко са далеч от реалностите, да не кажа некомпетентни нашите депутати. Тези хора приемат закони, които влияят върху всички нас. Те са по-скоро вредни от колокото полезни, защото с нищо не подобряват живота в страната. Който поддържа ГЕРБ, поддържа некомпетентността.

25

Анонимен

преди 8 години

Пресолихме манджата!

24

анонимен

преди 8 години

Представяте ли си,сега България се управлява от такива като този!!!!!!! Народе,народе докъде я докара.

23

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 27ти си украйнец ами *** там

22

истината

преди 8 години

До истПлевенлиев скръцна със зъби, и власта напълни гащите. Не е пребързано, а е закъсняло. В парламента има две про американски партии, има про турски, а няма про български. България на кръстопът, народът в безпътица.

21

Анонимен

преди 8 години

Да не би ушанките да са пуснали некой фунт сушени рубли на цвъки?

20

Луцифер

преди 8 години

И ГЕРБ прибързаха.трябваше да поумнеят и тогава да искат власта.

19

абсолютни идиоти

преди 8 години

Че бившите другари и днешни господари сте *** е ясно,но не очаквахме че сте чак такива.Без намеса на една от тези страни щяхме да споделим съдбата на арменците и юрдите,а с малко по-голяма намеса на другата страна всички щяхме да споделим съдбата на жертвите от баташкото клане.Никаква намеса е нямалоли няма,особено он югоизток сета☺

18

ист

преди 8 години

Путин скръцна със зъби, и власта напълни гащите. Не е пребързано, а е закъсняло. В парламента има две про руски партии, има про турски, а няма про български. България на кръстопът, народът в безпътица.

17

Анонимен

преди 8 години

"...замисли се Цветанов". Смях! "Кой сте вий, мислителю? Марк Аврелий? Спиноза?"- това е от Илф и Петров, а от мен: "С какво мислите, Цветанов?". Необходим е съответният орган, какъвто нямате! А идеята не беше ли ваша, герберска? И председателчето?

16

до 14

преди 8 години

Защо мислиш че господаря не е знаел? След гаф винаги се намира някой да замаже гафа.

15

Анонимен

преди 8 години

Ц.Ветанов не става.И Петьр Москов не става

14

българин

преди 8 години

Че и без руснаците на 4-и март щяхме сами да се освободим.