40

до Българин от Герма

преди 8 години

Ами, ако продължавате да се маете още година или две Германия наистина ще се превърне в Германистан!И оправдания от рода на "ама Зелените, Левите и тем подобни" няма да спасят нито немската икономика, нито самата Германия!Сваляйте Меркел или Германия ще пламне и без това имате огромно количество от мюслитата!

39

SS

преди 8 години

вижда му се че ще има нов Хитлер и ще има пак прочистване в Европа просто е въпрос на време, събитията в историята рано или късно винаги се повтарят по един или друг начин просто страдат много хора за сметка на други...

38

Анонимен

преди 8 години

Ей, тоя с червената блуза голям артист бе! Като видя, че камерата го снима и се строполи и се прави на умрял. Наплискаха му лицето с вода и след една минута все едно нищо не му се е случило. Като футболист за дузпа пада, ей!

37

Българин от Германия

преди 8 години

Подкрепям напълно колегата с коментара 37.Лошото е, че Меркел снощи съвсем нахално оповести, че не си променя решението.Но протестите се разрастват, много хора от т.н. Среда клонят все по-надясно. Съпартийци на меркел и коалиционни партньори и обръщат гръб. За жалост Зелени, Леви и Соц.Демократи са много наивни. Затъваме с всеки изминат ден.

36

Анонимен

преди 8 години

До ГраничарГермания ако иска да се пазят външните граници на ЕС трябва да прати поне 10 000 картечници МГ-4 на фронта с пришелеца!

35

Анонимен

преди 8 години

Вчера бяха без нищо, днес имат таран, утре ще имат и оръжия, а в същото време полицията в Европа е крайно неадекватна. Европейските сили за сигурност биха оставили европейските държави да бъдат превзети без проблем. Стоят, гледат и бездействат докато Сирия и Ирак се преселиха в Европа. Няма такъв аналог в историята, да те победят и превземат без оръжие и битка.

34

цък

преди 8 години

Меркел да не се прави на "ощипана мома", ами да наеме под наем товарния морски флот на Европа, да си товари "бежанците" направо от Тюркието и да си ги прибира в Германистан.Нали сама ги призова в бивша Германия - днешен Германистан!

33

не се радвайте

преди 8 години

Ало немската икономика падне,пада ЕС. Почти половината от бюджета на ЕС идва от немските данъци.Помоща за Гърция,Кипър,Италия и Испания пак от Немците.Шойбле каза че един от тези емигранти коства на Германия 1000 евро на месец на 1 000 000 това са един милиард месечно.Много от вас се радват че Германия загива но след нея сме и ние.Много Българи пращат пари от там а много наши фирми изнасят продукция за Германия.Бяз тази страна няма Евросубсидии,няма магистрали,няма саниране няма нищо.Помислете.

32

Анонимен

преди 8 години

Този ужас може да се спре точно за 3 дни до седмица!!Но,Гърция и България са под ударите на валиде-султан Меркел и везирът й Шойбле!!Те сами го казаха-Който затвори границата затварят се кранчетата на фондовете от ЕС!!И двете ни държави са на колене и изпълняват,къде ще отидат!!Я да ни развържат ръцете-спрян е потока от гръцка и наша страна на момента-от гръцка потапяне на де що лодка има за незаконно пресичане на морска граница,от българска-стрелба на месо по де какво се движи в горите!!И край!

31

Анонимен

преди 8 години

Що не отидат така с тоз кол да блъскат по оградата на израел да видите как се стреля на месо и ви гарантирам ,че една голяма част от тях щяха да бъдат пометени,толкова жестоко пометени ,че другите няма да им мине през акъла да отидат там.Взимайте пример от Израел бе

30

еделвайс

преди 8 години

Всяко произведение има увод, изложение и заключение. Едни творци творят нещо нелепо. То се намира във фазата на увода. Изложението ще е ужасно. Заключението може и да претърпи обрат - не така, както са го замислили творците. Сигурни са, ама хайде да не бъдат толкова сигурни. Историята е белязана и с немалко изненади. Творците на пъклените събития обикновенно биват заплювани от идните поколения.

29

Анонимен

преди 8 години

Такава арабска инвазия трябва да се изтласква със танкове и бетеери и стрелба на месо,и ще видите кащ ще започнат да заобикалят.

28

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се изсипем българи на нашите граници и да им дадем един урок, как се влиза в балканска държава. Меките китки да си ги гледат, тук ислямски номера не минават.

27

Анонимен

преди 8 години

Ами ако искат да влязат с таран в градинката на Меркел защо тогава ще ги спират.Почвам да подозирам,че просто си търсят повод да закрият Евросъюза -добре не може ли по-цивилизовано просто да се обяви това решение и това е.Защо е нужно да ставаме Африка?

26

Анонимен

преди 8 години

Подобна атака срещу суверенна държава вече е обявяване на война.Сълзотворен газ и подобни не са адекватен отговор. Граница се защитава с оръжие.

25

до 25

преди 8 години

вземи порасни ... и си махни капслока

24

Анонимен

преди 8 години

Тия съсипаха всичко по пътя си, хора осъзнайте си и бийте шута на европедерестиятаа навреме, докато не са ни налазили и нас. Минаване на държавна граница само през КПП и само с валидни документи! Който дръзне да пресича незаконно да се преследва и депортира незабавно. Ако не се покаже какъв е реда ще настане безредие и хаос. В Турция и Гърция няма война, от какво бягат тия въшки!?! Явно е, че не бягат от война.

23

Анонимен

преди 8 години

Как е демокрацията в Либия, Сирия и Ирак?

22

Анонимен

преди 8 години

Значи полиция, армия, НАТО, ЕС, нищо не е в състояние да спре ***?!? Ами ако бяха въоръжени пак ли така щяхте да ги оставите да си минават от държава в държава?!? Ами ако някои от тях са въоръжени или радикални??? Какво е това безобразие, да нахлуват където и когато си искат без никой да ги спира? Луди ли сте, безмозъчни ли сте, това трябва да е приоритет номер едно! Тая сганн да се сложи в ред и наобратно, откъдето идва!

21

ЦК на либерастите

преди 8 години

Става въпрос за нахлуване на организирани десантни групи от джихат под прикритие на пришелец!