28

Джон

преди 8 години

В този случай има много дразнещи неща. Дразнещо е, че българка се е омъжила за палестинец. Бълк***рката не е трябвало да се жени за чужденец и да разваля ген0фонда ни. Дразнещо е в България да се дава убежище на съмнителни типове. Дразнещо е изрелските служби да си разиграват коня необезпокоявано в България и да убиват когото си искат а нашите служби да спят. Дразнещо е някакви хора да оправдават убийството понеже виж нали и жертвата бил престъпник ами тогава за какво ни е правосъдна система?

27

Анонимен

преди 8 години

Може би си го е заслужил, кво очаква, да му подарят цветя ли, е сега вече може!

26

Анонимен

преди 8 години

юдейското племе са най-злопаметните и алчни същества на земята и затова са и най мразени по целият свят.

25

nina

преди 8 години

До #24Това,че Арафат е роден в Кайро,не го прави египтянин.Палестинците са си били в Палестина винаги,евреите са приходящите .Еврейската държава е изкуствено създадена с подкрепата на USA.Няма да е зле да прочетеш как е създадена еврейската държава и след това да се изказваш.

24

Анонимен

преди 8 години

най много да пратим и този при брат му

23

експертно становище

преди 8 години

Брат му бил голям ентусиаст! Щом българските служби казват ,че е самоубийство значи случая е приключен!

22

Анонимен

преди 8 години

iSrAel. ..

21

Защо ли?

преди 8 години

Защо ли българските медии, воглаве с Нова Телевизия изкараха смъртта на ислямския терорист и осъден убиец едва ли не мъченическа и нарочиха за убиец държавата Израел? Че дори се скъсаха от оня ден да канят в студията си всякакви арабски ислямски тъмни субекти да плюят по Израел и по България и българите, че видите ли "не били защитили'' техния другар? Чии интереси, платени или безплатни, обслужват тези български медии и в частност Нова Телевизия?

20

Анонимен

преди 8 години

Какво не му харесва на тоя терорист, че евреите са преследвали брат му след 30 години. Убиецът си е имал присъда.

19

Анонимен

преди 8 години

до 22 Доживях да видя такъв като теб, който хем е русофил, хем защитава мюсюлманите някъде си по света. Ти су изтрещял тотално, братко!

18

Анонимен

преди 8 години

1. Няма доказателства, че този въобще е убит, а не става дума за самоубийство, не е като да няма поводи точно този човек.2. Дори и да е убит, България няма нищо общо с това. Каквото се е случило, се е случило на СУВЕРЕННА ПАЛЕСТИНСКА ТЕРИТОРИЯ!!! 3. Човека е убиец, който е ръководил терористична организация и радикален ислямист. Откога българите почнаха да ги обичат ***?Поредната опорна точка - САЩ и Израел - империя на злото. Асад и Палестина - добри и цивилизовани главорези.

17

Анонимен

преди 8 години

Ислямското куче си го е заслужило, макар и твърде късно.

16

Анонимен

преди 8 години

един тероряга по малко браво на мосад така се прави

15

Анонимен

преди 8 години

Много харесвам приказките на комунисти и мюсюлмани за избитите "палестинци". Същите тези "палестинци" появили се като нация за един ден през 1967, измислени от КГБ и Египет. Предвождани от египтянина Арафат (палестинец, а), индоктринирани в омраза към евреите, извършващи похищения на самолети, бомбени атентати, обучаващи от 3-годишна възраст децата си да мразят евреи и християни и да ги убиват. Харесва ли ви цялата *** идваща от Близкия Изток в ЕС сега? Това са вашите "палестинци". Честито

14

Анонимен

преди 8 години

Sega az ne razbrah,rusnacite v UKRAYNA sa geroi koito se biyat za rodinata si ,a arabite v PALESTINA sa teroristi ,sega az li sum lud ili vie,a evreite deto se nastaniha na arabski zemi kakvi sa???

13

Анонимен

преди 8 години

Тоя нали е някакъв убиец?Наръгал е детски учител с нож 5-6 пъти докато оня *** е купувал бонбони за учениците си..Не знам дали е убит или са го убили ,но мисля че добре е станало.

12

Анонимен

преди 8 години

Не вярвам на очите си. В българските медии се леят материали сякаш убитият е някакуюъв герой и филантроп. Сълзливи истории за братя, жени, пък и деца. Това е убиец на невинни хора. Извършил убийство и планирал и други. Вместо да се задават въпроси от рода как той е могъл да живее в България и даже да отвори бизнес, който бизнес може би е бил параван за криминална дейност, се леят сапунки. Всъщност какво ли да се очаква в държава, в която убийци като този са обект на почит и укриване.

11

Анонимен

преди 8 години

PO tazi logika samata darjava izrael e teroristichna,i tq trqbva da bude zakrita

10

Анонимен

преди 8 години

Хората са си защитили интереса. Някой убил израелец и дори и след 30 г, и на друг континент дори, си е получил възмездието.Е, искам и България така да защитава гражданите си!И всеки посегнал на българин да бъде преследван до дупка, дори и миша дупка.

9

АТАКИСТ

преди 8 години

Кашиде, терористи бяхте с брат си, ***. Жалко, че не си последвал съдбата на брат си.